За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема-2

• 61 245
  • 639
  •   1
Отговори
# 540
 За съвет да помоля. Купих на щерката едни ботуши Адидас, честно казано немога да определя дали са от велур но прилича на такъв понеже като се пипне се обръща в друга посока. Светло пясъчен цвят са и сответно вече няма и помен от него. Иначе не пропускат. Чудех се, ако ги пусна в пералнята какво ще стане. Не мисля изобщо че с четка мога да ги почистя Tired
ето http://cdn.overstock.com/images/products/1/753/L10717985.jpg моделът не е същия, но материята е такава и отвътре и отвън
Ако някой ми помогне , ще съм благодарна

# 541
Купи си препарат - на "Саламандър" имат хубави /и скъпички Mr. Green/. Аз миналата седмица си купих светли боти, но още не съм ги изцапала/съответно почиствала.

# 542
Kasidy, какво стана с дънките? Махнаха ли се петната?
За ботушите не мога да ти дам съвет, но аз бих опитал първо с четка и сапун да ги изпера.
Според мен пералнята съсипва лепилата и стелките.

# 543
 Дънките и с Вениш не се оправиха. Нося си ги така. Имат ефект хамелеон Mr. Green Не посмях с белината да пробвам Embarassed

А за ботушите, хем си знаех че така ще стане, хем и толкова пари се изръсих. С четка си мисля че само ще ги замажа Confused

Таня, ще погледна за тези препарати Rolling Eyes

# 544
  • France
Искам да изпера пухеното яке на детето. Чух, че се слагали топчета за тенис на маса в якето, за да не се слепва пуха...Колко топчета да сложа?

# 545
Искам да изпера пухеното яке на детето. Чух, че се слагали топчета за тенис на маса в якето, за да не се слепва пуха...Колко топчета да сложа?

Аз пък знам че се слагат истински топки за тенис!

Сложи една!

Hug

# 546

Аз пък знам че се слагат истински топки за тенис!
...

Сложи една!

Hug

Даже 2, на едно пухено яке на мъжа ми, на инструкциите пише че се пере с 2 топки за тенис  Peace

# 547
Я сложи три за всеки случай! И аз съм чувал, че за топки за тенис на корт става дума, а не за пинк-понк.
Другия вариант е на химическо.

# 548
 Shocked

За какви пухени якета става въпрос? Просто сега чувам това за топките и се удивих ooooh!.

# 549
Shocked

За какви пухени якета става въпрос? Просто сега чувам това за топките и се удивих ooooh!.

Пълни с пух.

# 550
Shocked

Пълни с пух.

Тип шушлякови, пълни с нещо меко вътре?

# 551
  • France
Да.
Аз пък се набутах с 2.40 за топки за пинг-понг..
Благодаря ви, момичета!   bouquet

# 552
Shocked

Пълни с пух.

Тип шушлякови, пълни с нещо меко вътре?

Да, но има и такива, които са пълни с вата, а това се отнася за тези пълни с пух  Peace

# 553
За съвет да помоля. Купих на щерката едни ботуши Адидас, честно казано немога да определя дали са от велур но прилича на такъв понеже като се пипне се обръща в друга посока. Светло пясъчен цвят са и сответно вече няма и помен от него. Иначе не пропускат. Чудех се, ако ги пусна в пералнята какво ще стане. Не мисля изобщо че с четка мога да ги почистя Tired
ето http://cdn.overstock.com/images/products/1/753/L10717985.jpg моделът не е същия, но материята е такава и отвътре и отвън
Ако някой ми помогне , ще съм благодарна

В никакъв случай не пускай ботушите в пералнята и с четка и вода не ги пери. Изпробвано е  Mr. Green
Има четки специално за велур. Приличат на телчетата за търкане на тенджери, но са от силикон, с дървена дръжчица. Има и безцветни спрейове за велур, с които се освежава и почиства кожата. Успех!

# 554
Как най-успешно премахвате малките топчета от заваляните пуловери? Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт