Липса на желание за секс в началото на бременността.

• 9 134
  • 38
  •   1
Отговори
# 15
И при мен беше така до края на 4-и месец докато не спря да ми се гади и да ми е лошо  Tired След това обаче стана точно обратното  Crazy

# 16
  • София
Мен ме държа цялата бременност  Rolling Eyes

# 17
  • София
Нормално! Всяка бременност е различна. Естествено, че няма желание при неразположение. Аз бях така до 4-ти месец. След това си наваксахме Mr. Green

# 18
До 4 месец не ми се живееше,та какъв ти секс,после даже стана забавно Simple Smile

# 19
Въпреки кошмарното гадене, мераците не ме напуснаха, после даже се засилиха  Blush Сега съм средата на 8ми месец обаче и желанието поотслабна. Ама хормони - всичко е нормално  Crazy

# 20
На мен желание не мие липсвало.Дори се засилваше.

# 21
С първата бременност нямах такъв проблем, с втората, чак сега започнах да влизам в час  Whistling !

# 22
  • Варна
След 2 месеца ще за имаш  Wink сега докато ти се гади и ти е прималяло как
да ти се прави секс...пък и нали казват ,че всяка бременност е различна...

# 23
и аз първите месеци много риадко,сега е малко по различно,но като циало немога да се отпусна напълно,претисниавам се за бебето вапреки че знам че ниама опасност. Winkвсичко с времето си Simple Smile

# 24
и аз нямах желание за секс в началото,заради гаденето и повръщането.После се възвърна с пълна сила и откарахме чак до последния ден преди да родя

# 25
  • Пловдив
Ами според мен е нормално поради редица причини - хормонални, морални или неразположения. Мъжът ти ще те разбере. Кък 4 месец нещата стават малко по - розови и накрая пак са трудни след 8 месец.

# 26
Нямах никакво желание за секс през първите месеци!

# 27
Аз пък нямах никакво желание за секс през цялата втора бременност и не го намирам за проблем.  Whistling

# 28
Благодаря за отговорите!  bouquet
Вече имам си изградих преценка върху нещата и съм спокойна, че не се случва само на мен.
До колкото разбирам  с повечето мами е така,
А при мене очевидно втората бременност ще е различна от първата.  Simple Smile.
Лека бременност на всички. Grinning

# 29
И при мен беше така до края на 4-и месец докато не спря да ми се гади и вечно да ми е лошо.
Лека бременност.

Общи условия

Активация на акаунт