Боя за коса - blond 10

• 117 315
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, къде се губите? Аз утре ще се боядисвам, но пак със същия блондор на SERI.

# 61
Аз съм си тук ама примен нищо ново   bouquet

# 62
Втория път с блондора се получи още по-добре.

http://www.prikachi.com/files/1132988Y.jpg

# 63
aidee o6te edna blondinka se prisaedinqva k1m  Hug Hug Hug Hug Hug Stop  bouquet forumaa.

# 64
имам едно въпрос4е-някой ползвал ли е новите ледено руси нюанси на палете?

# 65
имам едно въпрос4е-някой ползвал ли е новите ледено руси нюанси на палете?
Даа и мога да кажа че са сравнително добри  Peace

# 66
  • Sofia
ехооо и аз се записвам в темата като блондинка. Боядисвам се от 1 година някъде с Majirel 10 и окислител 12. Преди това бях на кичури. Попринцип съм с тъмно кафява коса, но не я изсветлвам. Почти няма разлика в корените. Решила съм следващия път да пробвам Majiblond 901s. Мисля, че е малко посветъл. Просто съм забелязала, че ако използвам често преса за коса и боята пада. Ако някой е използвал Majiblond, може ли да ми каже дали е по-траен? Фризиора ми каза, че почти няма разлика, но ще пробваме.  Ето снимка както съм в момента:

# 67
sapunci, много хубав е цвета ти Simple Smile. Аз ползвам Мажиблонд и според мен цветът е траен. Е, не мога да кажа, че изобщо не се променя до следващото боядисване, но разликата е малка, поне в сравнение с други бои, които съм ползвала. Но аз и избягвам разни процедурки, от които цветът се отмива бързо, примерно маски с масла. По принцип серията е силно изсветляваща, в смисъл би трябвало ако ползваш същия окислител да получиш по-светъл цвят с Мажиблонд, отколкото с Мажирел. Моят цвят е почти бяло русо, ползвам също 12% окислител, първоначално ползвах само №901S, а сега същия номер го смесвам поравно с №911.

# 68
  • Sofia
*Mademoiselle* мерси за отговора. Аз използвам само масло от пшеничен зародиш от време на време. Иначе си поръчах маска Apsolute Repair. Откакто почнах да се боядивам косата ми почна доста да расте и стана по-гъста. Не вярвах, но тези бои на Лореал са наистина хубави, затова искам да пробвам и Majiblond.

# 69
Момичета, след като се изсветлите със блондор боядисвате ли се с боя и след колко време? Аз последния път се правих с професионалната Вела 12/81 мисля беше. Приятел стилист ми беше обещал, че ще стане супер само с боята и окислител 12%, но не се получи много добре и следващия път мисля първо да си изсветля корените.

# 70
А тази Мажиблонд от професинална серия ли е?

# 71
А тази Мажиблонд от професинална серия ли е?

Да, една от сериите бои на L'Oreal professionnel.

# 72
Момичета, след като се изсветлите със блондор боядисвате ли се с боя и след колко време? Аз последния път се правих с професионалната Вела 12/81 мисля беше. Приятел стилист ми беше обещал, че ще стане супер само с боята и окислител 12%, но не се получи много добре и следващия път мисля първо да си изсветля корените.

Аз се боядисвам само с блондор. Не искам да натоварвам косата си и с боя.

# 73
А само с блондора не ти ли жълтее и матираш ли го с нещо?

# 74
Малко по-нагоре съм пуснала снимка.
 Ползвам тониращия балсам на Престиж, но не всеки път. На снимката не съм матирала, и така ме устройва.

Общи условия

Активация на акаунт