Боя за коса - blond 10

• 117 318
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Здравеите моми4ета.много искам да постигна ето този цвят http://media.commercialappeal.com/mca/content/img/photos/2007/11 … 21/22blonde2.jpeg  а мойта коса е по-светла(по4ти бяла) Close.Преди се бях вманя4ила по бялото,а сега ми се иска не6то такова.Блите ли ме посаветвали за някоя боя,с която мога да постигна този цвят.Моля ви помогнете ми,за6тото ве4е не се понасям с това сиво-бяло  #2gunfire Ето това е моят цвят    http://desislavkaaaaa.snimka.bg/friends/desi.434756

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 22:51 от deskata_90

# 91
Хайде и аз на 10-тата тема да се включа в отбора.
От доста години съм светло руса. Основата ми е тъмно руса, но напоследък ми се получават все жълти корени.
Досега не съм използвала Блондор, та се чудя дали в домашни условия ще се справя и дали много ще ми изгори косата, че и без това е доста изтощена от пресата.  И евентуално препоръчайте някакъв Блондор. Смятам първо да изсветля за малко минути корените и после да нанеса навсякъде светло пепелно руса боя. Дали ще стане така?
Също така, кажете как се матирате с балсама на Престиж? Нанасяте го като боя ли? Защото при мен става неравномерно, като кичури, а искам еднакъв цвят навсякъде.
И още чета, че сте доволни от професионална серия на Л'Ореал. Дайте някой линк да я видя как изглежда тази боя и откъде се снабдявате?
Voxx, а ти откъде намираш Селектив, че вече я няма, аз бях много доволна от нея.

# 92
Здравеите моми4ета.много искам да постигна ето този цвят http://media.commercialappeal.com/mca/content/img/photos/2007/11 … 21/22blonde2.jpeg  а мойта коса е по-светла(по4ти бяла) Close.Преди се бях вманя4ила по бялото,а сега ми се иска не6то такова.Блите ли ме посаветвали за някоя боя,с която мога да постигна този цвят.Моля ви помогнете ми,за6тото ве4е не се понасям с това сиво-бяло  #2gunfire Ето това е моят цвят    http://desislavkaaaaa.snimka.bg/friends/desi.434756

Цветът ти е страхотен, не бих го променила.
 И между другото с какво се боядисваш?

# 93
Хайде и аз на 10-тата тема да се включа в отбора.
От доста години съм светло руса. Основата ми е тъмно руса, но напоследък ми се получават все жълти корени.
Досега не съм използвала Блондор, та се чудя дали в домашни условия ще се справя и дали много ще ми изгори косата, че и без това е доста изтощена от пресата.  И евентуално препоръчайте някакъв Блондор. Смятам първо да изсветля за малко минути корените и после да нанеса навсякъде светло пепелно руса боя. Дали ще стане така?
Също така, кажете как се матирате с балсама на Престиж? Нанасяте го като боя ли? Защото при мен става неравномерно, като кичури, а искам еднакъв цвят навсякъде.
И още чета, че сте доволни от професионална серия на Л'Ореал. Дайте някой линк да я видя как изглежда тази боя и откъде се снабдявате?
Voxx, а ти откъде намираш Селектив, че вече я няма, аз бях много доволна от нея.

и аз немога да се справя с тоя матиращ балсам аз ставам синя и кадето е по жълто не хваща, и... ставам като черга
А за блондора аз само в домашни условия се правя, пробвай ако искаш намажи първо корените постой малко и се измий, а след това с боята за малко. Аз така правя Wink
deskata_90 цвета ти е страхотен и аз не бих го променила

# 94
Цветът ти е страхотен, не бих го променила.
 И между другото с какво се боядисваш?

[/quote]

Благодаря ми моми4ета,и аз си го харесвах,но понякога си мисля 4е ве4е ми омръзна и ми се иска промяна,а друг път не искам да го променям.Направо незнам какво да правя,а и незнам дали си вну6авам 4е ми е оредяла косата.Преди няколко месеца една фризьорка(доста известна в перник),като ми прави при4еската за абитуриенската,ме посъветва да спра с този цвят ина4е съм щяла да остана без коса.Може би затова си мисля 4е ми е оредяла,но аз си държа на русото,за6тото така наи-много се харесвам.
Правя се блондор на ДЕНИС само корените и много 4есто(през едно къпане)се мажа с балсам на престиж за silver efekt(аз съм много даволна от него).  Така се правя от по4ти 3 години,а този блондор е доста силен и мисля да го сменя с някой по-слаб,а и така няма да ми е толкова бяла косата.Вие какво мислите и моля ви кажете за някой по-слаб и хубав блондор.Пробвали ли сте блондора на ЕЛЕА,4ух 4е бил доста добър,ама ме е страх да не ми станат рижави корените. newsm78

# 95
Аз вече два пъти се мажа с блондора на SERI.  Пише, че е обезпрашен и доколкото знам това значи, че не е толкова агресивен. Малко жълтее, но се оправям и аз с балсама на Престиж.

# 96
А този блондор SERI щипе ли на скалпа докато се седи с него? Аз и миналия месец бях ре6ила да пробвам с друг блондор и незнам за6то си взех този на ЧИФЕЛИ и направо ми изгоря и главата и косата и ми направи рани.Освен това стана ужасно жълто.Докато стоях с него така щипеше че направо......... ooooh! А този на DENIS не е толкова горящ само малко докато ме  маже мама ме подщипва,а после не.

# 97
При моят чувствителен скалп нито ми щипе, нито имам рани / за мое учудване/. Усещам го много меко / ама как го обясних/, и мирише много приятно.

# 98
А кой да си взема,за6тото разбрах,4е има син и зелен?

# 99
Аз си взимам от зеления.

# 100
  • Sofia
ехооо боядисах се с majirel 901s. никаква разлика няма от предишната боя. супер е! който търси такъв цвят като моя ще е доволен,а на по-светла коса ще стане още по-светъл.  Hug

Сега имам един въпрос относно маската apsolut repair. Колко често може да се ползва и колко време се стои с нея?  Thinking

# 101
sapunci, много хубав е цвета ти Simple Smile. Аз ползвам Мажиблонд и според мен цветът е траен. Е, не мога да кажа, че изобщо не се променя до следващото боядисване, но разликата е малка, поне в сравнение с други бои, които съм ползвала. Но аз и избягвам разни процедурки, от които цветът се отмива бързо, примерно маски с масла. По принцип серията е силно изсветляваща, в смисъл би трябвало ако ползваш същия окислител да получиш по-светъл цвят с Мажиблонд, отколкото с Мажирел. Моят цвят е почти бяло русо, ползвам също 12% окислител, първоначално ползвах само №901S, а сега същия номер го смесвам поравно с №911.

Тази боя върху каква основа си започнала да я слагаш тъмна или светла
и обезцветява ли я преди това
Интересувам се защото моята в момента е ужасно рижава и незнам какво да я правя

Уффф, чак сега ти виждам въпроса, но да отговоря все пак. Не се обезцветявам, косата ми е светлокестенява, без силен пигмент. За рижаво гледай да вземеш нещо по-силно пепеливо, мисля, че №911 ще е най-силно матиращ, ако става въпрос за цвят от серията Мажиблонд. За Мажирел не мога да кажа, защото не съм ги пробвала. Все пак се съобрази и с това, че Мажиблонд-а изсветлява по-силно, ако целта ти не е това, по-добре пробвай с нещо пепеливо на Мажирел  Peace

# 102
ехооо боядисах се с majirel 901s. никаква разлика няма от предишната боя. супер е! който търси такъв цвят като моя ще е доволен,а на по-светла коса ще стане още по-светъл.  Hug

Сега имам един въпрос относно маската apsolut repair. Колко често може да се ползва и колко време се стои с нея?  Thinking

sapunci, маската Абсолют съм я ползвала няколко пъти и съм много доволна от нея. Слага се на измита, леко подсушена коса за 2-3 мин. Аз съм я оставяла и за повече, не е имало проблем. Ползвах си я при всяко измиване.
Радвам се, че си останала доволна от боята, за мен тази марка е най-добрата, която съм ползвала до момента  Heart Eyes И не само заради цвета, просто усещам, че максимално щади косата, което никак не е без значение.

# 103
  • Sofia
мерси много, *Mademoiselle*. И аз съм много доволна от боята. Косата ми стана адски мека и виждам как от всякъде растат нови косички. Никога не ми е била в по-добро състояние, дори когато никога не се бях боядисвала. Дано маската подсили заздравяването Hug

# 104
Mademoiselle   много ти благодаря за отговора  bouquet
Аз се намазах с Гарние 111 и станах жълта ,явно пигмента ми е много жълт
ще си поръчам от Маджиблонда както ме посъветва и ще пробвам

Общи условия

Активация на акаунт