Момче и чорапогашник

• 23 120
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
За чорапогащниците вече ми се изясниха нещата, ама да попитам, слагате ли на момчетата си потници   angel008

# 196
Ние на мъжете си слагаме, ти за децата питаш  Mr. Green

# 197
За чорапогащниците вече ми се изясниха нещата, ама да попитам, слагате ли на момчетата си потници   angel008
хахахаха.. точно това си мислех вчера да питам, докато си зяпах темата  Joy

Аз слагам  Crossing Arms .. ама сигурно не е много каляващо  Rolling Eyes

hahaha ох.. мъка..  ooooh!

# 198
Айде да видим дълбочината на гащите /за бельо говоря/ и дължината на ръкава и съотношението им с респираторните заболявания през годината, усложненията от такива, брой и вид илачи, като диференцираме мъжката и женската, пардон, момичешката и момчешката заболеваемост и притурим процент склонност към впедерастяване, респективно както там може да се каже при момичетата /я, то и дума съответно нямало точно такава, употребима, като впедерастяването, нещо като вмъжкаранстване или вмъжкаряване сигурно ще да е/. Сложна формула ще се получи, брех.  Laughing Айде умните да смятат. Половият признак трябва да има най- голяма тежест, обаче.

...

За бельото питах вече, ама никой не ми отговори. Трябва да си направим нова тема, скъпи съфорумки, интересуващи се от този проблем.
Ако може и със снимков мат'рял... Blush
Може да направим конкурс- най- съблеченият мъж- най- мъж!

# 199
За чорапогащниците вече ми се изясниха нещата, ама да попитам, слагате ли на момчетата си потници  angel008

Много ясно - това си е мъжка дреха. Ако имах момиче обаче - никакви потници, само корсажи и топове, както е модно да се наричат напоследък, така поне ме сгълчи една продавачка в мола преди време като поисках да ми даде да видя един "потник"  Mr. Green
пп: сетих, че преди време имаше тема за потниците и мъжете и спорът беше редно ли или не един мъж да носи потник под ризата  Mr. Green Снимки имаше, но пък тогава се роди и друга тема - редно ли е мъжете да се обезкосмяват под мишниците.

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 09:41 от Янечек

# 200
Лилита бабите, които гледат внучетата си не обичат да ги извеждат през зимата, защото се цапат и настиват. Wink Едва ли има общо с чорапогащника.

Тази тема е възможно най- чистият пример за безсмислените войни, които се водят тук. С чорапогащник, без чорапогащник- голям праз. Да знаете, че приз за майка на годината няма да дават и тази година. Все си мисля, че можем да си говорим и по- кротко. Ама пусто състезание, пусти плам и най- вече пусти съмнения, че някоя майка, някъде другаде прави с детето си нещо по-хубаво от мен, докато аз лишавам детето си от това хубаво нещо. Ужас.
Мисълта ми беше, че в студените ветровити зимни дни, когато сме много малко майките, решаващи се на разходки, за мен е немислимо да не обуя добре човечето. По-добре с чорапогащник под панталона и навън, отколкото само по анцуг, но вкъщи.
Откакто се е родил синът ми, не сме пропускали ден без разходка, а когато беше на три месеца го качихме за няколко часа с лифта горе на Ястребец на Боровец. Спа си като младенец на -10 градуса.

Верно ли няма да дават приз за майка на годината? Shocked Мислех да се кандидитирам Mr. Green

# 201
  • София
Верно ли няма да дават приз за майка на годината? Shocked Мислех да се кандидитирам Mr. Green
И аз бях разочарована, но това е истината. Явно няма бюджет. Такава ни е държавата. Joy Joy Joy

# 202
Незнам как се казват но има мъжки такива без чорапите отдолу,та продават се и детски и ношески размери.Ако може един мъж да си предпазва то....от измръзване защо едно дете дето и в снега се търкаля и на земята сяда,да не говорим за студените училища дето химикала зада пише се загрява първо да не го прави.Иначе за потниците аз съм за но не и детето(голямото)Иска фанелки или някакви спец.потници дето не им е името потник.

# 203
Абе хора...не сте ли чували Трендафил Акациев какво е казал-Искам да съм потник, на гърба на млад работник!Потникът, като такъв! е запазена марка за Мъже...или Кранистки.. Crazy Hug

# 204
Чак сега, когато видях колко хора ползват чорапогащници и потници, разбрах, защо майка ми все ми казва, че не съм права  Laughing не знам така ли е, но съм изключително доволна от резултатите, които постигнах и съм убедена, че тези 2 неща с право нямат място в моят дом (няма мъж, няма жена, няма дете, няма котЕ)  Mr. Green

# 205
Друго си е да изгориш на потник.....

# 206
На малкия слагам потник. И въобще не ме интересува дали с него се чувства по-малко мъжествен  Mr. Green Каква е разликата за малко дете дали ще носи отдолу потник или тениска? Пардон - за да е достатъчно кален, вероятно трябва под блузката да бъде гол!  Shocked

# 207
и аз не виждам разлика между използване на потник и тениска  Rolling Eyes
слагам или едното, или другото под блузките зимата
обаче още не съм постигнала съвършенството да ходят и зиме като баща си с тениска под якето Simple Smile

# 208
Мдааа, много кофти изглежда Ша знаИш  Wink.

Простете моя ОФФ  Embarassed! Рових, рових снимка по чорапогащник не изрових Wink.

# 209
и аз не виждам разлика между използване на потник и тениска  Rolling Eyes

Има разлика - ръкавите на тениската се набират под ръкавите на другата блузка и е неудобно, чувстваш се като в ковчег.
Аз пък мразя бодита, просто ненавиждам този уред за мъчение, наречен дреха  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт