Боя за коса - blond 10

• 115 099
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Eti123 Peace, супер!
От маската на Loreal съм доволна, но много се зачудих за това термично възтановяващо мляко....понеже така или иначе често си изправям косата Thinking, а за ампулата преди измиване, мисля да е ползвам когато нямам време да се клепам и да седя по 2-3 часа с тривитаминола Rolling Eyes. Май ще се жертвам Wink, и утре ще скокна до златна рибка да ги взема.

# 421
Здравейте! Знаете ли къде мога да намеря супрата на Рилкен? Направо голяма мъка, никъде няма  Sad В Бургас даже не са чували за нея. В София преди няколко години я бях открила в Красна поляна на пазарчето в една парфюмерия, но не знам дали все още има...Вие имате ли наблюдения по въпроса? Благодаря, предварително!

# 422
  • Сливен
здравейте русокоски Simple Smile
а каква е цената на блондора на SERI / зелен прах/?

# 423
Eti123 страхотен ти е цвета Peace С какво успя да го направиш Heart Eyes

# 424
Iскам да попитам някой дали е ползвал някой от тези два продукта http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=94&products_id=590 и това  http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=94&products_id=829, и какви са отзивите, както бях споменала в преден пост косата ми е малко поизтощена....та да ги купувам или да инвестирам в нещо друго?

mamaden, ампулката е много силна и добре подхранва и възстановява. Един от любимите ми продукти на тази марка. Термичното мляко не съм го ползвала и не мога да дам отзиви.

Момичета, да споделя, че преди време си взех серията Nature Re-naitre - шампоан и маска, на L'Oreal professionnel и съм много доволна. Страшно добре подхранва, съживява, наистина е много подходяща за силно изрусена коса, особено ако е и по принцип суха, както е при мен. Но са тежки продукти, според мен не са за коси, които лесно губят обем и форма. Но пък за подхранване и възстановяване - супер. Напомня ми доста за серията Аbsolut, но е още по-силна.
И наистина зависи от много неща дали ще ни допадне даден продукт или не. Това, че косите ни са изрусени, не ги прави еднакви и е ясно, че няма универсален продукт, който да допада на всички. Освен това рядко само една маска е достатъчна, за да компенсира изтощаването от толкова силно третиране, каквото е изрусяването. Нужен си е и хубав шампоан, и ампули, и серуми. С масовите продукти - Дав, Елсев, Фруктис аз дори не мога да се среша  Peace

# 425
  • Пловдив
Ще купя ампулката и ще пробвам, все пак не е толкова скъпа. А и отказвам цигарите Embarassed, заслужих си една глезотийка Wink

# 426
mamaden,в момента го ползвам термичното мляко на Лореал и съм страшно доволна от него! Heart Eyes Косата ми става много мекичка,жива и лъскава.
Не съжалявам,че рискувах с този продукт,определено бих купила и повторно,заслужава си парите.
Между другото е и доста икономичен. Peace

# 427
Бонче, аз ако не сложа пяна съм като лъв в главата. Искам ефект като на снимката:

http://www.prikachi.com/files/1285361l.jpg

Ети, страшна мацка си!

Взимам  го за около 2, 3лв.

# 428
  • Сливен
.....

bouquet  bouquet  bouquet
а една опаковка ще ми стигне ли?....косата ми е до раменете Thinking

# 429
  • Пловдив
Малко off topic, някой изсветлявал ли си е веждите, не говоря за да ги направим руси, но....един два тона по-светли.... Rolling Eyes. Въпросът ми е провокиран от това, че веждите са ми тъмни, а все ми се струва че на светла коса, ще е хубаво да са малкоооооо по-светлички....?

# 430
Eti123 страхотен ти е цвета Peace С какво успя да го направиш Heart Eyes
Боядисвам се блондора на Сери Peace
Малко off topic, някой изсветлявал ли си е веждите, не говоря за да ги направим руси, но....един два тона по-светли.... Rolling Eyes. Въпросът ми е провокиран от това, че веждите са ми тъмни, а все ми се струва че на светла коса, ще е хубаво да са малкоооооо по-светлички....?
За веждите,аз ги известлявам с боя,слагам друг по тъмен цвят и стоя най много една-две минути(докато видя,че са станали една идея по светли).Иначе моите са си доста тъмни,дори черни и ако не правя това,представете си на това бяло русо и тези черни вежди на какво ще приличам  Grinning
И аз за тази цена купувам блондора!
Venisss,накара ме да се изчервя EmbarassedБлагодаря ...,това е ,защото полагам грижи,иначе......

# 431
Eti123 не е ли много силен блондора?И някаква боя слагаш ли и после   bouquet

# 432
  • София
Здравейте,
mamaden, аз на всяко боядисване си мацвам по малко от същата боя, с която ще се боядисвам и на веждите (моите са с дълги косъмчета и ги подстригвам по малко и израстват отдолу черни и трябва да изсветлявам пак). Седя 4-5 минутки и отмивам. Винаги става добре.
Venisss, аз този ефект го постигам с черния Тафт, но косата изглежда чудесно само визуално, на пипане е като пластмасова  Laughing Та ако имаш романтична среща и се очаква някой да прокарва пръсти през косата ти определено не е най-добрият избор. Аз съм омъжена и мъжът ми е свикнал, та за мен ен съществува подобен проблем  Simple Smile За сметка на това си запазва вида и формата и на следващия ден.

Вчера ходих на фризьор да ме подстрижат. Фризьорката няколко пъти повтори колко й харесвал цвета ми и пита къде са ме боядисвали Crazy После и една клиентка, която беше дошла за боя ме огледа и каза "искам такъв цвят да ме направите"  Laughing Щях да си умра от кеф  Mr. Green

# 433
.....

bouquet  bouquet  bouquet

На мен една опаковка ми стига само за корените, но аз съм с много гъста коса.

# 434
  • Сливен
.....

Взимам  го за около 2, 3лв.
  bouquet
 bouquet  bouquet  bouquet

На мен една опаковка ми стига само за корените, но аз съм с много гъста коса.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт