За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема-2

• 61 222
  • 639
  •   1
Отговори
# 225
Ааа..първото и третото може би биха свършили работа.. newsm78
Къде се намират такива?

# 226
Къде се намират такива?

В Карфур съм гледала такива Peace

# 227
Къде се намират такива?

В Карфур съм гледала такива Peace
Хм..значи трябва да ги има из Бриколаж и тн също.. newsm78

Танкс!  bouquet

# 228

[/quote]
Хм..значи трябва да ги има из Бриколаж и тн също.. newsm78

[/quote]
В Бриколаж има №1 с различни широчини. На тези с 60см(имаше и 80) пише-до 20кг. И аз съм в чуденка, нещо не мога да си ги представя натоварени с 20кг-кажи речи една пералня.

# 229
  • BG
Аз имам такъв За чаршафи го слагам извън терасата и лятото се изсушават за по-малко от час, а за другите дрехи го поставям както на снимката. Купих си го преди години от Гърция в магазинче за домашни потреби (6 евро), но сега вероятно може да се намери и тук.

# 230
# 231
  • Бургас
И аз ползвам от просторите с издърпване на въженцето.За мен както всяко нещо си има плюсове и минуси.Моят е от средната дължина и определено за четиричленно семейство не ми стига.Освен това много бързо се изкривяват , а това е неприятна гледка за окото.За това практикувам така -открая слагам по-тежките дрехи ,а останалите по-средата.За халати и одеала въобще дума не може да става.добре че на другата тераса имам и обикновенно въже.Предимство е ,че високо поставени дрехите  не пречат ,а и се запазват в случай изтупване от по-горните етажи по всяко време на деня.

# 232
  • В центъра на Вселената...
Добре де, значи доколкото разбирам има такъв простир с метални пръчици на които се простира и такъв с въженца. Този с пръчиците е по-добър, така ли?

# 233
  • Варна
Calypso, едни и същи са - метални пръчки и въженца с които се вдигат и свалят. Разликата е много малка и е само в начина на монтаж. Виж снимките които е дал 先生

# 234
  • София
Аз пък откакто имам сушилня, не искам да чувам ни за простор, ни щипка да виждам.
Хвала на брата инженер измислил това чудо на домакинята!

На мъжкия съ-форумец,  дето не мога да му изпиша ника и пита за ябълков пектин, да кажа
че на хапчета го има по аптеките, а на прах по диабетичните щандове в големите магазини.

# 235
Благодаря, alpha_betabouquet

# 236
  • Русе
Много Ви моля,ако някой има мнение за марката "Хувър" /Хувър-Канди/ да ми каже нещо за нея! Praynig
Харесала съм си хладилник,но не мога да реша дали да го взема или да търся нещо друго.

# 237
  • София/Осло
Hoover  е доста добра марка. Имала съм прахосмукачка, а пералня, хладилники  имикровълнова на канди. Според мен купувай смело  Peace

# 238
  • София
На нас в къщи всичко ни е Канди и нямаме никакви проблеми.

# 239
На нас в къщи всичко ни е Канди и нямаме никакви проблеми.
"Голям залък лапни, голяма дума не казвай!"
Чукай на дърво, а ако имаш възможност и друго чукай!

Общи условия

Активация на акаунт