90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 70

• 29 686
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
 hahaha"Екстра Полина и Сланина",  "Слим Фидан Гърлс"  Peace  а компанията 90- diet fox може и клипче да заснеме  Grinning
mama kylinar мерси за кафето  Hug
harizanova обожавам квадратите в оригинал. Вчера си направих експеримент като сложих 40/60 какао кокос и в този вариант не ми харесват.  Мляко за 37ст.кофичката...скъпо е  Laughing имаше и по евтинко на карфура , смятай какво има в него.
Murka, polq честито придобивки. Ринка и на теб честито влизане в дънките.
Cvetelinka браво че задържаш, а и в почивката може да падне някое килце.
Новият бойлер е факт (harizanova съжалявам, но няма да стопля морето Laughing че да се плицикате) след малко ще го изпробвам.

# 436
vesyy, ти от Бургас ли си или от Габрово?Само те са такива скръндзи. newsm62

10-а Божа заповед-Като имаш един нов бойлер , стопли вода и на ближния си! Joy

# 437
  • в света на илюзиите
Момичета, да ви питам за вечеря абсолютно същото каквото на обяд, но 1/2 ли ядете или може и друго, просто да е от този ден, който трябва?

# 438
Момичета, да ви питам за вечеря абсолютно същото каквото на обяд, но 1/2 ли ядете или може и друго, просто да е от този ден, който трябва?

Това с половината не знам дали някой го спазва?Май повечето не.Всеки си яде каквото му кефне стига да е режимно. Simple Smile

# 439
  • в света на илюзиите
Simple Smile благодаря, но въпросът ми беше друг
на обяд купа боб, на вечеря-половин купа пак боб
на обяд пица, на вечеря половин пица
так ли е или може , друго но също бобово или въглехидратно???

# 440
Здравейте фиданки сладуранки Hug момичета не се отчайвайте,както е казала  и Хипопотамче,сега луната благоприядства за качване на кг ,не за сваляте,така че спокойно продължавайте напред,като се смени ще ги бутнем и грамчетата и килограмите Hug harizanova1985 и polq29 много яко име Joy
Cvetelinka браво миличка,само така да се чува ти го заслужаваш,трупай съмочуствие Hug
bebok_86 След края на диетата ще успееш да влезеш в панталона успех  bouquet
vesyy и аз много харесах квадратите ,каго ги правих даже предложих да не ги правите,че станаха толкова вкусни,че докато не свършиха и не спрях да ям Blush аз много обичам кокосови стърготини незнам дали е било от тях трябва да се пробва Hug
Сега момичета понеже днеска вечерта ще гоня влака за пловдив и няма да мога да вляза да ви чета и съответно пиша искам да се почерпите за мое здраве,защото утре ставам на почитните 18 впрочем ще си мисля за на Бам-Бам /EЛИ/ бухалките и се надявам да не прегреша много ще дам  после отчет Hug Ето и обещаната почерпка за всекиго по нещо  Hug

и още нещо ,че много се разписах Благодаря ви,че ви има newsm51

# 441
Валентинче, побеля и остаряваш, но в сърце ни носиш! Laughing Да си ни жива и здрава!Благодарим за почерпката.Много много пъти по 18 ти желая!

Последна редакция: пт, 23 окт 2009, 18:54 от harizanova1985

# 442
Ей чак сега седнах и не мога да ви изчета бях на гости, имах гости/ едно бебоче/ ,готвих започнах да си плета бялата жилетка понеже си купих вчера бели ботушки и бяло якенце и бяла чанта/ не, че нямам/ , ама от много глава не боли.Харизанова много яко име ако искате може трио да направим защото аз не само със музика тормозя съседите а и със песни.Valentinche  да си жива и здрава ,много  Hug Hug и щастлива и 18х18 поне.Защо не каза по- рано , че идваш в Пловдив да си чукнем една среща?

# 443
mama kylinar, щом имаме последователи с Поли, направо да си правим хор "Бодра фидана" и да се приключва терзанието за името. WinkВ интерес на истината съм пяла в хор, но сега вече не съм сигурна във своите вокални умения.Колкото да не изгоня гостите, май още мога. Joy

# 444
Валентинче честито !Много здраве ,щастие и късмет!  bouquet
А така няма да се излагаме я - освен футболен отбор нека и хор да си направим.Ако има място и аз ще участвам  Laughing
Днес ден варива - на обяд зеленчукова супа с картофки , а на вечеря оризче и малко салатка.
И моя кантар днес показа + Thinking  Явно са се наговорили да ни побърката , ама няма да стане по тяхната  Naughty
И аз започнах да получавам комплименти колко много съм отслабнала и че нямам нужда вече ,  но ми се иска още 2-3 килца да намаля . Peace
Вече съм на водичка! Peace

# 445
Който ял, ял, кака се ожени!Аз се радвам,че ми свършиха тиквените мъки.Равносметката за днес е зелен чай, сушени кайсии и смокини, тиква и грозде.Направо манджа с грозде! WinkСега е време за Гюмюш! Joy

# 446
[/colorВалентинче,ЧРД!Желая ти сбъднати мечти!
Момичета и аз имам+.Вчера изчезна днес пак се появи.Какво е това чудо не знам вчера -1кг,днес +1кг.Днес ми е 15-ти ден от диетата и съм -1кг трайно и 1 плаващ.Продължавам напред пък каквото стане.

# 447
mama kylinar, щом имаме последователи с Поли, направо да си правим хор "Бодра фидана" и да се приключва терзанието за името. WinkВ интерес на истината съм пяла в хор, но сега вече не съм сигурна във своите вокални умения.Колкото да не изгоня гостите, май още мога. Joy
Между другото и аз във ученическите си години пеех в хора но майка ми пее най-хубаво защото е учила малко в Широка Лъка .Та и аз колкото да не изтоня публиката ще я докарам но може и да станем много добри трябва да се пробва.Лека и отслабваща вечер до утре Hug Hug Hug

# 448
  • София
Валентинче, честит рожден  ден с пожелания за здраве и сбъднати мечти!   bouquet

За хора "Бодра фиданка" - ако искате да избяга публиката непременно ме вземете. На времето съм снимана да пея по ТВ на СССР. Имаше такава държава преди 20 год. Та бяха ме взели, защото другите певици светли и не било характерно за българките. казаха да си отварям устата изразително. Ама аз нямам музикален вкус и колкото пъти камерата ме снима - все блея настрани.  Embarassed

# 449

Общи условия

Активация на акаунт