Момче и чорапогашник

• 23 106
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Именно, потникът е мъжка класика

# 211
да де, това ясно, в целта на употреба имах предвид Simple Smile
мен пък бодитата ми харесват, държат памперса на мястото му  Blush
също не ми влиза в концепцията потник под тениска  Crazy

ПП: идея нямам от къде имам такава асоциация, но подписът ти ужасно много ми напомня на една рисунка на таня, на която слънцето имаше брада, защото остаряло от толкова много греене на небето Simple Smile

# 212
Не ми се е случвало да се набират тениските под блузите, явно носим по-широки горни  newsm78
Нямам нищо против потник, но тези, които съм виждала го слагат освен всичко друго  Shocked например потник+тениска+блуза или потник+риза+блуза, прекалено много за моите разбирания. Ако е само потник+блуза - ок, тениска+блуза - също. Вариант 2 е по-добрият, защото винаги, когато ти стане топло, можеш да махнеш блузата.

# 213
  • Sofia
Аз пък мразя бодита, просто ненавиждам този уред за мъчение, наречен дреха  Crossing Arms

С боди съм спокойна, че детето не е с гол кръст .  Peace
През лятото може и с къса блузка.

# 214
  • с/у ОколоМръсТното
туй потници, туй клинове (напАлЙонки - оригинален надпис от серигя на пазарЯ), туй термо-бельо - всичко си носим  Mr. Green
Мразя да студуваме.

Ми какво стана с разискването за мъжете и полото и за мъжете и 3/4-тите чорапкиMr. Green

# 215
  • София
Ми и тази година като стане голям студ и мраз ще слагам....за сега още е с къси чорапки Simple Smile

# 216
Съпругът ми не носи потник,направо блузата,а малкия има един/не мога да намеря размер,които да не е бял/Аз също не ползвам бельо/само сутиен/,но това е въпрос на чувствителност,удобство,а не мода.Не съм подвластна на модни течения,обичаме по-студените температури.
Изобщо - важното е да имаш усещането за комфорт!

# 217
  • София
Я гледам тема за чорапогащници, пък  вия до потниците сте я докарали Mr. Green
Бих слагала съвсем условно до 1-ви клас (е, ако му е студено на човека и няма нищо напротив и до по-късно, но все пак има и термопанталони за целта)

# 218
За чорапогащниците вече ми се изясниха нещата, ама да попитам, слагате ли на момчетата си потници   angel008

Ей това вече ме разхили яко  Joy

Аз чорапогащник и потник на малкия слагам, ако преценя, че ще му е студено. До кога...не знам.

# 219
  • Пловдив
Е те това се казва тема! От един чорапогащник навъртяхме 15 страници! Аз бях сигурна, че темата е "благодатна", но чак пък такава форумна отзивчивост не очаквах.  Laughing

# 220
http://www.club.bg/news/index/nid/262704

"Британската верига магазини "Селфриджис" пусна в продажба чорапогащници за мъже, за да отговори на нарастващото търсене, съобщи в. "Дейли телеграф", цитиран от БТА.

Чорапогащниците за мъже струват 70 британски лири. Те са с дебелина 120 дение. Предлагат се в черно, бежаво и графит.

Мъжете се заинтригуваха от този смятан за дамски аксесоар след два века пауза. Те обаче не го използват, за да подчертават краката си, а за да им е по-топло. Повечето господа, които носят чорапогащник, го слагат под панталон през зимата.

Мъжете бързо откриха също, че чорапогащниците правят ханша и краката по-стройни."

# 221
  • София
http://www.club.bg/news/index/nid/262704

"Британската верига магазини "Селфриджис" пусна в продажба чорапогащници за мъже, за да отговори на нарастващото търсене, съобщи в. "Дейли телеграф", цитиран от БТА.

Чорапогащниците за мъже струват 70 британски лири. Те са с дебелина 120 дение. Предлагат се в черно, бежаво и графит.

Мъжете се заинтригуваха от този смятан за дамски аксесоар след два века пауза. Те обаче не го използват, за да подчертават краката си, а за да им е по-топло. Повечето господа, които носят чорапогащник, го слагат под панталон през зимата.

Мъжете бързо откриха също, че чорапогащниците правят ханша и краката по-стройни."

Peace

Много готина статия

# 222
  • София
Не ми се е случвало да се набират тениските под блузите, явно носим по-широки горни  newsm78
Нямам нищо против потник, но тези, които съм виждала го слагат освен всичко друго  Shocked например потник+тениска+блуза или потник+риза+блуза, прекалено много за моите разбирания. Ако е само потник+блуза - ок, тениска+блуза - също. Вариант 2 е по-добрият, защото винаги, когато ти стане топло, можеш да махнеш блузата.

Хммм, и при нас е така. Малкият има няколко потника, но почти никога не ги е носил, освен вместо пижама.

# 223
Големият ми син носи потник или тениска. Казва, че предпочита да му е горещо отколкото студено. В много студените зимни дни е носил и чорапогащник. И на малкия обличам бодита и чорапогащи. Пък като гледам, то и модерно станало. Simple Smile

# 224
Като стана дума за потници се сетих за едни образи  Joy Преди време правихме ремонт в офиса. Пристига бригадата от двама работника. Описание - и двамата по потници с щръкнали шкембета, тук там се подават косми; работнически панталони, които стигат до половината им гъз; тук там липсващи зъби. Та тези двамата си говориха на "секси"
- Ей секси, колко санта измерИ?
- Ба ли го - отговаря другия  Laughing
И както стана ясно до тук всички работници ходят с чорапогащници, следователно и тез двамата "секси" би трябвало да носят (така като се замисля)  Thinking Абе мъжкото си е мъжко....

Общи условия

Активация на акаунт