Боя за коса - blond 10

• 115 099
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Addri, и аз бях доволна от чисто черната на Taft, която я спряха. Тази, която е сега с лилаво косата ми става на бяли люспи ако за нея говориш.

# 436
  • Пловдив
Следващият път ще мацам и аз и веждите Sunglasses, Eti123  много естествено седят твоите, ако не беше писала и за момент не бих помислила че са с боя, я кажи моля те какво точно използваш Praynig? Имам съмнения че ако си сложа от Londata с която ще се правя....може да стане нещо със сив ефект Shocked, тогава вече ще се посмее мъжа ми.

# 437
  • София
mamaden , няма да стане сиво. С какви ли не бои съм се мацала докато не си намеря МОЯТА боя и веждите винаги са ставали добре. Но дръж боята максимум 5 минутки, да не станеш със съвсем светли вежди.
Venisss, и двете черни пяни съм ползвала. Сега съм с тази с лилавото, но нямам оплаквания. Също подобен ефект, но малко повече на вълни отколкото небрежно намачкана получавам като се накъдря с ролки (ползвам парафинови. Само с тях успявам да направя нещо с косата си) и после фиксирам с доста количество лак от същата серия на Тафт и леко мачкам с ръка докато слагам лака. Преди това не слагам пяна. Всичко си е до коса обаче. Моята е много тънка и мека

# 438
Благодаря ви, явно ще питам момичетата в магазина.

# 439
Eti123 не е ли много силен блондора?И някаква боя слагаш ли и после   bouquet
По принцип блондора винаги е силен.Много е важно също така да се полагат и грижи за косата.Като се започне от маски,балсами,масла,кристали...аз смятам,че ако това се прави,косата ще изглежда много добре.
Когато се изсветлявам,мажа само корените,надолу не я пипам въобще и досега не съм имала проблеми.Когато изтекат 30те минути,измивам блондора и нанасям Гарниер 113(не винаги обаче) и стоя 5-6 минути и след това вече мия косата.Това е  Hug
Иначе на мен също ми стига една опаковка на Сери.

# 440
мерси много Hug косата ми сега е по тъмна от преди,но ще опитам с блондора на сери и ще видиме резултата Joy

# 441
мерси много Hug косата ми сега е по тъмна от преди,но ще опитам с блондора на сери и ще видиме резултата Joy
Стискам палци да се получи ефекта,който желаеш, Peaceно бъди готова и за "жълто оранжев "оттенък....пак казвам,че при едни се получава,а при други-не.....
Забравих да кажа,че си взимам от лилавата опаковка на Сери.Казвам го ,защото ако не се лъжа Venisss   ползва също Сери,но в друга опаковка.

# 442
Бонче, аз ако не сложа пяна съм като лъв в главата. Искам ефект като на снимката:

http://www.prikachi.com/files/1285361l.jpg
Никога не съм харесвала пяната като алтернатива за оформяне на къдриците.Аз използвам ето това и съм много доволна :http://www.foto.bg/showfull.php?photo=194985
Отиди в някой козметичен магазин и попитай за продукт оформящ къдриците  Peace
Този,който аз използвам е професионален на Виталитис,струва 14 лв. поръчвам го от фризьорка.При редовна употреба свършва за около 9 месеца.Оформя къдриците,не сплесква косата,става пак на клечици,но ефекта е 100 пъти по-добър от пяната,а косата е невероятно мека
 Peace

# 443
Аз за веждите не успях да намеря подходящо средство, с което да стават точно каквито искам - светлокафяви  Confused Мацам и аз за 4-5 мин. с боята, с която си правя и косата или купувам 1-2 тона по-тъмен цвят...е, става, не е зле, но не е и каквото аз искам. С молив дооправям нещата  Mr. Green Ползвала съм преди време ето това нещо, но то е много особено...страшно трайно, ако се остави и за секунди повече отколкото трябва става много тъмен цвета и с нищо не се маха. Би било идеалният вариант, ако изсветляваше мъъъничко повече, но аз взех най-светлия цвят и постигнах нещо почти същото като естествения цвят на веждите ми, т.е. тъмно. Не знам каква боя или по-точно номер да си взема, трябва ми нещо светлокафяво и естествено, но тази гама ми е абсолютно непозната. Ако някой може да даде съвет, ще съм благодарна.

# 444
Аз така и ще направя. Ще отида в "Коса и стил" /там работят с проф. продукти/ и ще се консултирам кое е най - добре за моята грива.  Laughing Laughing

# 445
Бонче, аз ако не сложа пяна съм като лъв в главата. Искам ефект като на снимката:

Никога не съм харесвала пяната като алтернатива за оформяне на къдриците.Аз използвам ето това и съм много доволна :http://www.foto.bg/showfull.php?photo=194985
Този,който аз използвам е професионален на Виталитис,струва 14 лв. поръчвам го от фризьорка.При редовна употреба свършва за около 9 месеца.Оформя къдриците,не сплесква косата,става пак на клечици,но ефекта е 100 пъти по-добър от пяната,а косата е невероятно мека
 Peace

А горе долу колко парички е?
Виждам, че е 200мл.

# 446
момичета когато се правите с блондор сами ли се справяте или някой ви помага как успявате !

# 447
  • София
На мен сестра ми ми помагаше като ползвах блодор. Сама като се опитвах или си оставях петна отзад и отгоре, или се наплесквах на темето повече и си изгарях цели кичури. Сега с боята ми е по-лесно защото е по-кремообразна илигава текстура и успявам да я разнеса и без да виждам.

Момичета, препоръчайте ми някаква маска. Краищата са ми сухи и ако не съм със сешоар са винаги бухнали. А косата ми е съвсем права, но като цяло е доста тънка и мека и още след първото преспиване се нагъва и начупва. Търся си нещо, което да я поддържа права и жилава и краищата да не летят навсякъде.

# 448

Peace

А горе долу колко парички е?
Виждам, че е 200мл.

Миличка,написала съм - 14лв.

# 449
  • Пловдив

Момичета, препоръчайте ми някаква маска. Краищата са ми сухи и ако не съм със сешоар са винаги бухнали. А косата ми е съвсем права, но като цяло е доста тънка и мека и още след първото преспиване се нагъва и начупва. Търся си нещо, което да я поддържа права и жилава и краищата да не летят навсякъде.
[/quote]
В пълна сила това важи и за мен, ако не са изсушени с сешоар, краищата стоят отвратително, и косата ми изглежда много зле. Ползвам на Loreal za суха коса серията, доволна съм, но това с хвърчащите краища пак ги има, дори и да слагам кристали пак става.
Да се похваля днес си купих ето тези ампулки http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=94&products_id=590, мислих да взема и термо млякото....но имам още половин шише кристали и ще гледам първо да го изхабя Rolling Eyes, че няма много парички за екстри. Точно закупуването на т.мляко ще съвпадне с пролета и лятото и май ще е по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт