Споделете 126

• 29 380
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Отчитам интересен надпис на 400 тениски, които печатаме.

Отчитам и рецесуална, стенозираща и стенеща дискова херния, притискаща нещо дето не трябва. Сръд!  Crossing Arms

# 631
Мой чорап, но мои чорапи.

# 632
Нервното ми окончание Laughing Ох, представих си се като попова лъжичка!

Много добър отговор. Девет дни няма да се заяждам с теб. (Сети се сам защо девет) Напускам ви за уикенда, сестри мои, Дедо, Вълк, НМНП, бамнати и безследно изчезнали. Обичайте се, наздраве и слагайте колани в колите, дори и на задната седалка.

# 633
  • София
Споделям, че понякога ми  е много трудно да съм корав родител. Но да съм кьорав родител не ми стига смелост.

# 634
Калин@, и да не се сетя ти на десетия ще ме подсетиш...
... хубав ден и на теб и слънце в събота и неделя...

# 635
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Два дни ме нямаше и ... банове, чорапи и изобщо споделетодрами. Scream

Стига, моля, сте изкушавали с тоз хляб и таз машина. Мечта ми е (машината), но имам още 3 кила да свалям, после да удържам положението и после, след пол’вин година може и да похапна мъъничко. Тъкмо за Великден – когато правя таквиз неща, които споделям на картинка стара, че не ми се търси нова с цел да се похваля и да пооправя аромата, че с тез чорапи...

Гаргамелче, успех и дано нямаш конкуренти. Flowers Four Leaf Clover
Калинке-малинке, къде ще отлиташ?  newsm78

# 636
Не бих си купила машина за хляб...ще стана двойнотройна.
Не бих месила козунаци, не и аз.
Не бих оревала орталъка за някой, който не си знае карара и все другите са му виновни.
Нито пък ще се възхищавам на хора, които използват позицията си, за да си осигуряват емоционален комфорт.

Дрено, чии са мръсТните чорапи и от къде по-точно знаеш, че са мръсни и въобще изобщо какво значение има - важното е да ти харесва десена. Laughing

Успех, Гаргамел!

# 637
  • под дъгата
Спомням си в едновремешното Споделете как ухаеше на топъл козунак- не помня кой го печеше и споделяше Simple Smile
Умбра. Скоро не е споделяла.

Стискам палци, гаргамел!

Потиснато ми е днес.

# 638
  • о`майна лунна нощ е
Калатея - размети си кутията малко, да драсна едно ЛС.

Гаргамелче - успех!

Милото се писал доброволец утре да ходи на работа. Къде му е акълЪТ? Подозирам замисъл да дезертира от нас и санитарния полуден, който подготвях.  Crossing Arms

# 639
Ееех, едно време в тая тема нямаше значение кой колко кила е,
колко хилки получава и на какво му миришат чорапите.
Умбра споделяше едни кръгли във формички, накъдрени по ръба. И хубави снимки.

# 640
Оф, Волфио, като вземете да пъшкате по "онова" споделете и вече ми призлява...Нали ги четохме първите теми - същия чат, козунаци, сълзи, сополи, и ежедневни борби.

Аз пък се смях на това днес, не за първи път.

# 641
Гъбаркам се, Мишон.

# 642
Аз съм между предпоследния и последния етап.
А като се има предвид и естеството на работата ми....мое и на последния да съм вече.

# 643
  • Пловдив
Отчитам интересен надпис на 400 тениски, които печатаме.
Таз Петя всичките 400 човека ли такова всеки ден?!?! Мома-ударничка! Иначе за общината съм сигурна, че повече обработва, ама си траят.

# 644
Как сте, приятелки мои?  Hug....Мирише ли ви на козунак и следобедно кафе?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт