Боя за коса - blond 10

• 115 062
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Аз си поръчах №902 от Мажиблонд. Доста се колебаех дали да пробвам, страх ме е да не си разваля цвета, но накрая не устоях  Crazy  Надявам се, да стане добре, номерът е много светло естествено перлено русо. Мисля да смеся поравно от него и от №901S.

# 721
Някой да е пробвал ампулките на Лореал от серият Шайн Блонд?

Много са хубави. Косата ми визуално изглежда още по-светла след тези ампулки, направо платинена. И я усещам плътна и добре подхранена. Очаквам в Златна рибка да ги заредят, за да си взема още. Е, може би не са чак толкова силни по отношение на подхранване и възстановяване като тези от серията Абсолют, но определено действат доста добре на косата Simple Smile

От много време ги чакам и не ги зареждат. Confused

# 722
А някой ползвал ли е тези бои: http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=154&products_id=870 ?
Харесва ми 9.12. Нали не искам вече бяло русо...

# 723
От много време ги чакам и не ги зареждат. Confused

Дано скоро да ги има. Вярно, че доста време не ги виждам и не само тях, други продукти също ми се губят...
Но пък колко нови неща се появиха, нямам търпение да ги пробвам всичките  Crazy Хвърлила съм око на най-новата серия която се появи, с масла, сигурно ще е доста тежка, но пък аз такива предпочитам напоследък. Ще почакам обаче докато ми свърши тази, която в момента ползвам - Nature Re naitre.

# 724
Аз от Златната рибка се точа на термичното мляко Crazy

# 725
Ползвали ли сте супрата на Лореал? Чудя се коя да си взема от Златна рибка - синя или бяла. Някой има ли впечатления?

Чувала съм страхотни отзиви за безамонячната им паста Platinium. Казвали са ми, че е страшно щадяща, не уврежда косата, в същото време изсветлява много - до 7 тона. Не знам с какъв процент оксидант обаче трябва да се смеси, за да стане това. Малко фантастично ми звучи, не съм я пробвала, но това е мнението на момичетата в един добър салон, работещ с Лореал професионел. Подходяща е за тънки, чувствителни коси. За по-плътен или много тъмен косъм обаче се ползва амонячния вариант или Platifiz. Пак уточнявам, че нямам личен опит с тях, само споделям като инфо. За мен блондорите са нещо, което ако въобще се ползва, е по-добре това да става в салон  Peace
А пастата, която споменах я има в Златна рибка по принцип, но в момента не я виждам, сигурно скоро ще заредят. Поне би трябвало да е най-щадящата от всичките им изрусители. Ето я:

Цитат
как мога да си я поръ4ам? Нещо не я намирам в сайта Praynig

# 726
В момента я няма в наличност, до седмица ще доставят и ще може да се поръча  Peace

# 727
Искам да ви се опла4а.Преди 2-3 седмици бях решила да си потъмня косата с по-тъмно русо или направо кестеняво,но реших да пробвам първо с тониращ балсам за да не стане някой фал.Взех си тъмно рус и стана много хубаво върху моиата светла коса.Полу4и се много хубаво сиви4ко(аз много харесвам по-сивите цветове и ми отиват пове4е),но разбирасе много бързо се отми.Днес си боядисвах корените и си сложих пак от този балсам,ноооооо #2gunfireкосата ми стана буквално оранжева и малко рижава ooooh!(защо така стана НЕЗНАМ).Моля ви кажете как да го отмия по-бързо тоя балсам защото просто немога да се гледам в огледалото.Още пове4е 4е утре съм на много важна среща и на интервиу за работа>МОЛЯ ПОМОГНЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Praynig

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 01:19 от deskata_90

# 728
Да питам още нещо(дано не съм много нахална).От доста време си правя косата с блондор на ДЕНИС(с него наи-добре ми се изсветляват корените),помислих си 4е от него много ми се изтощава косата и реших да го сменя с нещо друго.Отидох в един магазин и продава4ката ми каза да си взема палете Е20 и А10 и да ги смеся заедно.Първия път като си мазах корените ми станаха доста жълти,но си мислех,4е като ги повторя следващия път ще се оправят,а и не ми щипеше на главата.Както казах днес се боядисвах,но корените си останаха жълти-никакво подобрение,а и този път много запо4на да ме щипе.Та въпроса ми е:дали е възножно палетето да ми изтощава косата пове4е от блондора,защото аз имам леки подозрения

# 729
deskata_90, най-силно косата се изтощава от блондорите. Тези два номера на Палете мисля, че нямат прахче в кутийката(което си е точно блондор), така че със сигурност не изтощават косъма повече. Щипането и паренето вече са си отделен въпрос, боите са различни. Може да съдържат прекалено много амоняк или някоя съставка, която не ти понася. Или да водят до алергия. Пробвай и друга марка. Да не си нанесла боята върху съвсем чиста, измита коса? Аз съм забелязала, че когато се боядисвам 1 ден след измиване има леко пощипване, докато ако е след 2-3 дни - нищо не усещам  Rolling Eyes

# 730
от около 5 год съм руса и все се боядисвам с Гарниер, но след раждането незнам защо не ми става хубав цвета. дали има врзъка или аз си го измислям?и кажете някоя дрга боя? целувки на всички, които са тук  Crazy

# 731
  • София
Ако си родила съвсем скоро или кърмиш е много вероятно заради хормоните да не хваща добре боята. Затова и някои жени имат проблеми и при боядисване по време на цикъл

# 732
от около 5 год съм руса и все се боядисвам с Гарниер, но след раждането незнам защо не ми става хубав цвета. дали има врзъка или аз си го измислям?и кажете някоя дрга боя? целувки на всички, които са тук  Crazy
С кой номер се боядисваш?

# 733
С кой номер се боядисваш?

Пусни и някоя снимчица.

# 734
честно казано ми се гоби номера, ни беше супер пепеляво русо (първия номер от каталога им). пускам една снимка, която е от месец, ама сега не мога да се снимам, няма ми го апарат. по нататък ще изпратя, това е само за добиване на представа

http://neshi.snimka.bg/daily/hol.450149.17270121  Hug

Общи условия

Активация на акаунт