За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема-2

• 61 241
  • 639
  •   1
Отговори
# 555
Как най-успешно премахвате малките топчета от заваляните пуловери? Благодаря.

Чувала съм, че се прави с бръснарско ножче, но си е пипкава работа. Аз по-рано си спомням, че бях чистила един с ножица.

# 556

Чувала съм, че се прави с бръснарско ножче, но си е пипкава работа. Аз по-рано си спомням, че бях чистила един с ножица.

Благодаря! Страх ме е да не срежа пуловера. Някой използва ли специална машинка и от къде може да се закупи?

# 557
  • София
Имам две такива машинки.Ползвам ги и съм много доволна.Едната съм купувала от Техномаркет,а другата от магазин за обувки  Simple Smile .Чувала съм ,че и в магазините ТСМ има,просто трябва да се пита.Преди доста време съм ги взимала и мисля,че струваха по около 15 лева  Peace

# 558
Такава машинка е добра покупка. Върши работа. С бръснач съм си играла преди, но трябва да се внимава, да не се среже плата -случвало ми се е. А някои казват, че и с тиксо ставало, но не съм пробвала.

# 559
Такава машинка е добра покупка. Върши работа. С бръснач съм си играла преди, но трябва да се внимава, да не се среже плата -случвало ми се е. А някои казват, че и с тиксо ставало, но не съм пробвала.

Да, има ефект от машинките.Има ги в Технополис, Юск и др.

# 560

Благодаря! Страх ме е да не срежа пуловера. Някой използва ли специална машинка и от къде може да се закупи?

Също и в магазините, в които продават прежди и гоблени!

# 561
# 562
Вчера ходих в Юск. Имаха само ролки с нещо като тиксо на тях, по които залепват власинките.
Машинки за топчета нямаха.
В технополис имаха Фагор, но препоръчаха Уфеса.

# 563
  • София
Търся изтривалка за пред входната врата обкантена с мотиви на гръцки меандър, подобна на този килим.

Цвета е без значение. Важен е мотива.
Ще съм много благодарна, ако някой сподели дали е виждал някъде по магазините.  Grinning

# 564
Има ли ароматизатор за съдомиялна машина с аромат различен от цитрус Thinking

# 565
Много Ви благодаря момичета, ще се разтърся да си купя такава машинка!  Peace
Честита Коледа на всички!

# 566
  • София
Моля за малко помощ - наплясках ги едни с цветовете в хола и сега се чудя какъв да е килима. Мисля при наличието на толкова много цветове по всичко останало, килимите да са едноцветни. Чуденката ми е дали сиво, беж, екрю или ярко червено /последното най-много ми се иска, но е май най-неподходящо/. Снимки на диваните, срещу тях (кофти снимка, но поне се виждат цветовете на полиците и щорите).

# 567
Гуш, за мен сиво Peace.
Много обичам шаренийката Laughing.

# 568
Гуш, аз съм за червеното Peace

# 569
и според мен червения е най подходящ

Общи условия

Активация на акаунт