90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 70

• 29 687
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
  • dobrich
ей момичета не знам как ще издаржа и утрешния ден на плодове  такъв глад ме гони вече че не знам просто

# 286
ей момичета не знам как ще издаржа и утрешния ден на плодове  такъв глад ме гони вече че не знам просто

Наливай се с вода и ако ти е толкова гладно си хапни банан.Няма по-голям кеф от това като мине деня и  не си прегрешил.Дерзай!

# 287
  • dobrich
дано да успея имам голям стимул и това са свалянето на тези пусти килограми омръзна ми цял живот да съм на диета затова съм тук защото това е едно прекрасно режимче не чак толкова трудно и особено като знаеш че други го правят със теб в случая подкрепата е много важна за мен и да знам че не съм сама благодаря на всики за съветите

# 288
дано да успея имам голям стимул и това са свалянето на тези пусти килограми омръзна ми цял живот да съм на диета затова съм тук защото това е едно прекрасно режимче не чак толкова трудно и особено като знаеш че други го правят със теб в случая подкрепата е много важна за мен и да знам че не съм сама благодаря на всики за съветите

Човек само като се сети за бухалките на Ели и затваря хладилника. smile3532

# 289
 Joy Joy Joy

това намерих в нета за кестените, може би за въглехидратния ден по-скоро
Различните сортове кестени имат приблизително еднакъв състав, но различни вкусови качества. В пресните очистени кестенови плодове се съдържат
49.8% вода, 42.8% въглехидрати, 2.9% белтъчини, 1.9% мазнини и 1.4% целулоза. От въглехидратите 16% е скорбяла, 7% декстрин и 4% захари (глюкоза и захароза). Кестеновите плодове съдържат ябълчена, лимонена и млечна киселина и доста голямо количество лецитин (355 мг%).
Аз обожавам кестени и си купувам доста често - варени или печени.

В бобовите също има въглехидрати, обяче са май от добрите, май нещо такова беше, вече съвсем съм се объркала от това четене в нета. Незнам,но аз мисля, че спадат към варивата.
Някой по запознатите да кажат мнението си.

# 290

Добрият, лошият и злият въглехидрат... hahaha Joy hahaha

# 291
  • София
И аз не знам, това го видях в интернет, трябва да се изкаже някой по-вещ   newsm78 за "Добрият, лошият и злият въглехидрат"  Joy

# 292
  • dobrich
момичета качамака в кой ден мога да ям

# 293
Ей, много тихо този следобед тук, не е присъщо за нас. По въпроса с кестените бяха обсъждани в предната тема, ама аз като не ям такова нещо и не съм запомнила, така че който се интересува да се върне там и да прочете някъде или към средата, или към края беше.stafidka с теб сме миличка не се предавай и аз съм на плодове днес, хапнах си грозде от него много се засищам, пийни си и чайче, топлата водичка притъпява глада, пий и си мисли каква фиданка ще станеш и ако ти се прегреши с нещо не го прави просто седни пред компа и напиши тук два реда, все ще се намери кой да те укоражи да не прегрешиш, трудно е да, ама лесно няма никъде, но не е болка за умиране. Ей фидан куконо harizanova1985 некоя нова чалка песен няма ли да споделиш, шегувам се да не те обидя нещо  Hug просто много ти се радвам.
Чакай сега , че видях за качамака, то той е от царевично брашно и вода следователно ще трябва да е в ден за варива, ама как ще си го гарнираш, трябва да е само със запържено олио и пипер, аз лично не обичам такова нещо и не ям.Дано съм ти помогнала, ама се посъветвай и с друг де.

# 294
Ами освен да трансформиярам летния хит на Илиян "Ти, ти си яка тупалка" във  "Аз, аз съм с яка бухалка" в изпълнение на Ели. Joy Joy Да вземем да му друснем по един кючек за стягане на коремните мускули, че аз още нямам плочки, а съм с прогизнало дюшеме. Cry Rolling Eyes

# 295
Ха ха ха това ми хареса за яката тупалка, ама нека Бам Бам /Ели/ да каже дали ще се изтъпани пред нас ще запее. Ех, Ели Ели , ако знаеш какво сме ти замислили.

# 296
  • dobrich
много благодаря за куража polq29

# 297
  • dobrich
и на всички разбира се

# 298
Гробна тишина! hahaha

# 299
Здравейте!
и аз днес  съм плодова- досега на една ябълка и една крша , но отивам да вечерям и ще е зеленчуци май. Wink Wink
Качамака и аз знам , че е в при варивата , но наистина не трябва да е със сирене.Аз съм правила с гъби и червен пипер(на мен лично много ми допадна). Peace
stafidka  - мисли за това , че тоя плодов е само един ден и ще мине бързо.  Иска се воля , мила - ще успееш сигурна съм и после ще си горда от това ,че си успяла . PeaceСъгласна съм и с по- горе написаното. Peace
Вчера се върна съпругът ми (не беше ме виждал 4 месеца )  каза ,че направо съм се стопила и не искал повече да слабея  Laughing   , ноооо аз не мисля така  . Wink
Лека и минусова на всички! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт