90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 70

• 29 684
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
harizanova1985, ти вярно си голям образ, обожавам такива хора.
Момичета,като прочетох и вашето мнение за водния ден наистина ми стана по-спокойно и съм сигурна вече, че във вашата компания нещата се случват по-лесно.Благодаря за приема и подкрепата,много сте любезни.
oki4,честит ти рожденник!Много да те радва и слуша.

# 46
Предлагам да прекръстим Ели на Бам-бам, че тези нейни бухалки вече станаха легендарни... Joy

# 47
  • Бургас
letenbriz значи може пица със зеленчук. Весело изкарване!
Иха с Kamence трички ставаме. До часовника със зелка в ръка значи казвате Mr. Green може.
Ирка хайде от утре с бодра фиданска крачка  Hug
Murka мерси за красотата!
Някой питаше за добавки... понякога пия зелен чай, но аз по принцип съм си от трудните. Хайде  hang

# 48
  • София
  bouquet  bouquet  bouquet

# 49
Момичета, работата не ми харесва.Гони ме ужасен глад.Днес съм на един банан, три сини сливи и пет ореха.Преядоха ми се сушени плодове, но сега съм с мокра коса.Освен да викам неволята да ми купи. Laughing Никакви прегрешения няма да има, каквото ще да става. Cry

# 50
ХОПП и а3 в новата теми4ка Laughing.Да ни е 4естита,и3пълнена с минус4ета и сбъднати ме4тиии и все така 3аредени с усмивки и 4увство 3а хумор фидан4ици!!!Моми4ета-стра6ни сте Hug.Светленце пълна ти е кутията Tired,писах а3 3пъти...Рин4е,ти си 3нае6 Wink.Броите ме и мен в спортния тим,4е въртенето не ми стига Joy

# 51
  • област Софийска
hipopotam4e , къде се губиш ти? Как си?  Hug

# 52
Хей здравейте фиданчици!

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 19:09 от ИнаДинова

# 53
Честита нова тема и от мен, мале какво правите бре мацки да ви оставя без надзор за един уйкенд и хоп нова тема, ха на ни е честита и само ------- да хвърчат из нея. Не съм ви прочела признавам си, но утре като ида на работа се залавям обещавам. Минах само по диагонал и разбрах за рожденика да ти е жив и здрав Окич и много да те слуша Heart Eyes

# 54

duda_77, добре завърнала при нас!Приемаме всичко-нови(стари)  попълнения, пари, свинско с кисело зеле, но само в белтъчен ден Joy .

Аз да се оплача от моите квадрати,че този път станаха много ронливи.Не ,че ще идат зян де!

Преди малко един сладур-грък ми каза, че ако съм се омъжела за него щял да ме храни с по една филия маруля дневно( явно в Гърция марулите са на филии ,а не на листа като тук  Joy), за да съм била като холивудска звезда.Светло бъдеще ме чака! Joy Като ме изберат за Мис Сомалия, ще ви поздравя от трибуната. newsm62

Joy
ето...........и първо мъж ,а пък после другото  hahaha

# 55
Kalimana, като гледаш "мъжа" ми , само от любов ще трябва да живея. 35 Аз си мислех, че първо ще сваля и после ще си намеря мъж, ама то какво излезе. Wink

# 56

duda_77, добре завърнала при нас!Приемаме всичко-нови(стари)  попълнения, пари, свинско с кисело зеле, но само в белтъчен ден Joy .

Аз да се оплача от моите квадрати,че този път станаха много ронливи.Не ,че ще идат зян де!

Преди малко един сладур-грък ми каза, че ако съм се омъжела за него щял да ме храни с по една филия маруля дневно( явно в Гърция марулите са на филии ,а не на листа като тук  Joy), за да съм била като холивудска звезда.Светло бъдеще ме чака! Joy Като ме изберат за Мис Сомалия, ще ви поздравя от трибуната. newsm62

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Kalimana, като гледаш "мъжа" ми , само от любов ще трябва да живея. Joy Аз си мислех, че първо ще сваля и после ще си намеря мъж, ама то какво излезе. Wink

Joy
ето...........и първо мъж ,а пък после другото  hahaha
hahaha

# 57
Хората ми казват да спазвам диетата "Секс и ябълки", ама аз викам "Никакъв секс, че днес ми е плодов ден! newsm62

# 58
Здравейте и от мен фиданки Hug Звездичка голямо Благодаря за новата темичка аз трябваше досега да съм свършила с втория цикъл,а то кво стана,викам ай днеска ще правя воден,то къв воден стана просто да не ви говоря вместо воден стана белтъчен,пък вчерашния плодов нали ме нямаше и бях на село пък там имаше такива неща.Оправдания,оправдания,оправдания....довечера чакам Ели Whistling продължавам си по план утре бобен ,след плодовия ще се премеря щото сега съм в МЦ и така.Пожелавам в тази тема да има мнооооооого повече минуси и много по-малко прегрешения.Момичета и аз влизам в отбора,център нападател JoyАй дано трети цикъл без прегрешения  bouquet ЛЕКИЧКА и топличка newsm43 Flushed newsm76

# 59
Хората ми казват да спазвам диетата "Секс и ябълки", ама аз викам "Никакъв секс, че днес ми е плодов ден! newsm62
Ще ме умориш ти.  Joy
Аз вечерях печен заек с гъби и морковки. Peace  След половин час на водичка. Wink

Общи условия

Активация на акаунт