За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема-2

• 61 298
  • 639
  •   1
Отговори
# 75
Може ли и аз едно дребно въпросче , бихте ли ми препоръчали някакъв добър антистатичен продукт за бърсане на прах ,

Pronto  Peace

# 76
Може ли и аз едно дребно въпросче , бихте ли ми препоръчали някакъв добър антистатичен продукт за бърсане на прах ,
Pronto  Peace

Ползвам понякога Медикс. Каквото и да вземеш, не очаквай чудеса Laughing.

# 77
Това е сигурно,от всички страни ще има,но къде е майстора?????
steluka, това легълце, като конструкция не е никак сложно да се изработи! Поразпитайте приятели, роднини, съседи...все някой ще ви препоръча сериозен мебелист/дърводелец/!
Изглежда много сладурско и практично, но дали е безопасно за детенцето? Винаги съм предубедена към такива височини ooooh!

От години не живеем тук,а се подготвяме,за окончателно прибиране.Искам да се ориентирам в обстановката.Поне за малката да сме готови.Ще е добре обезопасено,спестява място,а и тя мн.си го хареса.Благодаря ви,но ако чуете нещо,казвайте.

# 78
Здравейте!
Знам че сигурно е коментирано много пъти, но ...
какво е по-добре за вратички на кухня: пдч, мдф, постформинг ?
четох че мдф-а бил мек и лесно се надрасквал, а кухнята ще се ползва доста често и искам да е от наистина здрав материал
какво бихте ме посъветвали?  Hug
а и дали може от постформинг, пдч или мдф да се направят такива вратички :
http://www.aron.bg/arrange/aron_282.html
и още нещо - egger имат ли мдф?

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 21:19 от цъфка

# 79
...какво е по-добре за вратички на кухня: пдч, мдф, постформинг...
Как си обясняваш разликата между материалите носещи гореописаните имена?

# 80
  • Плевен
цъфка, нашата кухня е изработена от пдч материал. Здрава е.  МДФ-а го фрезоват и може да се лакира. Постформинг не знам какво е.

# 81
ето малко инфо за постформинг вратички с HPL покритие(като материал,нямам впечатления от фирмата) http://www.bulfurniture.com/php/product_profiles.php?id=284 .  моите са такива и съм много доволна, най-хубавото е че няма кантове които да се разлепят след време.ползвам кухнята от 5 години.не знам дали могат да се направят точно тези които си показала, но има с орнаменти.
ето как изглеждат моите: http://zllate.snimka.bg/family/moyata-kuhnya.357890.11279899.big

# 82

Pronto  Peace
Някъде бях чела, че ако върху кърпата, с която бършеш сложиш омекотител за пране, се образувал по-малко прах впоследствие върху мебелите.
В неделя бърсах така праха, ще видим вярно ли е, моите мебели са черни и е ужас със събирането на праха.

# 83
Някой да има идея от къде в София мога да си купя стъклено шише със стъклена запушалка? Може и колба.  Thinking

# 84
Виж в магазина на Пашабахче в МОЛ-а до Хемус.

# 85
Виж в магазина на Пашабахче в МОЛ-а до Хемус.

Къде точно се намира? В самия МОЛ?

# 86
  • Countryside
Някой да има идея от къде в София мога да си купя стъклено шише със стъклена запушалка? Може и колба.  Thinking
Колко да е обема? Иначе има бутилки на бира Гролш, стъклени със стъклено топче запушалка. 500мл е.

# 87
Ох, ами на 2 ет. , ама да ти кажа сега не мога да ти го опиша. Не ходя често и....отивайки се ориентирам.
Няма начин да не го видиш, защото е много голям и е пълен със стъкларии - със съвсем нормални цени.

# 88
За подарък ли ти трябва или? Ако да, виж тук.

# 89

Pronto  Peace
Някъде бях чела, че ако върху кърпата, с която бършеш сложиш омекотител за пране, се образувал по-малко прах впоследствие върху мебелите.
В неделя бърсах така праха, ще видим вярно ли е, моите мебели са черни и е ужас със събирането на праха.

Интересно! Сподели после,  има ли ефект?

Общи условия

Активация на акаунт