ЮЛСКИ бебчета и мами - тема 12

• 23 814
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Иухууу  Whaasup
Кейт,Яна,Сърничке,благодаря за вниманието  Wink ,зърното си мина от самосебе си,даже не ме и болеше,ами само си беше леко синьо.Мина даже за няколко часа.  Peace
Шора аз вчера хапнах доста орехи и днес кърмата ми осезателно е повече,незнам дали е от тях,но така предполагам.Пих и лактогонен чай,обикновен от аптека.Сигурно и това си пробвала де,но на мен това ми помага.  Peace
Цезари,метни една бутилчица насам,някоя дълбока резерва,много обичам червено вино  newsm24  а,сега видях,че си пуснала хубави вина,копирах ги и почвам по списък!
Скоро като бях на кола маска и козметичката отказа да ми епилира подмишниците,не било хубаво,щом кърмя.Притесняваше се да не навреди нещо на каналите или жлезите.  newsm78  Може и да има нещо вярно.
Емили и моята коса почна да се омазнява бързо..аз непрекъснато си меня шампоаните,не мога да се спра на един.Последно си взех новия на Dove,един червен и ми хареса,другите на тая марка не ми харесват,но този ми допадна.Ако някой е доволен от някоя марка може да сподели  Peace Готова съм да дам повече пари за продукти за коса,защото много си я обичам  Peace
Юлско бебеи аз наскоро се бях заровила в старите теми-какви вълнения,какви питанки сме имали,обсъждали,какви притеснения...мн сладко..И на мен от време на време ми се приисква още едно бебенце,но като се сетя за раждането и се приземявам,макар,че съм готова пак да мина през това. /опа,тва последното не съм много сигурна/ А защо да не може да хапваш суши?От толкова време и на мен ми се е дояло.
Лина Прима добре дошла в сектата!  bye
Бубулече и аз чух мравето да казва "Маам",това ако значи "Мама"-супер   Hands Clap
Лотус,мерси за кремчето,но щом е с кортикостероиди мисля да не го купувам.Първо ще питам педката и тогава.Много ме дразнят тия лишеи..
Аманите трябва да станеш "по-дебелокожа",наистина ,опитвай се да не обръщаш Фнимание.И моя от време на време ги ръси едни простотии,но кво сега..Например:"Четох,че бебетата не  е хубаво да си гледат отражението в огледалото"Аз разбира се му казах,че тва е пълна тъпотия,не правила съм му напук..   smile3537  И аз имам линеа негра,няма ли да се маха вече,много е грозно.А на  ГЪбко ще му изям бузките  Heart Eyes
Сафо как няма да си полезна,само кажи какво отглеждате и все ще намерим нещо...  ppp
Леле Линет,голям мозък си..  Joy
Сърничке и моя цикъл го е хванала липсата,успех на изпита!Сега виждам ,че си ми писала.
Роси,Welcome back!  Hug
Багне ние сме от Оборище,но не и в момента!
Аз уча застраховане и осигуряване,последна година,но още не съм напълно завършила де.  Blush .Иначе работех като технически секретар,като за моите скромни 23г.
Оф,много често сънувам,че съм бременна..ужас.Абе не е приятно чувството,смисъл,не бих искала още.  bowuu
Лелее..едвам ви изчетох,доспа ми се,действате ми вместо книга.А мравето си има израз,който си използва вече много често-Еееемм! Май като е гладен го казва.Айде,лягам.

# 151
Джиджи, ще хапнеш, споко Grinning.
Джилиан, наистина е по- добре да сме си две в колата, да си правим компания, ако мислиш, че ще се поберем съм абсолютно ЗА Grinning.
А4, няма връзка ваксината с разходките, аз всеки път си се разхождам и днес ни биха и пак казах, че ще се разхождам и каз, че вече се е пооправило времето, да използваме. Линет ти е отговорила, ние сме при същата педиатърка Laughing.
Тани, каква диета почваш?
мама Барба, клозетната библиотека и израза в случай на нужда, така ме разсмяха
Сезари, мерсиии Hug.
Сърничка, кърмещите мами по принцип не им идва, което разбира се не е закон, но е съвсем нормално да не ти идва.
Миласара, пентаксима може да се бие и друг път, пък такъв поход едвали ще организираме скоро, най- малкото ще е студено Sad.
Лина прима и Анди така си играе от скоро, много е забавно и сладко.
Роси, добре завърнала се, надявам се, че сте добре, спомням си, че мъжа ти щеше да има тежка операция.
Хахахахаха, Орхидея, сега ще видя, забравила съм ги Joy.
Гале, снимките са страхотни.
Кукумявче, не можеше да хапва, суши, като бях бременна и като кърмех, сега мога вече.
За срещата, мамчета от Пловдив, мислете къде ще се съберем и как ще ни ориентирате как да стигнем. Предполагам на центъра ще е най- добре. Джиджи, незнам дали ще тръгваме заедно, не съм мислила, може би ще епо- добре да не е наведнъж, че голямо чакане ще настане, ако бебето ни забави, знамли newsm78? Ще е хубаво поне да имаме ориентировачен час, че дапристигнем горед долу по едно време.
Днес ни биха първи пентаксим, дебеланка, както каза лекарката не разбра нищо, преди да излезнем от кабинета заспа Laughing. Лекарката каза, че било много надебеляла, 1 300 гр., после разсмилсли, че за месец и половина не е много. Първо почна, че много наддавала, да почна захранването, аз й казах, че не искам и тя се засмили и каза, че е ок за сега малката. Вече сме 63 сантиметра. Според мен не е много, откакто се е родила е качила 2 кила, а е близо на три месеца, какво му е многото, мана тези лекари как се мъчат да вкрата всички бебета в някакви таблици, е не може всички да са еднакви.

# 152
  • София
Лилчооо,изчисти си кутията  Praynig

# 153
Гале - много целувки специално за теб, много се зарадвах на развитието при вас Grinning

Не знам как ще е времето в четвъртък, ама тази вечер валя стабилно Crossing Arms Ние с Емили днес се срещнахме случайно и помислихме къде евентуално може да се съберем - тя предложи едно кафе, което е близо до входа, откъдето вие ще дойдете, но пък аз не знам как ще дойда до там, защото количката ми е много, много сложна за разглобяване и не се събира в нормална кола без да се разглоби. Само мъжа ми може а се оправи с тая техника...Друг вариант е - на центъра, близо до Градската градина, ако държите да е на кафе, ще е по-сложно, ноако сме на фонтаните - Дриймса (кафе-сладкарница) е точно там, може да имаме късмет а окупираме една редица маси Crazy Честно казано, друго не ми идва на ума...

# 154
Stef-може да се съберете в детския център на хотел Санкт Петербург, ако е лошо времето. За превоза - рейс 16 - е супер удобен за колички, това е още 1 хубаво нещо в Пловдив, градския транспорт няма нищо общо с гнусотията тук, рейсовете не са със 2-3-4 стъпала и са удобни за колички. Но най-добре си е на центъра в градината, да може момичета да се разходят и по магазините, все пак ще пътуват 2 часа, не ги забивайте в квартала.

# 155
Galeto 123, уникални снимки, да е жив и здрав малкия, казват, че сестрини деца много се обичат.
Може ли някой да ми прати паролата за албумите, и без това чакам пералня, миялна и сушилня да ошетат, а мъжете спят, имам време да пусна някоя снимка на Божинко.

# 156
Мамчета, сигурно повече от нас няма да ползват проходилки, но е добре да се знае, че http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2520051
 Hug

Аз ще използам проходилка,но не точно такава-имам от Йоав на Чиполино,която е в добро състояние  Peace

# 157
Роси добре завърнала се! Да ти е жив и здрав Божидар! Hug А как е мъжът ти?
Галето, страхотни снимки!  Heart Eyes
Кукумявче, замисли ме с това епилиране... Thinking За пръв път чувам. Другия път ще питам моята козметичка дали има проблем.

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 21:26 от Черри

# 158
Evita,  Hug Ние почти нямаме еднакви дни и нощи, един ден не спи много през деня, на следващия компенсира, през нощта се буди поне по веднъж, зависи колко късно е заспал вечерта. Как сте с ЕБХ?

Сиси ♥♥, с ЕБХ се справяме доста добре. Е, има и дни, в които имаме пропуски, но общо взето "хващам" ок. 90% от пишканията и аканетата. Все още обаче го държа с памперс и се чудя, дали не бъркам.  newsm78
И Марти има бледа линеа негра на коремчето, а при мен беше много бледа и сега е изчезнала съвсем.

По повод цикъла - дойде ми точно три месеца след раждането, въпреки че кърмя. Явно е индивидуално.

И аз ще чакам снимки и разкази от пловдивската среща Simple Smile

След като спра да кърмя съм решила и аз да права диетата на Дюкан. Имам ужасно много килограми за сваляне и се надявам, че ще успея да ги сваля с нея. Имам две колежки, които са ми пример, че станала фиданки след Дюкан.

Днес ще е супер ден за разходки. Ще се възползваме максимално  Simple Smile

# 159
Stef, аз имам много малки познания за Пловдив, знам само близо до джамията, по път за стария град една питзария, даже май са две- три една до друга. Другото което знам е от там като се тръгне към Тримонциума или както беше там големия хотел, поглавната, при една градинка имаше сладкарница, то имаше доста кафета де по пътя. ремето уте го дават 21 градуса.
Миме, да видим дали Дйзи ще идва и ако не ще се прегропираме, нали си сигурна, че ще дойдеш, вече измисих резервния план Laughing.
Да се оплача, вчера мъжото ме заплаши, че ще изхвърли компютъра, да спра с този форум, че не издържал вече му писнало Joy.

# 160
Хайде слънцето пекна и всички се изпокрихте.  Hug
 Днес Петя ще е за първи цял ден на яслите,макар че детето можеше и още в началото да си остане така.Много слушала- най-добрата нова ученичка ми казаха.Немога да повярвам но там явно наистина слуша.Преди два дни както си седя ,стана и като почна да пее и играе- цял час не млъкна.В началото ми беше много сладко ама после ме заболя главата  Laughing Пее,пее и накрая си казва "браво"  Mr. Green

Багне,знам как се чувстваш и ти с това кърмене.Наистина както си спомня Сиси имах огромно желание да кърмя поне до 6м.Но ако Катя продължава така ще ми спре кърмата съвсем.Тя наистина плаче само като яде.И то така се дере- снощи например си казах пак да я пробвам на цица но нямате си представа какво
чудо стана.То цялото посиня.В същото време показвам на мъжа ми,че имам кърма/ той не вярва като плаче Катя/ .20 пъти стиснах зърното и тече от доста каналчета.Защо не иска това дете вече незнам.Линет ме е питала защо не цедя с помпата - и преди съм казвала,че откакто спрях да се изцеждам като имах проблем с гърдите оттогаа вече помпата неможе да изкара нищо- на ръка изцеждам,Катя дърпа но помпата неможе. Много ми е мъчно но за разлика от бечето на Багнето моето сякааш с поглед ме обвинява,че я мъча с цица. И все пак първо внаги ще предлагам себе си през шишето - ако не иска здраве да е. Laughing
Медула -  така и не отворих сайта за проходилките- спича ми компа на него.Аз съм много доволна от паяка на Петя и съм го запазила за Катето.Когато питах ортопед кога да слагам детето /за Петя/ на проходилка той ми  каза,че то само ще си покаже.И наистина - повечето от вас ще ме линчуват но каката я  сложих на 5м. Толкова беше щастлива вътре.Телцето и беше добре изправено,не се клатушкаше.Но тя от бебе е много жилава .След това всеки месец я водих на ортопед и доки каза,че     има "спортно тяло"  Mr. Greenи е хубаво да се тренира било то с проходилка или нещо друго.
 Сърничка,това и менструацията е много идивдуално.Аз вече си чакам третата а кърмя.На някои не им идва докато не спрат да кърмят.Не се притеснявай за това- за всичко има време.

Аз много се чудя дали да не си сложа спирала или да вземам противозачатъчни.Мъжа ми ме уверява,че няма да забременея отново  Mr. Green но винаги имам едно на ум. Моя лекар ми каза за една спирала,която е около 300лв. Държала се 5г. и няма никакви странични ефекти.Забравих я обаче как се казва.Някой вещ ли е по тези неща  newsm78 С евтините спирали знам случаи на забременяване.Не,че ще откажа трето дете ама май още не му е времето  Laughing

Като говорите за учене....завършила съм икономика но нещо не ме кефи  Mr. Green Сега искам да почна право но не ми се учи за кандидатстудентски изпити.Някой ако знае къде мога да вляза по друг начин  Sick да пише на лични.Не жаля финанси за това. Правото си ми е тръпка - откакто човек съм станала  Laughingработя по съдилищата но искам и да го завърша.Предполагам ще ми е лесно защото съм на "ти" с материята.А и най-важното  за успешно завършване е желанието.

За Дюкан
- много  трудна за мен диета.Не ям месо а там това трябва.Може малко сниско да хапна ама там не трябва  Laughing Мляко не ям а трябва,вода не пия а трябва ,яйца не ям а трябва - изобббббщо минлата година доста се поизтормозих но наистина се сваля доста от обиколките.Декември месец тръгваме с мъжо на фотнек и тогава може пак да я почна заради талията си  ooooh!

# 161
  • Силистра
Добро утро! Пиша набързо и отивам в Дунавската градина на разходка, че това време не е за изпускане, даже мисля там да си хапва малкото юначе.
Медулче, ти ще ползваш ли проходилка, доколкото разбирам не, защо си против?
Разбрах, че ги отричат Юлско бебе, благодаря, а за бънджитата?
Сафо, моля сподели какво отглеждате, ние също се занимаваме със земеделие, но само за нас си не крупно, доматки, краставички, пиперче, ябълчици и др. разни. Правим си сиренце млекце.

Относно диетите, аз сега по време на кърменето напълнявам повече, но преди да забременея бях на 90-дневната диета и съм много доволан, защото си хапваш от всички хранителни групи и не стоиш гладен. И аз не можах да я довърша. но за първия месец отслабнах с 5 кг.

Желая ви слънчев ден

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 10:09 от svetly_

# 162
Stef, Emili или някой от пловдивчанки, дайте на някой телефон на лични, че да се намерим там. Софиянки сега си мислех, дали да не се чакаме на входа на Пловдив, някъде на Чиполиното примерно, че се вижда? Милсех си нещо като час за тръгване от София към 9 часа, може и по- рано, нямам проблем да стана, само да видим спящата красавица как ще я събудя Joy.
Светли, проходилките се отричат от ортопедите.

# 163
Светли, проходилките се отричат от ортопедите.

А нашия ортопед ги харесва  Laughing

# 164
Лилчооо,изчисти си кутията  Praynig
Готово...много съм завеяна Blush

Общи условия

Активация на акаунт