За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема-2

• 62 200
  • 639
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Тайна, какво е това животно от профила ти дето е гладно?
http://www.yapfiles.ru/show/6824/773ce3e3b02ddbc43844e7d5ecf3ac1e.flv.html

Лемурче, любимите ми животинки!

# 451
Преди време в някоя от темите( подозирам кухненската), някой беше  показал малка дървена стълба от 2 стъпалца.Беше много удобна и компактна( дори си мисля че беше и сгъваема newsm78 Моля за помощ- откъде беше закупена Rolling Eyes.Някакъв сайт в нета също беше цитиран да ги продава

# 452
  • София
Преди време в някоя от темите( подозирам кухненската), някой беше  показал малка дървена стълба от 2 стъпалца.Беше много удобна и компактна( дори си мисля че беше и сгъваема newsm78 Моля за помощ- откъде беше закупена Rolling Eyes.Някакъв сайт в нета също беше цитиран да ги продава
Тези няма ли да свършат работа? Най-малката е с височина 1 м.
 Peace

# 453
  • морето, сините вълни...
Как да си сложа картини по стената, освен с чукче и пиронче?
Има ли някакъв по хитър начин че да не правя дупки?

# 454
  • София
С двойнозалепваща лепенка. Нещо от този вид:http://www.detelina-bg.com/inc/detail/?pr=215
Има голям избор в строителните хипермаркети.

# 455
  • София
С двойнозалепваща лепенка. Нещо от този вид:http://www.detelina-bg.com/inc/detail/?pr=215

Искам да споделя, че с такава двойнозалепваща лепенка /закупена за 12,60 лв от Баумакс/ опитах да залепя едно изделие от пластмаса върху фаянсови плочки, и резултата беше - пълен провал. Нещото падна на 5-тата минута. Залепих достатъчно площ - около 25 см от лепенката.
Нещото е една стойка за 3 броя рула - хартиено руло, фолио от алум и прозрачно фолио - т.е. не е тежко.
На лепенката пишеше за тежест до 42 кг и беше нарисувана метална пощенска кутия залепена за стена #Crazy да да ама не! Naughty

# 456
Преди време в някоя от темите( подозирам кухненската), някой беше  показал малка дървена стълба от 2 стъпалца.Беше много удобна и компактна( дори си мисля че беше и сгъваема newsm78 Моля за помощ- откъде беше закупена Rolling Eyes.Някакъв сайт в нета също беше цитиран да ги продава
Мисля, че говориш за стълбите на ТСМ. Виж по магазините им дали ги имат налични, но май преди време се обсъждаше, че няма.

# 457
  • морето, сините вълни...

и аз имам неуспешен опит с двойните лепенки. Може би са на някакви категории, но и аз бях купила за 10тина кг, а картината ми падна скоропостижно. Добре че нямаше нищо отдолу. 
По описанието нийде не видях да пише какво с какво е препоръчително да слепваш - аз на латекс еств.

# 458
Зависи какъв е довода да не правиш дупки в станата.
Със силикон става здраво.
По-добро от стоманен пирон и чук според мен няма.

# 459
  • София
Искам да споделя, че с такава двойнозалепваща лепенка /закупена за 12,60 лв от Баумакс/ опитах да залепя едно изделие от пластмаса върху фаянсови плочки, и резултата беше - пълен провал. Нещото падна на 5-тата минута.
Нещото е една стойка за 3 броя рула - хартиено руло, фолио от алум и прозрачно фолио - т.е. не е тежко.
На лепенката пишеше за тежест до 42 кг и беше нарисувана метална пощенска кутия залепена за стена #Crazy да да ама не! Naughty
Лепенката откъде се отлепи - от нещото, или от плочките. Трябва и двете да са много добре почистени. Аз залепих такава стойка за фолио и хартия LEIFHEIT на жената в кухнята и вече 3-4 години не е мръднала.

# 460
  • София
Искам да споделя, че с такава двойнозалепваща лепенка /закупена за 12,60 лв от Баумакс/ опитах да залепя едно изделие от пластмаса върху фаянсови плочки, и резултата беше - пълен провал. Нещото падна на 5-тата минута.
Лепенката откъде се отлепи - от нещото, или от плочките. Трябва и двете да са много добре почистени. Аз залепих такава стойка за фолио и хартия LEIFHEIT на жената в кухнята и вече 3-4 години не е мръднала.
Отлепи се откъм плочките.
И да ! - почистих със спирт много добре и двете повърхности, както е описано!

# 461
Ако нещо се закрепва с двойнолепяща лепенка, то единствената марка, на която човек може да се довери, е 3М. И все пак е добре нещото, което се закрепя, да не е много тежко. Дори и да е вълшебна, то това е само една лепенка. Друг вариант е със силикон - на мен така ми залепиха голямо огледало в коридора. Води се някакъв специален, монтажен.
Стълбичката е от ТСМ. Струва около 50 лв. Миналата година си купих такава, след страшно обикаляне през всички познати ми ТСМи в София. Мисля, че я сдобих най-накрая от един, който се намира на ъгъла на Мария Луиза и Поп Богомил.

# 462
  • София

Плочките ако са грапави, или релефни, няма да стане.

# 463
  • София

Плочките ако са грапави, или релефни, няма да стане.
не, от най-гладките са!

# 464
  • BG
Помагайте момичета - как мога да премахна петно от дом. ракия върху дървена (тъмнокафява) кухненска маса. Благодаря ви предварително
Ако масата не е лакирана опитай да намажеш петното с йод

Общи условия

Активация на акаунт