Боя за коса - blond 10

• 117 315
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Честито на хубавата булка  bouquet!!!

п.п.май сватбата е била в Бургас  Hug или бъркам  newsm78?
Ааа,в Нова Загора си беше Simple Smile

# 46
  • Бургас
ех жалко ....помислих че сме се увеличили в града блондитата  Simple Smile !!!
Но и в Ст.Загора си е много хубав град  Peace

# 47
Здравейте,блондита  Heart Eyes
Ето ви малко снимчици от сватбата,тъкмо да видите и цвета на косата ми.Понеже сега от бременността хич не ще косата ми да хваща боя,само една успява - на Арома.Използвам "светло русо" нюанса,без предварително обезцветяване на корените.Резултата е задоволителен(малко по-тъмни са корените,но НЕ рижавеят!)

http://www.foto.bg/data/500/medium/S6304457.JPG
http://www.foto.bg/data/500/medium/12132.JPG
http://www.foto.bg/data/500/medium/PICT2751.JPG

Ехааа, поздравления Simple Smile

# 48
поздравления и от мен!пожелавам ти много много щастие и любов!  bouquet

# 49
Някой използвал ли е шампоана или балсама на тази новата марка,уж за професионална грижа на косата в къщи -Сайос/ Sayos или нещо такова беше името  newsm78

# 50
Поздравления и от мен   bouquet

# 51
Поздравления и от мен   bouquet
Честито на хубавата булка  bouquet!!!

п.п.май сватбата е била в Бургас  Hug или бъркам  newsm78?
Hug Страхотна булка  Heart Eyes
Браво много се радвам за теб и много щастие ви желая  bouquet
Бонче, само едно мога да кажа за тази страхотна булка: 
                                                     СЕКСАПИЛ   
newsm10
Бонче мила,много хубава булка си била.
Много харесвам бели булчински букети.
Косата също ти е хубава.
Hug Страхотна булка  Heart Eyes
Браво много се радвам за теб и много щастие ви желая  bouquet
Благодаря на всички  newsm51 smile3525

# 52
Ето къде ще попитам-при специалистките Hug И аз съм блонди.Постигнах мечтания цвят с направата на кичури.Иначе ест.ми цвят е тъмно русо-червеникав.До тук добре,но много ми се изтощи горният пласт на косата от постоянното обезцветяване.Препоръчайте ми ,моля ви,подходящ шампоан и балсам за да живне малко тая коса.Използвам от време на време и преса и тя съвсем изгаря,а искам дълга коса. Приемам всякакви предложения и съвети

Поздрави на всички блондинки

# 53
Ето къде ще попитам-при специалистките Hug И аз съм блонди.Постигнах мечтания цвят с направата на кичури.Иначе ест.ми цвят е тъмно русо-червеникав.До тук добре,но много ми се изтощи горният пласт на косата от постоянното обезцветяване.Препоръчайте ми ,моля ви,подходящ шампоан и балсам за да живне малко тая коса.Използвам от време на време и преса и тя съвсем изгаря,а искам дълга коса. Приемам всякакви предложения и съвети

пробвай тези на ЕЛСЕВ жълтите срещу накъсване  или ГАРНИЕР с трите масла

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 13:25 от Teodorka

# 54
Здравейте блондита, не съм писала отдавна в темата но когато имам време ви чета, видях много хубави руси коси newsm10, имам спешна нужда от съвет, някой използвал ли е това на лореал http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=122&products_id=757
Фризьорката ми го препоръча уж като по-щадящ обезцветител, но незнам дали ще успее да обезцвети достатъчно и дали няма да ми изгори косата, защото по принцип не искам да ползвам блондори, дали да се доверя? Ще бъда благодарна ако някой, който го е ползвал да сподели отзиви

# 55

Благодаря ти за съвета.А някаква маска можеш ли да ми препоръчаш?

# 56

Благодаря ти за съвета.А някаква маска можеш ли да ми препоръчаш?
Ами те си имат и маски аз в момента ползвам Garnier и съм доволна   

# 57
Здравейте,
виждам ,че има и нови попълнения-добре дошли Hug
Вчера си купих един комплект шампоан и балсам на Сайос/Sayos/ в една чантичка за 15.90 и още снощи го пробвах.Останах много доволна.Наистина косата ми е много мека и с блясък.
Написах това,защото видях ,че Годайва пита за него,така че,мнението ми е че ми хареса много.

# 58
Някой използвал ли е шампоана или балсама на тази новата марка,уж за професионална грижа на косата в къщи -Сайос/ Sayos или нещо такова беше името  newsm78

Бонче, първо да ти честитя за сватбата   bouquet Желая Ви дълги години щастлив семеен живот.
Относно балсама на Сайос - да, последният път като си бях на България си го купих, този за боядисвана коса, и съм много доволна. Косата става много мека.
Последният път се правих отново с блондор на Евтерпа и стана супер. След това матирах с малко шампоан на Гарние за руса коса, смесен с Гарние 111. Имам леко рижав оттенък в корените, но не е фатално. Дори се получи интересен ефект. Като се снимам ще постна линк да ме видите.  Party

# 59
Здравейте блондита отдавна се каня да пиша  Grinning за мойте преживявания с хубавото русо. От 3 години сам бяло руса , а преди това бях с черна коса , всичко си беше наред докато в един момент ми се скаса косата. И сега сам с жълти корени и руса коса до рамената, пробвах Лонда професионална и Вела професионална , но корените са многоо по жълти а с блондор неискам вече. И сега се чудя  ooooh! дайте съвет Praynig

Общи условия

Активация на акаунт