Момче и чорапогашник

• 23 105
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
Някой преди 2страници питаше дали в това време извеждам дъщеря ми с чоропогащник. ))))
Да, извеждам я с такъв и много тънък панталон отгоре. В противен случай е замръзнала.
А относно каляването, има други начини за това, а не непременно децата да ходят само по чорапи и панталон при 0, -10С.

# 181
Моят син като бебе нямаше чорапогащници, но пък имаше яке+нещо като торба отдолу, подплатено с полар. Вътре беше по чорапи и боси крачета  Laughing
Чорапогащници почнах да му слагам после, когато вече можеше и си събуваше ританки, чорапи- изобщо всичко, което не му е стегнато около кръста ooooh!
Аз по скоро друго се чудя. От онези дебели шушлякови зимни гащиризони с подплата не съм виждала в свестен магазин. Миналата година купих подобно от световния търговски център Илиенци, смао там открих. Пазарувам дрехи предимно онлайн, никъде няма такова нещо. Децата, които ходят, с какво обличате през зимата при сняг ? Чорапогащник + дънки?

# 182
  • Пловдив
За сняг си слагам шушляково долнище (ама му викат грейка-долна част)  Peace http://www.smenzamen.com/index.php?cPath=530_547_555_564_568_570_613

# 183
  • Пловдив
И аз на тези работи грейки им викам. Но моите деца такива дрехи в градски условия не обличат. Момчетата носят джинси. Това е най-дебелата дреха, която им купувам. Грейки обличат, ако ще се въргалят в снега или ако са в планината за да карат ATV. Иначе не. Това е прекалено дебела дреха за града. Дори и аз, с бедната си мръзнеща душица, това го считам за прекалено.

# 184
... Децата, които ходят, с какво обличате през зимата при сняг ? Чорапогащник + дънки?

Като малка имаше космонафтчета. Сега вече само по дънки, анцуг или чорапогащник + къса пола.

# 185
Ако е излезнал да се въргаля в снега му обличам много тънко панталонче и отгоре грейка ( за да не се мокри). Между другото дори шапка мога да кажа, че не му слагам, защото той не търпи. И аз съм отнасяла едни погледи като беше бебе - навън -10-15градуса,а под дънките му се подава голия крак.  Crazy
Ако сме излезли на разходка ватирани дънки или джинси.

В момента ходи на ясла с долно нна анцунг, тънка блузка и горно на анцунг. Но забелязах, че голяма част от децата в групата му са вече с чорапогащници под анцузите или панталончетата, с пуловери и т.н. Просто това не ми го побира акъла. А декември с какво ще ги обличат тогава?  Stop

# 186
Чета, чета и направо ми се объркаха представите как , да си обличам детето. ooooh!

# 187
както искаш-така си го обличай-твое си е все пак  Grinning

# 188
аз не виждам причина децата да се обличат повече от възрастните и в този ред на мисли не съм виждала скоро мъже с чорапогащи  Mr. Green да не кажа никога Simple Smile
у нас такъв артикул - чорапогащник - няма
имам предвид за под панталон, не цветен за съчетаване с пола
единствено като бебета, когато се возеха в количката, без да се движат и затоплят сами, съм завивала с одеялце над панталона и до там

# 189
Чета, чета и направо ми се объркаха представите как , да си обличам детето. ooooh!
   Е, там ти е проблема.Много се връзваш явно.Че това дете нали е твое?! Peace

По темата.Да, смятам тази зима да обувам на сина ми чорапогащник.Не виждам нищо лошо или срамно в това.
  Относно това че мъжете не носили, направо смешно ми стана, може пък да не носят щото няма номера за тях Joy . У нашто село бая народ си носят/явно женски са си накупили от зор, ама като е хладно вечер у бара ко да правят Laughing/.

# 190
не произвеждат, защото явно не се търсят Simple Smile
което пък навежда на други мисли, далеч от смешни

стана модерно да се вслушваме в децата за всякакви неща, но когато едно дете протестира срещу множеството шалове, шапки, чорапогащници, хавлиени чорапи, плетени жилетки, ватирани елечета и прочие повечето сякаш остават нечути

както често обичам да казвам - българинът най-много го е страх да не настине и да не се мине Wink

# 191
Моят син като бебе нямаше чорапогащници, но пък имаше яке+нещо като торба отдолу, подплатено с полар. Вътре беше по чорапи и боси крачета  Laughing
Чорапогащници почнах да му слагам после, когато вече можеше и си събуваше ританки, чорапи- изобщо всичко, което не му е стегнато около кръста ooooh!
Аз по скоро друго се чудя. От онези дебели шушлякови зимни гащиризони с подплата не съм виждала в свестен магазин. Миналата година купих подобно от световния търговски център Илиенци, смао там открих. Пазарувам дрехи предимно онлайн, никъде няма такова нещо. Децата, които ходят, с какво обличате през зимата при сняг ? Чорапогащник + дънки?
И аз започнах да слагам чорапогащници, когато взе да събува чорапите. Вкъщи никога не е бил с пантофи, така че се разхождаше зимата през цялото време само по чорапогащник, като балетист. Даже и такава негова снимка, по чорапогащник, си бях изтипосала за аватар по едно време. Вече спря да сваля чорапите, така че няма да е нужно да го издокарвам така.
За мен зимните гащеризони са най-удобни, когато е студено и влажно, защото нищо не пропускат. Може да се въргаля в снега, да скача в локви с кеф.  А и отдолу детето е съвсем ненавлечено. Намирам ги във всеки детски магазин.
Децата боледуват не защото са с чорапогащници, а защото са изнежени, не излизат навън с месеци от вкъщи или от детската градина и после като случайно родителите придобият смелост да изкарат детето на открито, ако ще и със сто ката дрехи да е навлечено, пак ще настине. В апартаментите според мен зимата е нечовешка жега, това е друг фактор, който допълнително изнежва.

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 21:01 от valerie

# 192
Слагам чорапогащник на сина си, който е на 2, и ще му слагам, докато сметна за нужно.
По-добре, отколкото да му измръзват бутчетата или да му се оголват глезените.
Като сравнявам броя малки деца, които виждам лете из градинките, с тези, които виждам през зимата, мисля, че тези, които не слагат чорапогащници просто много рядко си извеждат децата зиме.
Не ми се обиждайте, знам, че вие не сте от тях.

# 193
  • София
Лилита бабите, които гледат внучетата си не обичат да ги извеждат през зимата, защото се цапат и настиват. Wink Едва ли има общо с чорапогащника.

Тази тема е възможно най- чистият пример за безсмислените войни, които се водят тук. С чорапогащник, без чорапогащник- голям праз. Да знаете, че приз за майка на годината няма да дават и тази година. Все си мисля, че можем да си говорим и по- кротко. Ама пусто състезание, пусти плам и най- вече пусти съмнения, че някоя майка, някъде другаде прави с детето си нещо по-хубаво от мен, докато аз лишавам детето си от това хубаво нещо. Ужас.

# 194
Лилита бабите, които гледат внучетата си не обичат да ги извеждат през зимата, защото се цапат и настиват. Wink Едва ли има общо с чорапогащника.

Тази тема е възможно най- чистият пример за безсмислените войни, които се водят тук. С чорапогащник, без чорапогащник- голям праз. Да знаете, че приз за майка на годината няма да дават и тази година. Все си мисля, че можем да си говорим и по- кротко. Ама пусто състезание, пусти плам и най- вече пусти съмнения, че някоя майка, някъде другаде прави с детето си нещо по-хубаво от мен, докато аз лишавам детето си от това хубаво нещо. Ужас.
    Много хубав пост! PeaceИ от шега не разбират някой хора ooooh! Явно обаче е голям проблем пустия чорапогащник щом толкова се изписа Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт