За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема-2

• 61 234
  • 639
  •   1
Отговори
# 570
Според мен на сиво диваните ще изпъкнат повече, но ти ще си решиш Peace.
Екрюто или поне нещо от типа го виждаш и в момента с паркета. На мен не ми допада.

# 571
  • София
Едно хубаво оранжево ще допълни обстановката.  Laughing Peace

# 572
от показаните писах, че съм за червен килим. но като разгледах по подробно снимките от помещението ми се струва, че едно малко зелено килимче под масата в хола ще стои най-добре.помисли и върху този вариант

# 573
  • София
МИслила съм и за зелено и за оранжево също, но реших да огранича избора, не че толкова исках да ги отхвърля - с оранжевото вече шаренията ще е пълна /а ми е любим цвят, в стария апартамент бях прекалила с него  Grinning - кухня, тапети, щори.../, а зеленото - ще стане прекалено много зелено.

# 574
  • Плевен
Az съм за червеното.

# 575
  • София
Слагай неутрален цвят, сиво или екрю, иначе много натоварва шареното.

# 576
Гуш, аз съм.  за червено или екрю. Повече клоня към червеното.

# 577
Моля за малко помощ - наплясках ги едни с цветовете в хола и сега се чудя какъв да е килима. Мисля при наличието на толкова много цветове по всичко останало, килимите да са едноцветни. Чуденката ми е дали сиво, беж, екрю или ярко червено /последното най-много ми се иска, но е май най-неподходящо/. Снимки на диваните, срещу тях (кофти снимка, но поне се виждат цветовете на полиците и щорите).

екрю !!! най - носи на мръсотия  Sunglasses

кажете моля , с какво да почистя, бял памучен пуловер залят с Червено вино  Twisted Evil

как

Последна редакция: вт, 29 дек 2009, 19:20 от pinko

# 578
Моля за малко помощ - наплясках ги едни с цветовете в хола и сега се чудя какъв да е килима. Мисля при наличието на толкова много цветове по всичко останало, килимите да са едноцветни. Чуденката ми е дали сиво, беж, екрю или ярко червено /последното най-много ми се иска, но е май най-неподходящо/. Снимки на диваните, срещу тях (кофти снимка, но поне се виждат цветовете на полиците и щорите).

Червен кръгъл или елипсовиден килим!

Peace

Hug

# 579
pinko, опитай с Вениш.
Аз съм слагала и в белина един памучен, не помна с какво го бях оцветила..нещо в попаднало по грешка в бялото пране. Но вече не е така снежно бял , какъвто беше преди.

# 580
  • София
Благодаря на всички за мненията относно килима!   bouquet

# 581
mersi
намерих този сайт има  Shocked Shocked съвети за премахване на петна
слагам го да е от полза и на други

http://www.chi100.bg/blog/?p=366#more-366

# 582
Благодаря на всички за мненията относно килима!   bouquet

Кое ще бъде в крайна сметка Laughing?

# 583