За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема-2

• 62 190
  • 639
  •   2
Отговори
# 495
  • Някъде на път....
mar4ela5, благодаря ти, писах и там!  Hug

# 496
Имам, сигурно много глупав въпрос, ама ще си ги задам Embarassed
От вчера имам съдомиялна, ама никак не ги разбирам тези неща със сол, гланц....Консултантът в магазина беше изключително груб и набързо ми нахвърли нещата, които си ги пишеше #2gunfire
Каква сол, гланц, ароматизатор и т.н. да взема и на колко да настроя машината-знам, че има тема за препаратите, но ми дайте само примерен вариант. Неможах и да я наредя правилно май, ама ще и хвана цаката Wink

# 497
Имам, сигурно много глупав въпрос, ама ще си ги задам...
Честито!   bouquet
Каква си взе?
Заповядай, Деси:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=263031.msg6367416#msg6367416

# 498
Беко си взехме-май държим на марката Mr. Green
Ама чак ме е срам да си призная, че съм като идиот пред машината-кое къде се нарежда, кой препарат къде се поставя......срааааам Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 499
  • София
От къде мога да си намеря подобна лавица:

# 500
От къде мога да си намеря подобна лавица:

От Бриколаж, примерно.
Продават държачи и оразмерени и обкантени плоскости  Peace

# 501
  • София
Мерси много  bouquet
Но не искам само прави дъски,а малко по разчупено,като на снимката(която между другото я откраднах от сайт за имоти Embarassed)
В Комо гледах,много оскъдни предложения,като кутий стоят.

red shoe ,ако занеса снимката и желаните от мен размери,дали ще ми направят същата?

# 502
Няма от какво да те е срам.
Щом не си работила, нормално е да не знаеш.
Прочети инструкцията и ще си наясно.

Но не искам само прави дъски,а малко по разчупено,като на снимката..
Че кое му е разчупеното на снимката?

# 503
  • София
Цитат
Че кое му е разчупеното на снимката?

JoyСега,като прочетох и се вгледах,не че недоскивам,ама реших,че книгите са вертикални летвички JoyсериозноВярно,че са прави дъски Crazy

# 504

red shoe ,ако занеса снимката и желаните от мен размери,дали ще ми направят същата?

В големите строителни магазини не знам дали работят по размер на клиента, но тези лавици са точно това - държачи+ ПДЧ плоскости.

# 505
  • София

В големите строителни магазини не знам дали работят по размер на клиента, но тези лавици са точно това - държачи+ ПДЧ плоскости.
Мерси Peace
утре може да отида до Бриколаж да идя,какво ще ми предложат,и без това живея срещу него.
Спомням си ,че за допълнителни етажерки на гардероба ,ни ги направиха много бързо с доп.кантиране и желания от нас цвят.
Мерси отново и се извинявам за заплесията си Mr. Green

# 506
...ама реших,че книгите са вертикални летвички...
Ако има прави плоскости, може да отпаднат рафтодържачите, които са си цифра, а и цялата конструкция ще стане по-здрава и носеща на по-голям товар.
Освен това ще има къде да се подпират книгите, когато са положени прави.

# 507
  • София
Ами не знам дали на някой ще му се занимава да ми ги прави,иначе много ми се иска точно с вертикални летвички да ги направя.
У нас има много свободно пространство и искам да го усвоя,без да се претрупва от към мебели.Даже и на стълбите се колебая да сложа подобни лавици.
 b2 колко скъпи са рафтодържачите?

п.п. Освен на свободната стена,на която искам да сложа тези рафтчета,се чудя дали е удачно и на стълбите да сложа подобно нещо.Как мислите?

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 12:48 от Madam Stasita

# 508
В зависимост от производителя, модела, големината и покритието са от 2 до 15лв.
На стълбището смятам, че е удачно да сложиш първо парапета, пък после друго.
Малко тесничко ми се струва.

# 509
Беко си взехме-
Ама чак ме е срам да си призная, че съм като идиот пред машината-кое къде се нарежда, кой препарат къде се поставя......срааааам Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

И ние сме с такава.Много съм доволна.Ако има нещо което те интересува питай.Аз почти не ползвах книжката..нямах време да я чета.Само хвърлих един поглед кое къде се слага. Joy

Общи условия

Активация на акаунт