За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема-2

• 61 335
  • 639
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Някой има ли такава електрическа метла и дали върши работа newsm78

http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09042061

Не е същата, но имам това Чудесна работа ми върши, за дребни боклучки по масата, за бързо почистване на пода, дори и за колата. Не знам дали става ясно от линка, но това е 2 в 1, т.е. може да се ползва като обикновена и като мини прахосмукачка.
Я да дам още един линк http://www.electrolux.bg/node37.aspx?categoryid=9993

# 166
Я да се намеся, щом се заговори за чистене:) Много ми харесва дизайна на това нещо, което показа mentolka... обикновено прахосмукачките са си грознични, и вида им не е толкова важен, но това е направо супер:) Може ли изцяло да замести прахосмукачката? А дали на същите парички може да се намери средно добра прахосмукачка? Последния път, когато разглеждах в Технополис, всички ми се сториха малко ненужно скъпички... но може и аз да съм в грешка. На мен ми предстои местене в нова квартира и съм точно на етап закупуване на такива неща. Но все още не съм обикаляла достатъчно и не съм съвсем в час с цените, та ще ме извинявате, ако ви досаждам!   bouquet

# 167
  • Варна
Според мен не може, не е кой знае колко мощна. Имам Рейнбоу и не ми се занимава да го вадя всеки ден, така че тази я ползвам да почистя набързо и от горе, от горе. Дърпа, но не може да се сравни изобщо с другата. От друга страна от много години не съм ползвала по-обикновена, така че не мога да сравнявам. Доста време й се чудих, все пак си имам чудесна машина, пък и цената и беше към 250лв до преди няколко месеца и си беше чист гевезелък, но в крайна сметка останах доволна, когато милото ми я подари за един празник Mr. Green

# 168
  • София

Не е същата, но имам това Чудесна работа ми върши, за дребни боклучки по масата, за бързо почистване на пода, дори и за колата. Не знам дали става ясно от линка, но това е 2 в 1, т.е. може да се ползва като обикновена и като мини прахосмукачка.
Я да дам още един линк http://www.electrolux.bg/node37.aspx?categoryid=9993
Двата уреда са различни, едното си е ел. метла, не смуче, само "мете". Другото си е мини прахосмукачка.
Аз лично имам метла и ми върши работа за трохите и дребните боклуци. За основно почистване си трябва прахосмукачка.

# 169

ето една тема където се обсъждат ел.подочистачки.има и мнения за тази която си показала
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=364072.msg9838423#msg9838423

# 170
Благодаря ви момичета  bouquet сега отивам и на место ще избера Rolling Eyes

# 171
Здравейте!! Миналата година сменихме дограмата /алуминиева/,и прозорците са нормално отварящи се в смисъл без механизма който е и за полу отварянето от горе.Въпроса ми е дали може да се слага този механизъм допълнително или се сменя целия прозорец.Благодаря!!

# 172
Здравейте!Надявам се някой да може да ми даде съвет.Въпроса ми е какво да направим,но за да разберете за какво иде реч ще се постарая накратко да обясня.Живеем на първия етаж в панелен блок-нямаме външна изолация.Миналата година направихме на детската стая(южно изложение)вътрешна изолация с гипскартон,като оставихме растояние между стената и изолацията.Отгоре върху изолацията сложихме тапети.На пода имаше мокет и върху него наредихме ламиниран паркет.Вратопрозореца е от PVC.Получи се страшен конденз,влажността скочи до небесата,дрехите на бебо в долните чекмеджета започнаха да мухлясват.Всичко сме вдигнали на крачета от земята защото иначе става локви вода.Въпроса ми е може ли да се направи нещо да се намали влажността?Ако махнем паркета и сложим мокет няма ли да намалее конденза?Имаме още една стая с вътрешна изолация(северна) и там е същото положение.А в останалите две стаи нямаме изолация и там няма и помен от конденз и влага.Моля ви помогнете ми със съвети.Ще ме извините ,ако съм объркала правописа на някой термин.

# 173
  • София/Осло
Така като чета, вие просто наистина сте изолирали стаите  и сте ги "запечатали". Стените трябва да дишат ,както и дограмата.
Има латекс, който позволява на стената да диша ,както и едни специални джаджи/съжалявам но не им знам името/, които се постовят на дограмата и позволяват проветряване.
А и това с мокета отдолу..такова хубаво огнище за развитие на мухъл и гадинки сте си създали
 Thinking

# 174
anelia 10 , може.На нас ни ги сложи едно момче допълнително, цената беше около 90 лв.за 1 механизъм преди 2 месеца.

# 175
А и това с мокета отдолу..такова хубаво огнище за развитие на мухъл и гадинки сте си създали
 Thinking
Точно това си помислих и аз в първия момент.

Къде се появява конденза? По паркета ли?

# 176
  • София
 Thinking
Точно това си помислих и аз в първия момент.

Къде се появява конденза? По паркета ли?
Май Да.
подобни проблеми имаха нашите с къщата на село,и замазаха пода с Церезит(влагоустойчивият).
Сега зимата няма как да правите  ремонти.В Технополис има влагоабсорбатор за около 150 лв.При възможност си го купете,поне да закърпите положението до пролетта.

# 177
...Сега зимата няма как да правите  ремонти.В Технополис има влагоабсорбатор за около 150 лв.При възможност си го купете,поне да закърпите положението до пролетта.
Проветрявайте често!
Не сушете дрехи в жилището.
Когато готвите пускайте аспиратор!
Поддържайте постоянна температура в жилището. Особенно противопоказно е да се затопля бързо, а пред др. време да е студено.

# 178
Благодаря за бързите отговори.Ами под кошарата и под скрина се появява вода.Вода се стича и по прозорците и се появи мухъл по стените зад кошарата и около прозорците.Проветрявам често,не суша дрехи в стаите,естествено че готвя на аспиратор,а температурата я подържаме постоянна-с три климатика,като в детската е скъп с хиляди екстри .Има режим обезвлажняване,но не помага.За сега сме с евтин влагоабсорбатор-не помага,мислим да купим от 350-400лв.поне да има ефект зимата.Наистина сега не става за ремонт,ама да знаем какво да предприемем лятото.Заради бебка минала зима бяхме в хола,май и тази ще сме там.Ако някой има още предложения и съвети ще се радвам да ги чуя.

# 179
  • София/Осло
Извинявай ,но съвсем пропуснах факта ,че спите там при това с бебе.
Колкото се може по скоро се махнете от стаята. Абсурдно е около кошарата на детето да има мухъл. Просто не искам да си помислям какви бели можете да си навлечете.
Изкарайте детето далеч от това помещение  Peace

Общи условия

Активация на акаунт