90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 70

• 29 685
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте и от мен! От доста време следя темата и резултатите ви - едно голяба БРАВО на вас момичета!!! Пишете ме и мен в редиците от днес, че още си нося 20 килограма от първото раждане и 10 от второто. За протокола (и ако може да ме включите в табличката с отчетите, че незнам как) стартирам 95кг желани 65 и възраст 34г.
Много разчитам че ще ме подрепяте в очертаващата се като дълга борба с нежеланите килограми!   bouquet

# 76
Здравейте
Много сте писали, че чак нова тема  newsm03
Аз продължавам, с малко прегрешения, но няма да се отказвам. Лошото време намали разходките и килограмите се задържаха, ще трябва да се вкоравя и да изведа малкия, макар, че аз като гледам това време искам в леглото да се пъхна.
Лека и отслабваща седмица
 smile3525   love001

# 77
 welcomeДики.
Влизай смело в редиците,питай когато имаш въпроси и ще успееш.
При нас е весело и подкрепата ще я имаш,а когато се налага и  newsm66 се раздават.Това е приоритет на Ели,тя ни е гуруту на темичката и всички  newsm20.Нейните снимки са голям стимул.
Колкото до данните за табличката-трябва да ги изпратиш на лични на Жанета,което ме подсеща ,че аз все още не съм го направила,а вчера финиширах първи цикъл.
Ама то след два дни на плодове и половин Дунав - вода,мозъкът ми се е размекнал. Joy

# 78
  • София
Много ти благодаря! Надявам се този път да ми стигне волята, ама като ви гледам колко ви е весело мисля, че ще е по-леко да го направя заедно с вас  Grinning

# 79
  • област Софийска
Добро утро и от мен, фиданки-сладуранки!
Днес съм на плодчета, та ще видим какво ще се хапва. Имам ябълки и грозде, ама все си мисля, че няма да се мине без някой зеленчук.
Благодаря на Valentinche за кафенцето и плодчетата   bouquet
sijanie , здравето е на първо място, за отслабване винаги има време  Peace
gargamel , честит завършен първи цикъл  Hug Браво за постигнатите минусчета!
hipopotam4e , пробва спортния екип,а?  Hug Hug Hug
Дики , добре дошла при нас!
Лека и много минусова седмица желая на всички ви!

# 80
Здравейте и от мен! От доста време следя темата и резултатите ви - едно голяба БРАВО на вас момичета!!! Пишете ме и мен в редиците от днес, че още си нося 20 килограма от първото раждане и 10 от второто. За протокола (и ако може да ме включите в табличката с отчетите, че незнам как) стартирам 95кг желани 65 и възраст 34г.
Много разчитам че ще ме подрепяте в очертаващата се като дълга борба с нежеланите килограми!   bouquet

Дики, добре дошла при нас!Аз започнах преди месец от 90кг.Така, че нищо страшно.За табличката се иска и ръст. Wink

Гаргамелче, честит ти минус!  bouquet Като приключим през декември ще си в желаната форма, за разлика от мен.Но няма да се отказвам!Нямам търпение като погледна кантара килограмите ми да започват с 6.А желаните 50 кг. мисля да ги постигна до към края на март.Поживем, увидим!

# 81
Добро утро на всички  Hug

Аз от днес съм с вас,закусих един банан  и сега пия кафе,че тази седмица съм болничен и съм си вкъщи.Големият повръща снощи и през нощта и днес му казаха,че не вирус,а нещо стомаха е раздразним и ще е на диета известно време та да не стане гастрит.Но като го гледам си мисля,че си е точно вирус,но нес ще го наблюдавам и ще видим.

Лек и минусов ден на всички  Hug Hug Hug

# 82
  • София
Ще го направим убедена съм този път. Днес дори съм решила и прическата да сменя и на гимнастика за отслабване от сряда да тръгна - изобщо ще ставам нов човек  Peace

# 83
  • област Софийска
Иринка, добре завърнала се в нашите редици и ти!  Hug

# 84
 Hug
Ето ме и мен  Grinning
Голяма веселба паднала тези дни в темичката  Hug
Устоях момичета - през изминалия уикенд съгреших само веднъж - когато ми беше плодов ден, но бяхме на вечеря при свеки и се започнаха едни физиономии   ooooh! и са да спестя сръдни и разправии хапнах малко от пържолата и това е  Sunglasses
Очаквах да съгреша много повече, та това ми изглежда като много леко прегрешение  Mr. Green
Днес ми е бобов ден -за обяд съм си взела от вкъщи грах с гъби и моркови - няма да се чудя какво да ям;)
За закуска хапнах 1 круша и след малко още една Wink
Дики- добре дошла
и аз още не съм пращала за табличката данни
 Blush

# 85
  • dobrich
здравейте и от мен пожелавам на всички една много отслабваща седмица с по малко прегрешенияднес ми е бобов ще си хапна картофено пюре Party

# 86
Ще го направим убедена съм този път. Днес дори съм решила и прическата да сменя и на гимнастика за отслабване от сряда да тръгна - изобщо ще ставам нов човек  Peace

Преди да изядеш нещо, което не трябва идвай тук за някоя друга разубеждаваща бухалка. Joy  Ще видиш, че след 3м. резултата ще е невероятен.

# 87
здравейте и от мен пожелавам на всички една много отслабваща седмица с по малко прегрешенияднес ми е бобов ще си хапна картофено пюре Party

Стафидке, много добре вървиш с килограмите.Благородно ти завиждам и за килограмите и за пюрето. Laughing В моя случай не е чуждата кокошка- патка, а чуждото пюре- пържола. Joy Нямам търпение да мине тази абстиненция.После ще го мисля напълно воден ли ще е или ще има киви.

# 88
  • София
Момичета. Омазах пейзажа  Embarassed
В събота леко съгреших, а в неделя (12-ти ден от диетата) нараво се улях Cry, колкото и да ме е срам. Трябваше да съм на плодове, но изядох няколко филийки с майонеза и сирене. Защо ми е толкова слаб ангелът за храна! Зи всичко останало съм много упорит и последователен човек, а като опре до храна и не мога да устискам никакъв режим.
Днес съм решила да продължавам напред пак с белтъчния ден, но общия ефект от началото е само -1,3 кг. с тези прегрешения. А имам поне 40 кг. за сваляне...

# 89
 zazu1 да те подготвя за Бам-бам  fight smile3532. А килограмите за сваляне - все ще ги свалим някак не се притеснявай. Аз преди малко изпих едно топло чайче и много добре ми се отрази. При нас една буря се задава апък трябва да ходя да звимам кухнята на малката ама май ще хартише.
Искам да ви питам някоя правила ли си е супа топчета за белтъчния ден? Аз мисля такова да готвя на мъжо довечера ама той я обича с ориз та сигурно ще си отделя малко и на неговата ще сложа ориз. Хайде това е от мен за сега отивам да гледам мрънкащата девойка.

Общи условия

Активация на акаунт