За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема-2

• 62 207
  • 639
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Аз имам подобен проблем като този с котката, но с ... трите жени в къщи, които искат да поддържат дълги коси.  Laughing Китеник също нямам, но проблема е по килима.  Laughing С прахосмукачка се решава трудно, защото космите се намотават по четката. Освен да махна едното, но се чудя кое - килима, или жените. Laughing Това с хапчетата за епилация също не е лош вариант. Joy

# 376
Няма какво да се чудиш - махай Жените, че иначе ще ти довлекат още повече проблеми  Crazy

# 377
Хайде, щом сте на тема "косми", да ви питам - има ли някой опната кожа вкъщи. Не питам за мечешка, а за кравешка примерно. Как се поддържа и изобщо, как  е?

# 378
Мерси за отговорите! (особено на b2...  Wink ) Ще се престраша да му пусна прахосмукачката, пък каквото стане. Аз не се и надявах много на някакво магическо разрешение, но нали знаете, надеждата умира последна, а аз си обичам и китениците, и котката  Grinning

# 379
Аз така изчистих един плик /горен чаршаф/ - от новата ми олекотена завивка целия беше на бели топчета - ужас!!! Обърнах го наопаки и.....смук, смук....доста бавно, но се справих успешно с прахосмукачката. Преди това пробвах с изтупване, с влажна четка - не.

# 380
ще купувам пасатор, да ми препоръчате някаква марка.

# 381
  • софия
само браун!

# 382

Аз имам този, но без тази част за разбиване на лед. Много съм доволна, ползвам го по няколко пъти на ден вече две години. Simple Smile

Hug

# 383
  • Countryside
Аз имам Бош, доволна съм. И Браун са добри.

# 384
И аз имам три жени. И заека е женски. От сянката си и от съдбата си никой не е избягал.

Мерси за отговорите! (особено на b2...  Wink ...а аз си обичам и китениците, и котката  Grinning
Моля, оставам на разположение. Wink Твоята е "хем ме боли, хем ме сърби"

От 10 години ползваме пасатор Браун.

Последна редакция: сб, 28 ное 2009, 22:26 от b2

# 385
# 386

Аз имам този, но без тази част за разбиване на лед. Много съм доволна, ползвам го по няколко пъти на ден вече две години. Simple Smile

Hug

и аз имам този от 2 год. как реже копър ;магданоз;лук не е истина направо на прах ги прави+ разбивачката за лед /която лятно време за коктейли работи денонощно LaughingLaughing

# 387
И моят е Браун вече 13 години ми служи вярно.  Peace

# 388
  • София
Нашият пасатор май е на тефал. Вече десетина години ни служи вярно, но...го ползваме много рядко  Laughing

# 389
момичета, моля ориентирайте ме какви са цената(от-до) на квадратен метър за поставяне на фаянс и теракота.става въпрос за баня в Бургас, под+плочки в два цвята разделени с фриз.

Общи условия

Активация на акаунт