Боя за коса - blond 10

• 117 315
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Блондита здравейте Simple Smile
Аз от скоро съм с руса коса, но все още не мога да постигна желания цвят, защото се боядисвам само с боя (без блондор). До сега се боядисвах с L'Oreal Preference 03 .. постепенно ставаше по-светло (ще кача снимка малко по-късно), но не това което искам Confused и сега реших да се боядиша с някаква боя, която моята фризьорка ми каза че изсветлява доста (не знам дори името и защото фризьорката я отвори и бързо, бързо изхвърли кутията) .. но когато ми изми косата и ме изсуши ми стана някакво пепелно русо което не ми хареса ;сс (по-късно ще кача снимка) .. Фризьорката каза че след като си измия косата ще стане още по-светла, но аз не съм обедена, че е така  Confused и сега като четох предишните теми страшно много си харесах този цвят http://img6.imageshack.us/i/photo0309a.jpg/ направо е страхотен, но май ще трябва да използвам и блондор  newsm78 .. та бихте ли ми препоръчали някаква боя, с която мога да постигна този цвят  Simple Smile

Блондор не искам да използвам, защото знам, че мноого изтощава косата, а аз достатъчно я изгарям всеки ден с пресата, а и мисля че съм още доста малка да си сасипвам косата с блондор Rolling Eyes

# 76
Ето ги и снимките ми:

http://prikachi.com/files/1138846I.jpg - Така бях до сега (много малко по-тъмна, но от светлината е излезнало така)
http://prikachi.com/files/1138853D.jpg - В момента съм така (и пак малко по-тъмно) а и в корените ми е по-тъмно :S

# 77
sapunci, много хубав е цвета ти Simple Smile. Аз ползвам Мажиблонд и според мен цветът е траен. Е, не мога да кажа, че изобщо не се променя до следващото боядисване, но разликата е малка, поне в сравнение с други бои, които съм ползвала. Но аз и избягвам разни процедурки, от които цветът се отмива бързо, примерно маски с масла. По принцип серията е силно изсветляваща, в смисъл би трябвало ако ползваш същия окислител да получиш по-светъл цвят с Мажиблонд, отколкото с Мажирел. Моят цвят е почти бяло русо, ползвам също 12% окислител, първоначално ползвах само №901S, а сега същия номер го смесвам поравно с №911.

Тази боя върху каква основа си започнала да я слагаш тъмна или светла
и обезцветява ли я преди това
Интересувам се защото моята в момента е ужасно рижава и незнам какво да я правя

# 78
Здравеите русокоски.Аз съм нова и имам нужда от помощ.Косата ми е бяло руса.Така съм то по4ти 3 години,но ве4е доста ми се поизто6ти косата.Боядисвам се с блондода на денис,а той е додта силен.Про4етох добри отзиви за този блондор елеа и искам да попитам дали някой го е ползвал и много жълто ли се полу4ава?Също ако може да ме посаветвате за някаква хубава пепелна боя.Аз си мислех за палете 219,но незнам дали няма да ми се изгори о6те пове4е косата,тъй като косата ми е много светла,а тази боя изсветлявя с до 4 тона.Също да ми кажете гарниер 113 какъв цвят се води.Благодаря предварително. Hug

# 79
Запис. Айде и аз при блондинките  Peace

# 80
sapunci, много хубав е цвета ти Simple Smile. Аз ползвам Мажиблонд и според мен цветът е траен. Е, не мога да кажа, че изобщо не се променя до следващото боядисване, но разликата е малка, поне в сравнение с други бои, които съм ползвала. Но аз и избягвам разни процедурки, от които цветът се отмива бързо, примерно маски с масла. По принцип серията е силно изсветляваща, в смисъл би трябвало ако ползваш същия окислител да получиш по-светъл цвят с Мажиблонд, отколкото с Мажирел. Моят цвят е почти бяло русо, ползвам също 12% окислител, първоначално ползвах само №901S, а сега същия номер го смесвам поравно с №911.

Аз също ползвам Маджиблонд 901s и 911 ,като ги смесвам поравно с 12% окислител ,без да обезцветявам с блондор.Естествената ми коса е тъмно кестенява.Боите ,които имат в номера буквичката s съдържат допълнително окислител в самата боя .
Ето и снимка: http://www.facebook.com/home.php?#/profile.php?id=1686544284&ref=name

# 81
Много светло руса съм от 2г.Правя си само корените на 2 седм с проф. на SERI 00 И 12.81по 1/2.Оригиналната ми коса е почти черна.Налага се да се матира с балсама на Престиж,но само 1 път.Това е наи-добрият вариант за светло сиво-русо,без силно изтощаване ,което съм открила.Боята се продава в магазинчето на Алабин.SERI 00 само изсветлява-няма цвят.

# 82
Много светло руса съм от 2г.Правя си само корените на 2 седм с проф. на SERI 00 И 12.81по 1/2.Оригиналната ми коса е почти черна.Налага се да се матира с балсама на Престиж,но само 1 път.Това е наи-добрият вариант за светло сиво-русо,без силно изтощаване ,което съм открила.Боята се продава в магазинчето на Алабин.SERI 00 само изсветлява-няма цвят.
Може ли да качиш снимка и каква е цената на боята.

# 83
Здравйте нека и аз се запиша тук ... Ето снимки http://sisity6.snimka.bg/daily/sisityyy.440179.15806682 втората е по-старичка , но мисля че с по-жълтичка коса по-добре ми стои Laughing И нека ви попитам какво използвате против цъфтеж и накъсване?Аз последно си взех един реконструктор на Vigorance ама нещо не съм очарована.. Rolling Eyes

# 84
Здравйте нека и аз се запиша тук ... Ето снимки http://sisity6.snimka.bg/daily/sisityyy.440179.15806682 втората е по-старичка , но мисля че с по-жълтичка коса по-добре ми стои Laughing И нека ви попитам какво използвате против цъфтеж и накъсване?Аз последно си взех един реконструктор на Vigorance ама нещо не съм очарована.. Rolling Eyes

аз кристали само доволна съм за сега  Simple Smile

# 85
Добре дошли на всички!   Hug

# 86
  • Sofia

Никога не съм я обезцветявала. Основата си е мойта си коса...тъмно кафява. И все пак зависи от структурата на косъма и резултатите може да са различни при всеки. Мойта коса попринцип си е тънка и чуплива, но откакто ползвам тази боя мога да се похваля с доста по-здрва вид изцяло на косата си. Дано всичко това не провзвуча като реклама, но наистина съм доволна. Тези дни ще видя как ще е с Majiblond 901S

# 87
[/qute]

МНОГО ТИ Е ХУБАВ ЦВЕТА!!!КАКВА БОЯ ПОЛЗВА6 И ОБЕЗЦВЕТЯВЯ6 ЛИ ПРЕДИ БОЯТА?

# 88
Здравейте Simple Smile Аз не знам вече къде да питам, но мисля, че тук става. Simple Smile Момичета, какви маски за коса си правите? Понеже си взех и аз тривитаминол и не знам точно какви други съставки да слагам в маската. Разбрах от тук - от там, че има неща, които влияят на цвета, боята падала. Сега цвета ми е добре, не искам да го развалям, не съм се обезцветявала, само съм се боядисвала. Вярно ли е, че жълтъка и оцета свалят боята и има ли още неща, които не са подходящи за руса коса, защото искам малко да се запозная с нещата, а не да действам на своя глава и да си мацам косата с каквото ми дойде Simple Smile Ще се радвам, ако някой знае, благодаря ви Simple Smile

# 89
[/qute]

МНОГО ТИ Е ХУБАВ ЦВЕТА!!!КАКВА БОЯ ПОЛЗВА6 И ОБЕЗЦВЕТЯВЯ6 ЛИ ПРЕДИ БОЯТА?

Не , не съм я обезцветявала никога  Wink Принципно бях с кестенява коса - не се наложи обезцветяване... Боята е италиянска - фризьорката ми я зарежда , не помня точно каква беше след седмица като отида ще попитам Peace

Общи условия

Активация на акаунт