Момче и чорапогашник

• 23 479
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
  • София
tanja33  Това са наполеонки, а не чорапогащи- в самото име става ясно, че за да чорапогащи трябва да съдържат и чорапи и гащи. На снимката имаш много дълги гащи без чорапи. Не отричам, че има, но уточнявам.  Wink

ПП Спомняте ли си "Робин Худ мъже в чорапогащи"? Laughing

# 106
Никога не съм им слагала.

# 107
Чорапогащите са някакво съоръжение, останало от древноримски инквизиционни времена, тъй мисля аз  Laughing Дъщеря ми получи първите си подобни артикули след 3-годишна възраст, като добавка към поли и рокли. Не виждам климатична или друга причина, която да налага обуване на чорапогащи под панталон, независимо дали говорим за бебе или по-голямо дете. Мое мнение.

# 108
Докато ходеха на детска градина, винаги имаха нещо под грейката през зимата. Дъщеря ми - чорапогащник, а синът ми - клин или друг панталон. В детската градина им събувах горното шушкаво панталонче и така оставаха чисти и по-леко облечени за топлите стаи.

# 109
докато сам каже-не искам.

# 110
  • София
Да слагам чоропогащник Simple Smile
Днес купих син с камиони Simple Smile

# 111
  • с/у ОколоМръсТното
а каква е разлика м/у чорапогащник и клин...
Едно отрязано "стъпало". Много важно  Whistling
Ако се питаше, слагате ли клинче на момчетата, нямаше толкоз да "боде"темата... Ама, че сте и вие... Хващате се за дреболии.
Слагам клинче, термочорапогащник (ах, леле-мале, хич не се хабете  Stop) и понякога и обикновен чорапогащник. Според зависи.
Не харесвам/не купувам термопанталони, защото няма никаква нужда от тях. НИКАКВА.
Ако детето е на ски - термобельо, ако е само за разходка - чорапогашник, ако е за ДГ- шушляково панталонче и отдолу анцунг или дънки.
Та така...

П.П: ненавиждам момче с поло и 3/4 чорапи  Crazy ooooh! Ей ви нова тема...  Joy

# 112
Да слагам ,синът ми е на 3г .Не мога да си представя да играе на вън зимата без чорапогащник,.Според мен дете ,което ходи зимата без ч-к значи излиза от дома до колата от колата до  градината и обратно .Да, тогава и с ватиран панталон ще му  е топло.

# 113
Слагам му чорапогащник и О, Боже, синът ми има и женско Барби! Може би отглеждам потенциален гей!  newsm78  За мен е важно да е здрав!

Гледам, че сте коментирали и големите мъже... ами баща ми е строител. На 50г. Колегите му са между 20г и 55 годишни и всички си носят дебели клинове под работните дрехи! Добре, че не се разписват из форума, че ще получат такива комплекси!  Rolling Eyes

# 114
Да слагам ,синът ми е на 3г .Не мога да си представя да играе на вън зимата без чорапогащник,.Според мен дете ,което ходи зимата без ч-к значи излиза от дома до колата от колата до  градината и обратно .Да, тогава и с ватиран панталон ще му  е топло.

Не е задължително.Моите си ходят пеша до където трябва. Wink

# 115

Не е задължително.Моите си ходят пеша до където трябва. Wink

И моето, въобще му се налага да върви доста пеша, защото аз не съм шофьор и не мога да го развозвам по задачи. Ватиран панталон и грейка ще обуе, чак когато падне сняг и температурите са отрицателни, при това ако ще излиза да играе в снега. До училище ще си ходи по тънките панталони, с които ще е в клас, няма да се преобува в класната стая и да ми мъкне торби с дрехи.
Пак казвам - на момчетата няма какво да им настине, добре е от малки да свикват, че са здрави копелета, които обичат студа. Другото са лигавщини.

# 116
...иначе и моите момичета по-често  играят с камиончета, а не с кукли... Laughing
Аз наблягам повече на Неизнежването и Нелигавенето, а не кой в какъв цвят е облечен и женска или мъжка му е ризката...

# 117
Да слагам чорапогащник,синът ми е на 3г.

# 118

Пак казвам - на момчетата няма какво да им настине, добре е от малки да свикват, че са здрави копелета, които обичат студа. Другото са лигавщини.

Малко грубо казано, но много точно. Благодаря ти.

# 119
  • Sofia

Не знам кое е лигавщина, но това, което твърдиш е глупост!
И вместо да я повтаряш вземи прочети нещичко, щом не си наясно, че и мъжете имат полова система, която е също уязвима от простудни заболявания! 

Общи условия

Активация на акаунт