Кейт,Яна,Сърничке,благодаря за вниманието
,зърното си мина от самосебе си,даже не ме и болеше,ами само си беше леко синьо.Мина даже за няколко часа. 
Шора аз вчера хапнах доста орехи и днес кърмата ми осезателно е повече,незнам дали е от тях,но така предполагам.Пих и лактогонен чай,обикновен от аптека.Сигурно и това си пробвала де,но на мен това ми помага.

Цезари,метни една бутилчица насам,някоя дълбока резерва,много обичам червено вино
а,сега видях,че си пуснала хубави вина,копирах ги и почвам по списък! Скоро като бях на кола маска и козметичката отказа да ми епилира подмишниците,не било хубаво,щом кърмя.Притесняваше се да не навреди нещо на каналите или жлезите.
Може и да има нещо вярно.Емили и моята коса почна да се омазнява бързо..аз непрекъснато си меня шампоаните,не мога да се спра на един.Последно си взех новия на Dove,един червен и ми хареса,другите на тая марка не ми харесват,но този ми допадна.Ако някой е доволен от някоя марка може да сподели
Готова съм да дам повече пари за продукти за коса,защото много си я обичам 
Юлско бебеи аз наскоро се бях заровила в старите теми-какви вълнения,какви питанки сме имали,обсъждали,какви притеснения...мн сладко..И на мен от време на време ми се приисква още едно бебенце,но като се сетя за раждането и се приземявам,макар,че съм готова пак да мина през това. /опа,тва последното не съм много сигурна/ А защо да не може да хапваш суши?От толкова време и на мен ми се е дояло.
Лина Прима добре дошла в сектата!

Бубулече и аз чух мравето да казва "Маам",това ако значи "Мама"-супер

Лотус,мерси за кремчето,но щом е с кортикостероиди мисля да не го купувам.Първо ще питам педката и тогава.Много ме дразнят тия лишеи..
Аманите трябва да станеш "по-дебелокожа",наистина ,опитвай се да не обръщаш Фнимание.И моя от време на време ги ръси едни простотии,но кво сега..Например:"Четох,че бебетата не е хубаво да си гледат отражението в огледалото"Аз разбира се му казах,че тва е пълна тъпотия,не правила съм му напук..
И аз имам линеа негра,няма ли да се маха вече,много е грозно.А на ГЪбко ще му изям бузките 
Сафо как няма да си полезна,само кажи какво отглеждате и все ще намерим нещо...

Леле Линет,голям мозък си..

Сърничке и моя цикъл го е хванала липсата,успех на изпита!Сега виждам ,че си ми писала.
Роси,Welcome back!

Багне ние сме от Оборище,но не и в момента!
Аз уча застраховане и осигуряване,последна година,но още не съм напълно завършила де.
.Иначе работех като технически секретар,като за моите скромни 23г. Оф,много често сънувам,че съм бременна..ужас.Абе не е приятно чувството,смисъл,не бих искала още.

Лелее..едвам ви изчетох,доспа ми се,действате ми вместо книга.А мравето си има израз,който си използва вече много често-Еееемм! Май като е гладен го казва.Айде,лягам.
.
.
Ние с Емили днес се срещнахме случайно и помислихме къде евентуално може да се съберем - тя предложи едно кафе, което е близо до входа, откъдето вие ще дойдете, но пък аз не знам как ще дойда до там, защото количката ми е много, много сложна за разглобяване и не се събира в нормална кола без да се разглоби. Само мъжа ми може а се оправи с тая техника...Друг вариант е - на центъра, близо до Градската градина, ако държите да е на кафе, ще е по-сложно, ноако сме на фонтаните - Дриймса (кафе-сладкарница) е точно там, може да имаме късмет а окупираме една редица маси
Честно казано, друго не ми идва на ума...
За пръв път чувам. Другия път ще питам моята козметичка дали има проблем.
да пише на лични.Не жаля финанси за това. Правото си ми е тръпка - откакто човек съм станала