За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема-2

• 61 306
  • 639
  •   1
Отговори
# 180
 Госпожичка Клавел ,естествено ще се махнем от стаята Peace-няма друго мнение.Миналата зима третирахме с разни препарати стените и изчезнаха петната.Лятото нямаше проблем никакъв.Но тия дни като се застуди и започна пак теча по прозорците и влажността бавно се покачи.Забравих да кажа в другата стая където е същото положение сме със дървена дограма и буков паркет(под него няма мокет)и ми е трудно да намеря логиката на влагата в две различни помещения.Влажността в тези стаи и другите две е с разлика 20-25%понякога.Чудя се дали не стана от тапетите,които сложихме.Извинявайте,че ви досаждам ама ми е болна тема в момента.

# 181
  • София/Осло
По-скоро е от изолацията според мен. А тапетите в цялата стая ли са?

# 182
Да в цялата стая .

# 183
Искам да попитам някой отоплява ли се с подобен панелен конвектор ? http://www.tesy.com/household_bg.php?catid=42&product=369
Дали е пподходящ за стая ,в която ще се отглежда бебе newsm78

# 184
  • София/Осло
Аз използвам, но на http://www.adax.no/index.php?option=com_content&view=article … 00204&lang=en
Много съм доволна.
Има ги в Бг, дори отделна тема във форума има  Peace

# 185
Veniz-само да попитам от същата фирма на която ви е дограмата ли си поръчахте и механизма или може от друга

# 186
Влизам само да се отчета, че вчера си закупих много прилично стелажче за зеленчуци - на колелца, метално. За 29лв.
Благодаря на всички, които ми дадоха идеи  bouquet!

# 187
Veniz-само да попитам от същата фирма на която ви е дограмата ли си поръчахте и механизма или може от друга
Анелия, не, дограмата е от строителя (Профи линк), а за механизмите ножица извикахме едно момче дограмаджия, което работи за себе си. Бързо стана, взе размерите и след 1 седмица ни ги сложи. Мисля, че всички фирми за дограма го правят.

# 188
Момичета знете ли как  мога да премахна миризма от нафталин от една ракла Rolling Eyes..свекърва ми е съхраняваше  родопски одеяла и сега мирише ужасно ....как мога да отмириша newsm78

# 189
  • София
Влизам само да се отчета, че вчера си закупих много прилично стелажче за зеленчуци - на колелца, метално. За 29лв.
Дай снимка де! Peace

# 190
Дай снимка де! Peace

При първа възможност Peace. Имах намерение да пусна снимка в темата за новите придобивки в кухнята Laughing.

# 191
Дай снимка де! Peace

Ето тук пуснах снимка Laughing.

# 192
Момичета знете ли как  мога да премахна миризма от нафталин от една ракла Rolling Eyes..свекърва ми е съхраняваше  родопски одеяла и сега мирише ужасно ....как мога да отмириша newsm78

Пробвай да оставиш вътре чаша оцет за няколко дни. Ако не се е премахнала миризмата, направи го пак.

# 193

Пробвай да оставиш вътре чаша оцет за няколко дни. Ако не се е премахнала миризмата, направи го пак.

И после тикай силни ароматизатори Peace. И дръж отворена раклата.

# 194
Изпери роклята и я остави да се проветри.

Общи условия

Активация на акаунт