Слънце пекне, сняг вали - юлчето ще се кали (тема 132)

• 24 194
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Дани, честито Hug Много хубава новина. Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност Peace

Алекс днес беше на ясла, първи ден след двуседмично прекъсване. Сутринта голям рев, големи драми. Като я взех в 16:30 ми я похвалиха, колко много слушала, яла, играла с децата, но не е спала TiredСъответно и както я вдигнах сутринта в 7:45, бързо бързо каталяса и вече спи блажено Mr. Green Днес за следобедна закуска пак имаха вафла ooooh!, направо ми писна да се разправям през ден, така че от днес съм решила да си затварям очите за храната. Гледам в къщи да се храни здравословно и пълноценно и това е Crossing Arms

# 121
 PartyДанибон, браво на вас! Лека бременност, много радостни мигове в семейството!

Аз не съм ви казвала за една позната от Шумен, много хубава жена-общественичка, повече няма да издавам. Явно са имали проблеми, осиновили си детенце на 5 месеца и веднага е забременяла с нейно. Да й е яка гърбината-с малко бебе и бременност, голяма радост! Laughing

# 122
  • София
Данибон, честито! Прекрасна новина! Дано бързо мине това с повръщането и да се радваш на лека бременност понататък, а май месец да си гушкаш една още по-голяма панта и от тази, която вече си имате у дома  Heart Eyes

Белинда, говори си, говори.. при нас нещата стават трудно, но дано поне изобщо някога станат.. преди исках децата ми да имат година и малко разлика, сега искам да имат две и малко и така май постепенно ще си увеличавам...  Tired

# 123
  • София
Сакси, не знаех Confused Стискам палци тогава Hug

Джоли, отде да го взема този пресен джинджифил ooooh!

# 124
  • Sofia
Дани, честито, лека бременност  Hug
Изтисках сок от нар и дадох и на Дени, дали може? newsm78

# 125
  • София
Може, ама да знаеш, че запича много.

# 126
Данибон, честито, лека и безпроблемна бременност ти пожелавам.  bouquet

Ра, много кофти, дано бързо отмине.

Мая, много хубави снимки, ама и вие с мъжа ти греете като младоженци.

Дуци, дано скоро поставят правилната диагноза на чичо ти.

# 127
  • Sofia
Може, ама да знаеш, че запича много.

Ах, той моят дрисльо поне по 3 пъти на ден ака, нека запече малко Sunglasses
Връщам се да ви чета.

# 128
  • София
Белинда, споко бе, човек, нямаме доказан проблем.. даже уж и недоказан нямаме.. просто ми е криво като не се получава, ама и ние много не успяваме да се стараем покрай яна..  Embarassed

# 129
  • София
Данибооон, честито !  Hug Лека и безпробленма бременност ти желая !

# 130
Данибон, честито. Веднага се обадих на Ивона да те изклюкам Hug Лека и безпроблемна бременност Heart Eyes

Благодаря, момичета.

Водихме Пепи на кино, извиках баба ми да гледа Анна. Филмът беше от 8.20, сложихме я да спи преди да тръгнем. Тя не заспала, не спряла да реве и баба ми я вдигнала от леглото. През цялото време викала мама, тропала по вратата и ме търсела. Май следващият път ще я водим и нея на кино Crazy

# 131
  • Варна
Данибон, Честито! Лека бременност! Прекрасно бебче на финала, много любов и търпение на вас!
Сакси, на вас стискам палци. Ех много ентусиасти се оказаха в тази тема. Ама то луд умора няма...
Дени, не за първи път чувам за подобен случай. Когато се успокоят хората и спрат да го мислят се получава явно веднага Heart Eyes

# 132
  • София
нали видяхте, че раздават кенгура http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=437761.0

# 133
  • София
Вече ни е късно за кенгуру, но това щеше да е забавно за клиентите ни Joy

Данибон, много се радвам за теб! Дано бързо отминава повръщането и изкараш лека бременност, а след това една прекрасна принцеска ти желая.

Сакси, стискам палци за скорошни хубави новини и при теб Hug Този месец чакаме да се регистрират новите юлчета 2010!
Ние сме с доказан проблем, но се надявам второто бебче да стане по естествен начин!
Аз също исках малка разлика между децата и с всеки следващ месец я увеличавам...

Последните две нощи Маги е кошмарна, почти не съм спала! Сигурно нов зъб ще избие всеки момент. Благородно завиждам на тези, които дори не усещат кога става това. Аз само я дебна като ревне с широко отворена уста и търся с надежда някое ново зъбче.

# 134
Добро утро Simple Smile

Белинда, пресен джинджифил има на много места. Пепи го купи от кварталния супер, а го продават и във Фантастико. В Била също съм го виждала.

Ния има нов зъб. Катче, това е първият, който не съм усетила да те успокоя. Има надежда и при вас.  Hug

Обаче едно гадно кашля от време на време. Сухо. Иначе няма хрема, дишането й е нормално и не усещам хрипове. (вече се специализирах) Иска ми се да обвиня зъба, но не съм на 100% сигурна. Аман вече  Tired

Продължавам със сребърната вода. Някой друг дава ли?

Общи условия

Активация на акаунт