Споделете 126

• 29 069
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • London, baby
С голямо закъснение- ЧРД на Алиса!!

Да споделя, че гумените ботуши миришат, но много ми харесват.

# 436
  • Казанлък of all places
Цяла вечер по НВО дават филми, снимани в България. Супер смешно.
В първия през цялото време искаха да ме убедят, че София била Санкт Петербург, ама барем надписа на Народния театър да бяха сменили! То Централна гара в целия си бляскък, то чудо, със все надписи "закуски","Оръжие" и т.н.! По едно време се появява Деян Донков в ролята на руски военен лекар, изстрелва с неописуем акцент : У вас два сломани рьобра! и се врътва. Сега на втория филм китайци разпитват американския герой на фона на Белоградчишката крепост и обясняват, че той е заловен в Северна или Южна Корея.
Мъжа ми пита кой отговаря за достоверността на езика и надписите в такива филми, пък аз не знам.

# 437
Калин@ пусна палците да простира и ойде коня у ряката... Laughing

Леле, вече ми е весело до степен, че ми е неудобно чак от мен самата  Crazy

# 438
Калин@ пусна палците да простира и ойде коня у ряката... Laughing

Леле, вече ми е весело до степен, че ми е неудобно чак от мен самата  Crazy

Естер... засрами се...

# 439
Кажете, моля, свястна изба/производител на вино.
Имам чувството, че напоследък се продава оцветена чешмяна вода, дори и за 20 лв. Tired

Карабунар. Наздраве! Wine Glass

Вчера си играем с малкия на животинки и докато го баламосвам, лекичко го придвижвам от кухнята към спалнята. По средата на хола малкият нежно ме пита "Мамо, ти кученце ли си?", при което баща му се изцепва от дивана: "Не, мама е кучка, не е кученце!" и ми се хили!!!  #Cussing out Ако погледът можеше да убива! #2gunfire  Хубаво решил да ми прави реклама, ама защо пред детето?! Сега съм на тръни дали инженерът е попил избирателно и тази глупост и в кой момент ще ме насади пред някого!

# 440
Не се получи този път, но кво да се прави...Такъв е живота  Hug Благодаря ви  Hug  Заслужавате швейцарски дъвки за балончета pliok

# 441
Бе, жените сме били се лигавили и вживявали и т.н. А сега след мача, кво чета във ФБ примерно - ей тва било майна, имало един отбор в Европа и тва бил Милан. Реал на колене. - тва е цитат. Е с тия изказвания, ала 5 клас, първи срок като ми почнат пък...един, един, ама с Барса стават два  Sunglasses

# 442
  • Варна
Фук: Ния може да си пише името. Добре, че я кръстихме трибуквена  Laughing

# 443
Добро утро и много успешен ден!
Още съм по пижама,вече трябваше да
съм излязла.Много се ядосвам на обсоятелства,
в които без вина си виновен.Той и онзи овчаря
беше излъгъл веднъж,хванали го,после все истини
казвал,но не му вярвали.Айде,че съм пеша.
 Hug

# 444
azsa, в София има хиляда автоморги, няма ли една скоростна кутия на четвърт цена.
За какво возило и какъв модел става дума?

# 445
  • Варна
Фук: Ния може да си пише името. Добре, че я кръстихме трибуквена  Laughing

Цакам: СКЪПЪМАМОПОЖЕЛАВАМТИМНОГОГРИЖИЗМЕН.

Последваха още 2 изречения на глаголица в стил току-що-открити-от-археолози-древни-надписи.  Simple Smile

# 446
Хих, VG, голям сладур! Hug

ДУ и от мен! Simple Smile

# 447
Споделям клюка от ..::. Правила, условия и указания .::..
Потребителска група предлага кинти за увеличение обема на кутията за ЛС Shocked
Така де, кофти е да имаш кинти, а да са неконвертируеми във виртуалния свят.
Кинти могат да се правят по всяко време, на всяко място, и за всичко има пазар.
Трябва да си снимам първия библиотечен картон и да го споделя с вас, от 1963г.
Подписвал съм се с печатни букви, долепени една до друга. Само първите букви от трите имена.

# 448
Днес започнах деня си с добри дела. Две бездомни кучета ръфаха малко котенце на улицата. Причерня ми пред очите - за момент си представих, че това е моето дете, дето са го захапали за врата и го разнасят като парцал. Спрях колата насред улицата и се нахвърлих с ритници, гадните помияри пуснаха котето, което се оказа живо и то бързо успя да се скрие под една кола....Сега разбирам, какво е имал предвид Кафка с онова "Wie ein Hund" в края на Процесът....знам ги къде живеят и обещавам, че ще ги пречукам като кучета и само позорът ще ги надживее!  #2gunfire

# 449
Кафка ми идва нагорнище, психичното ми здраве е недостатъчно стабилно, да го подлагам и на това изпитание.
Днес една рижа мацка на раета пресече на пешеходна пътека. Намалих, спрях, а тя се забърза. Потегляйки, мярнах физиономията на водача от отсрещното движение. И той така  За котка говоря. Вълчицата ми е свидетел.

Общи условия

Активация на акаунт