КГБ=Клуб на готините баби - 87

• 30 434
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Кубрат/ Пишурка
 Този наш край дали нещо не е прокълнат - не знам! В петък - Анатоли, в неделя - цяло четиричленно семейство (за което може да е грешно,но градът банкет ще даде!Това бяха най-крадливите членове от цял крадлив клан в К-т!Не само градът,но и областта бяха пропищели от тях!Но има Бог!) ,а днес 5-годишно дете разкъсано от кучета! И то в с. Сушево! Ами това е моето село!Баща ми е от там и аз съм израснала  там! Беше почти българско село,а сега има-няма 3-4 къщи български.Останалите са турски и копанарски.И въпросната "дама" я познавам много добре и се зачудих,че живее там.Докато беше в К-т не беше такава кучкарка!

Жабче,поздрави и от мен! Май за първи път ще липсваш от среща!

# 76
  • Пловдив
КАРОЛИН ти къде изчезна мила newsm78 newsm78

ЖАБЧЕЕЕЕ браво на Лидка ,че с корема се е дотътрила без проблем... Hug Hug Mr. Green Mr. Green
Да ги поздравиш и нагушкаш всички в къщи от нашето семейство Hug Hug Hug
ЯНЧЕ ама наистина че все във вашия вилает се случват тези лоши неща Thinking  За такива дето тормозят хората им е хак ама това невино дете от тези кучета направоооо Tired ooooh!

# 77
  • София
Жабке, честити гости и браво за лаптопа. Аз нали все поръчвах да го донесат.  Laughing
Янке, четох днес за детето. И то се казвало Кристияна като нашето Криси. В какъв ужас е умряло горкото, лека му пръст. Дано ги ликвидират кучетата. Но от тях оправия няма. В София се хвърлят на колите пред Президентството /бившия мавзолей, ако помниш/ и дори там не ги ловят. А между блоковете е ужас. И във всеки блок има по един защитник, хранят ги, насъскват ги, но не си ги вземат в къщи.
Може би във общината трябва да направите ритуал за гонене на злите сили - да поръсите земята със захар.
Диди и Жаклин - жалко, че няма да се видим в Пловдив.
Задушницата не ми пречи, ще запаля свещ в църквата. Следващата седмица племето ще изнасят 1 год. на майка им и тогава ще отида и до моите на гробищата.
Софиянки, как ще пътуваме за Пловдив? Дидиа е лесна, има си + със кола. А моя + не иска и да чуе да дойде с колата.
Искате ли да се организираме и да пътуваме заедно със - рейс или влак. И аз не знам какво ходи до там.

# 78
  • София
   Добър вечер,момичета!
 Прочетох за трагедията с детенцето. Наистина в какъв ужас е умряло, горкото. Но пък тази учителка...за какво са и били толкова кучета?Мисля си,че щом е подписала документ,че гарантира за поведението им,сега трябва да си понесе последствията.Не ги разбирам тези хора,животните не са играчки.Как ще и тичат след колата на воля,отвързани? Язък за детето!
  Айша,пътуването е част от удоволствието.Ще си побъбриме на воля,нали Шпунц това беше замислила.До Пловдив има и влакове и автобуси/за стоп сме дърти/

# 79
  • София
Здравейте, момичета.
 И аз снощи не можах да вляза във форума - явно проблеми със сървъра.
Денила, Марипопинс, добре дошли в темичката ни. Жалко, че няма да можеме да се видиме на срещичката ни във Филибето. Но що е време все е пред нас!
 Маргита,честита ви 22-годишнина. Усмихнати и щастливи и с много сили да гледате внуци и правнуци.
Днес се разхождах из Стройкото. Купих на младите кана Брита за пречистване на вода. Събрах информация за туй-онуй и доста се уморих. Сега релаксирам.
 Много се радвам за срещичката. Зиче, избирай по свой вкус - ние всичко ядеме.
 Жабче, браво на малката щерка - ще ражда испанче, ама пак ще си е българче. Колко градуса е в Испанско, че тука бая изпомръзнахме.
 Какво става с този свят - всеки ден загинали хора от нещастни случаи. Горкото момиченце само на 5 годинки, какво е водяло от живота. Тези бездомни кучета и мен ме дразнят - не само хапят, но и замърсяват, но Екоравновесие ги защитава.
Айша с влака май ще ни е най добре, че ще може да си говориме по пътя. Ще се чуеме.
За задушница, аз ще приготвя в петък, а пък може да се ходи и в петък след обяд на гробища.
Диди, Жаки и аз много съжалявам, че няма да може да дойдете.
Деска, ако можеш тръгвай и в поледния момент- все ще се намери място за едно дупе...

# 80
                      Айша,аз моя плюс за сега го обработвам точно заради колата,че като гледах как карат автобусите направо си ме беше страх,ноооооо дали ще ми уйдиса на акъла още не съм сигурна. Sad Надявам се,че имам още време "капката да пробие скалата",а то при мен е не скала , а цял скален масив. Laughing Ако сме с кола ще сме с тази на малката дъщеря и мога да взема двама с нас.Ако пък не го навия оставам с вас автобус или влак както решите.
                      Аз обичам кучета , но мразя бездомните и не одобрявам действията на природозащитниците и не знам за кой ли път отново ставаме свидетели на опасността от тези животинки,които някои криворазбрани добродетелни съседи хранят,но както каза Айша не ги вземат в къщи.Същото е и с котките.Пълно е и съседите дори тези с малки деца ги хранят и хич не им пука колко зарази разнасят.Няма да коментирам,че дедито ни чисти постоянно двора , а ако някое коте го размаже кола пред блока /често се случва/ пак той го прибира защото иначе ще стои с дни и ще стряска децата.Жалко за детенцето и лека му пръст,но хората  сме безотговорните и виновните за подобни случки.Първо за кучетата и след това,че оставяме малки деца без надзор.

# 81
  • Кубрат/ Пишурка
 Ох,сега проверих в русенския сайт - автобусът тръгва в 7,00.Това ще рече,че ще трябва да спя в Русе.Предложих на моя да дойдем заедно,но се оказа,че ще бъде нощна смяна и предпочита да отиде на сбор на сестра си. Така че не само,че ще бъда сама,ами ще видим и как ще пътувам! Но отказване нямааааа!Първа съм!Имам само едно притеснение,че автобусите  май пътували през ден.Но това подлежи на провелка!

# 82
  • София
   Дидиа,не знам колко е правилно,но днес Вики е била с едно малко пакетче мокри кърпички в джоба в ДГ.А тя много играе с кърпички и сапуни.И не само,че си е извадила кърпичка, а е раздала и на другите деца и всички бърсали мебелите.Не разбрах дали учителката е направила забележка на Еми или само и е казала за случая.

# 83
  Дидиа,не знам колко е правилно,но днес Вики е била с едно малко пакетче мокри кърпички в джоба в ДГ.А тя много играе с кърпички и сапуни.И не само,че си е извадила кърпичка, а е раздала и на другите деца и всички бърсали мебелите.Не разбрах дали учителката е направила забележка на Еми или само и е казала за случая.
Много сладко! Защо пък да прави учителката забележка - игра ли са и са почистили. clean

# 84
  • София
И аз не виждам повод за забележка. Нищо лошо и мръсно не  е носило детето, почистили са даже.  Ясно, че каквото се занесе в градината - там остава и не се връща. Децата си вземат, пипат, така и Вики си намира приятелчета.
Може би госпожата само е споделила за да не си търи майката пакетчето къпрички. Виждала съм  майки, които вдигат скандал, че в джоба на детето имало салфетки или други дребни неща и къде са вечерта.

# 85
  • София
ЗИЧЕ,
майка ми е отрасла в центъра на улица Цар Калоян-това е зад Четвъртък пазара и до джомията, срещу Младежкия дом от където започва главната улица Предполагам се сещаш след подробните ми обяснения Wink
Колкото до биото, тя се казва Петрана, с прякор ( маслината ) Биобащата е починал, казвал се е Иван Вампиров, оперен певец, известен пловдивски бохем
Това е, стигнах до там, че тя живее в Тракия и преди мен има две и след мен от втори брак още две деца Не е циганка, българка е и явно обича деца и е грижовна майка, само на мен е отказала майчините си грижи и обич Било е за добро, имам си моите родители, които ме отгледаха добре, имали сме своите лоши и прекрасни моменти Баща ми почина и сега с майка ми се гледаме, къде тя мене, къде аз нея, подкрепяме се Като нормално семейство, каквото сме
Обичам Пловдив и много съжалявам, че не мога да дойда, но се надявам да има друга среща, на която със сигурност ще присъствувам
Лека и спокойна нощ ако има още будни Hug

# 86
  • тук и там
Добро утро!
Да се разпиша рано,рано,че като ме грабнат задачите станало вечер.
Още една трагедия в нашия край.
Жалко за това невинно детенце,нищо не видяло и разбрало от живота.
Снощи като се прибирах от репетиция,пред един хранителен магазин една възр.жена чупеше хляб,който току що беше купила и хвърляше на 3,4 кучета около нея.
Не издържах и и казах,че утре нея ще гризат,а тя ми каза да си гледам моята работа.
Отново и казах  да си ги прибере и да се грижи за тях в къщи и отминах.Зад гърба ми имаше много обидни думи.
А сутрин като отивам на работа от там минавам и е още тъмно.
Близо беше фриз.салон,влязох,подстригах се и се прибрах.
После се заех да чистя,че тези дни не можах и късно си легнах.
Виждам кипи усилена подготовка за Пловдив и благородно ви завиждам.
А ние с Ирен,Жаки,Диди,Марипопинс ще ви чакаме да разказвате.
Тук вали,но не е толкова студено.
Лек ден на всички!

# 87
  • Пловдив

ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА .. Hug Hug Hug
Много спите днеска брееее Mr. Green CrazyКак така никой не се е появил още . Rolling Eyes

АААААА МИМКАТА се появила  Hug Hug HugЛек ден и на тебе Мимка Hug Hug Hug

МАРИ няма да я познавам майка тя явно не е била в нашата махала. Но дано някога се срещнете и да се видите ,защото все пак те е родира ,и явно е имала причини за да те остави само теб.
Но както казваш добре че си попаднала на свестни хора които са те отгледали и може би е   по добре че е станало така... Hug

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 09:08 от ЗИЧЕ

# 88
Добро утро и от мен.

Да драсна някой ред, докато още не са угасили тока, че цяла седмица ще правят някаква профилактика и ще го спират.
И мене ме е яд на бездомните кучета, трябва да си седят у дома и ако са лоши вързани. А не да се разхождат по улиците и да ядат беззащитни дечица и хора. Но повече не е яд на природо защитниците, защитават кучетата а дечицата и хората, тях кой да защити?  newsm78
Яжка, госпожата сигурно само е казала, за да не търсите къпичките, нищо лошо не е направило детето, даже се учат на чистота.  Peace
Жабче, сега пиши по често, толкова си щастлива, след като вече и Лидка е при теб.  Wink
Зиче, тук сме.... Hug Hug Hug Благодаря за закуската и кафенцето. Честито аватарче, трябва много да ти е студено и при теб вали.  Laughing
Лек ден на всички, тук вали.  Wear Umbrella

Хайде по кафе.

# 89
  • Пловдив
ДЖЕЙДА тука е слънчево от сутринта ама Мастерче вчера каза че учениците и са се заглеждали в моя задник /предишния ми аватар/ Mr. Green Joy Joy та да го сменя ..и за това го махнах  Peace

Общи условия

Активация на акаунт