За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема-2

• 61 202
  • 639
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Да попитам и аз нещо.Как мога в Google да изтpия тъpсена тема?Пpеди изкачаше някакъв надпис за изчистване на истоpията и всичко беше точно.Да ,ама сега изчезна?Четох в интеpнет как да постъпя ,но нещо не ми стана ясно.Може ли някой да ми обясни по-paзбиpаемо.

# 586
  • София
За изчистване на History на Google:
От Tools избираш  Internet options .От Contеnt избираш AutoComplete  и там избираш Clear forms,после OK и пак OK!

# 587
  • Бургас
Благодаря,получи се.

# 588
Момичета искам да ви попитам дали на вътрешен издаден перваз от PVC /стърчи поне 8 см навън/ ще му ходи перде или вертикална щора точно до перваза?Не знаех че ще ми сложат толкова голям перваз от фирмата и сега се чудя как да оправя този проблем.Става въпрос за прозореца на спалнята ни.

# 589
Момичета искам да ви попитам дали на вътрешен издаден перваз от PVC /стърчи поне 8 см навън/ ще му ходи перде или вертикална щора точно до перваза?Не знаех че ще ми сложат толкова голям перваз от фирмата и сега се чудя как да оправя този проблем.Става въпрос за прозореца на спалнята ни.

В кухнята са ни така. Ако искаш, после мога да снимам да видиш. На мен ми харесва.

А няма ли вариант щорите да минат напред и да се спускат от тавана до малко под перваза? В другите ни стаи е така.

# 590
Не знам ,сигурно има такъв вариант ,имам чувството че прекалено напред ще са издадени щорите и ще стоят смешно и може би няма да затъмняват добре по този начин.Не мога да си го представя.Много ще съм благодарна ако снимаш твоите прозорци.

# 591
Не знам ,сигурно има такъв вариант ,имам чувството че прекалено напред ще са издадени щорите и ще стоят смешно и може би няма да затъмняват добре по този начин.Не мога да си го представя.Много ще съм благодарна ако снимаш твоите прозорци.

Ако разчиташ тези щори да ви затъмняват и да ви пазят от слънце - забрави. Наложи се да слагаме и от външните тъй наречени от мен кепенци. Та си решихме проблема най-после. Иначе не са много напред, но те самите ни прозорци, понеже сменяхме дограмата, са изнесени по-навън. Може вашите наистина да минат доста напред. За смешно - не, няма да е смешно. ще снимам след малко и двата варианта.

# 592
рошавата гарга, ето снимки. Първите две са от спалнята, щорите са хванати в тавана и се спускат малко под перваза. Вторите две са от кухнята. Щорите са монтирани на стената и стигат почти до перваза.

# 593
polin_a много благодаря за снимките.И двата варианта ми харесват, но сякаш малко повече ако са хванати на стената.Най-вероятно ще се спра на такъв вариант.В някоя от стаите имаш ли такъв прозорец, но с перде?

# 594
Навсякъде сме само с щори, пердета нямаме. Излишни са, но това е според мен.
Иначе не знам защо повече ти харесва да са закачени на стената щорите. Ние и в кухнята искахме да са в тавана, но стените се оказаха много криви, и щеше да си личи. Затова ни посъветваха така. Както си решиш. Изгледът според мен е почти еднакъв и не се забелязва някаква съществена разлика в двата варианта Peace.

# 595
И двата варианта са добре.

Нашите са вътре в прозореца  Laughing  И се отварят от средата към двата края  Peace

Ето тук има снимки, но за жалост не съм снимала целия прозорец http://rummipl.snimka.bg/other/next.367100.11758859

# 596
И двата варианта са добре.

Нашите са вътре в прозореца  Laughing  И се отварят от средата към двата края  Peace

Ето тук има снимки, но за жалост не съм снимала целия прозорец http://rummipl.snimka.bg/other/next.367100.11758859

Добре, че ме подсети за нещо Peace.
Точно това не ми харесва на част от нашите прозорци. Когато искам да ми е отворен прозореца, трябва да дърпам цялата щора. И оставаме по голи прозорци. А там, където се събират от единият към другият край, си дърпам щората само за малкият прозорец. Хубаво е да се съобрази това. Да имаше кой да ми  каже и на мен навремето...

Руми, с теб ли бяхме полусъгражданки Laughing?

# 597
Руми, с теб ли бяхме полусъгражданки Laughing?

Да, да. Щеше за кафе да се обаждаш, когато си дойдеш  Laughing

Ето тук се вижда как се отварят. Нашата отвараема част е средната  Peace  Вярно е голямо удобство. Добре, че мъж ми мисли за тия неща  Crazy

http://rummipl.snimka.bg/hobby/home.445463.16220109

А тук се вижда целият, но отвън  http://rummipl.snimka.bg/hobby/home.445463.16220092

# 598
polin_a ,харесва ми повече варианта ,когато щорите са точно до дограмата,а не захващането им на стената.Никога не съм имала такива щори и сега обмислям да не направя някоя глупост.
rummi,благодаря за снимката.Харесва ми как стоят щорите.

# 599
Руми, така съм съгласна, когато средната част е отваряема Peace. Но както е нашата дограма с някои отваряеми странични прозорци, много кофти. Така че, Гаргичке, помисли за това. Ако нещо не ти е ясно, питай.
Руми, не сме идвали от тогава като си писахме последно. Надявам се да отскочим някой ден Hug.

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 22:18 от polin_a

Общи условия

Активация на акаунт