Време до НОЕМВРИ не остана, скоро аз ще бъда мама - 45

• 26 686
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Добро утро и от мен...
Малииии аз се успах днеска...ама така е като се става в 5 и после пак са заспива.
Стеле там сме бре душа...ще се чакаме в 10.30 отпред. Ама ЕЛВИРЕСТЕ нещо ми се губи тези дни, какво става с тая жена newsm78
Айде чао от мен, да ппия кафето, за което благодаря много на ранобудните мами и естествено за секси закуската, че да се оправам да хуквам за лекцийката...

# 166
  • home!sweet home!
момичета искам да ви питам нещо.
Най- вече мамите, които имат по едно дете.
Как обличате детето от първия му ден? С какво?
свекървата и майка ми разправят, че се повивало а нагоре някаква камизолка с връзки и не трябвало за първите дни да има нищо, което се обличало през глава.
Искам да ви питам относно и бодитата с копчета отпред до долу, дали обиват на бебето.

От първия ден си го обличах с боди и дрешки, камизолка не съм му обличала никога, както и не съм повивала.
Бодитата най-много да обиват на памперса  Wink

# 167
sinapovaaya - още от самото начало обличах мойто бебче с бодита, които се закопчават отдолу. Толкова ми бяха удобни, че никога не си помислих за други. И така до голяма. За мен това е най удобната дрешка. Това бебче живот и здраве пак така. Накупила съм сума бодита.

# 168
                         ДОБРО УТРО!!!
Като ви гледам колко сте активни тази сутрин и направо не мога да се понасям!!!Вие ми се свят,спи ми се и изобщо не знам къде се намирам?!?
Тази сутрин даже кафенцето на Деситка и Мария [/colo]и готвача на мама АЖ не ме разсъниха-да не вярваш чак!!!
Досега четох и много неща мислех да пиша,ама той пустия ми мозък спииииииии,така че като се събудя-тогава!

ЛЕК ДЕН,МИЛИ МАМИ!
И ДАНО СКОРО СЕ ПОЯВИ НОВИНАТА ЗА БЕБОКА НА ДИАНКА,ЧЕ ДА СЕ РАЗВЪЛНУВАМ И ДА СЕ ОКОКОРЯ ВЕЧЕ!!!/Е,И ЗА ДРУГИ БЕБЕШОРИ АКО ИМА ОЩЕ ПО-ДОБРЕ/

А как ми липсва Мия с един зелен рошльо!!!!!Крадни малко нет,бе момиче/ние няма да те обадим на чичко милиционер да те харестува/

# 169
Добро утро момичета,

Честити малки сладки принцеси на мама Елист!
Очаквам снимки с нетърпение!

Относно епидуралната упойка, май навсякъде е различно.Когато раждах в Шейново, не я отказаха на никого, независимо, че бяхме без избор на екип.Все пак е 300лв, защо да я отказват.За ТК, аз също съм чувала слухове,че избягват да слагат, дори и си искате - явно, ако те преценят само.

Мария, с предната бременност и аз имах такъв секрет от гърдите, нормално е.Сега като стисна зърната ми изтича коластра от няколко каналчета.

Мисля да идвам в бейби-мола.

А тези,които се чудите какво да правите - горещо ви съветвам да си четете библиотеката на Кърмаческия форум. Peace

Повиването - в никакъв случай.Отрича се от всички ортопеди - бебетата трябва да бъдат с колкото се може по-разкрачени крачета, като жабчета.Дори, когато ги носите, трбява да се носят отстрани на хълбока отново с разкрачени крачета.

# 170
  • Пловдив Белащица
Миме Крумова и при мен се получава, около зърната точно до кожата. Стои като влажна кожа, която се бели (ама как го обясних). Нямам спомен от миналата бременност, но не смятам нищо да го правя. Едно миене, пък то бебето няма да се натрови. Що кожа умряла от зърната ще изяде, отделно и от рагадите малко кръв, така че нищо не правиш.

sinapovaaya от раждането си с боди и дрешки  Peace. Никакви повивания и камизолки - остарели работи.

А Дианка би трябвало да е с бебче вече. Нямам търпение да прочета хубавата новина.

# 171
baq - Норчето (Елвиресте) вчера я видях, днес би трябвало пак  Grinning

Хрисси - Къде се губиишшшшш?! липсваш! Хайде днес с нас! Хайде хайде хайде!

Васи - Ти ли ще съобщаваш за Дианка? Ох, чакам с нетърпение  Praynig

# 172
Добро утро!
Днес приличам на Миения зелен рошльо SadТази нощ бодувахме с бебока,та като  каза да се върти от 3 зо 4,30  направо ми обърна вътрешностите и сега съм направо гроги.
tetka123  как ме разсмяяяя hahahaТая история ми заприличан а една приятелка историята ,където се беше наяла с круши и като взело да  прерязва и тя полислила ,че ражда hahaha
Ди сигурно си има вече бебенце,нали разказа,че я викали към 5,00.Дано са добре.
klodia  дано не е нещо заразно ,може да е лимфен възел....Дано се оправи бързо!
mama_AJ  в момента хич не ми дейстра тоз гол мъж Mr. Greenто вече забравих какво у туй чудо Mr. Green

# 173
  • Пловдив Белащица
...
Васи - Ти ли ще съобщаваш за Дианка? Ох, чакам с нетърпение  Praynig

Ааа, идея си нямам кой ще е. Но тя каза, че я викат в 5 часа са секцио, не вярвам да е следобед  Wink

# 174
Оффффф,до сега рових в предната тема да чета как да си изпера одеялото,от тези Baby sac,че като ми сложили вътре 1 упътване,направо ме заболя главата,на ръка,че еди как си се киснело,изстисквало............цял ферман Rolling Eyes,та прочетох май,че майката на MAMA AJ,го изпрала в пералнята,май и аз ще се пробвам,нямам ръце да го пера на ръка,те къде са ми изтръпнали......

# 175
Васи - както винаги бърз и компетентен отговор  Hug- трябва някаква такса да ни взимаш вече. Mr. Green

Сядам да гладя бебешки дреболии - много го мразя това упражнение, но добре поне че дъската ми се сваля до много ниско положение и ще пробвам прилегнала на дивана  Mr. Green

# 176
Добро утро и от мен.
Мария Крумова и на мен ми се отделя такова нещо от зърната,но и аз нямам представа какво е.Аз се отбих за малко и ще ходя на алерголог.После като се върна ще пиша повече.

# 177
  • София
стелету, бая, тук съм.... ама още се разсънвам...

ще се видим в бейби мола.

и аз чакам Дианка да се похвали вече.... стискам палци всичко да е минало без проблемно

тони - б-р-р-р, много ти съчувствам за пръстчето... леле ако на мен ми се случи може и да си поприпадна от вида на многото кръв ... дано като раждам да не виждам кръвта  Laughing

мама АЖ, ама къде ги намираш тези готвачи Wink

относно водата аз съм си направила абонамент в сайта на Софийска вода да ме информират кога ще ми спират водата за да съм подготвена....  Laughing та и мен днес ме чака безводие

..."Във връзка с извършване на строително-ремонтни работи на уличен водопровод в жк. „Света Троица” на 21 октомври 2009 г. от 09.00 до 13.00 часа няма да има вода  в жк. „Света Троица”, жк. „Захарна фабрика”, жк. „Банишора” и жк. „Фондови жилища”."

# 178
Здравейте и от мен!
Вчера ходих на лекар и ми дадоха болничния за 45 дни преди термин, но нищо друго. А и аз забравих да попитам. Но пък от тук нататък веднъж седмично ще правят запис на тонове.
Тъй като ръцете и краката ми са малко подути, лекарката ми каза, че трябва да ям почти без сол и да спазвам белтъчна диета.
Моето секцио го оставихме за края на ноември, а в средата лекарката ще я няма две седмици - аз се записах при нея само заради това, че щях да бъда спокойна, ако тя прави операцията, а сега ако започне раждането по-рано се оказва , че ще е просто на късмет, който се случи, защото друг не познавам и ме хваща още повече страх! Или да търся да ангажирам резервен вариант... просто не знам какво да правя. Най-добре ще е да си изчакам датата, при първата бременност преносих, но кой знае, при втора бременност обикновено бебетата се раждали по-рано.
На всичкото отгоре се разболявам и започнах да пия парагрип - АГ каза, че мога да пия всички хомеопатични. Изписа ми и неоксид, заради отичането, обаче какво да правя с витамините не ми каза, тъй като неоксида съдържа  витамин Е, а предозирането му според листовката " е рисков фактор за бременността и може сериозно да увреди плода и новороденото". Така, че спирам витамините, и без това постоянно хапвам плодове и зеленчуци.  Sad.
Иначе продължавам магнерота до 10-13ти ноември, а за сдемицата след това ми изписа други неща, въобще трябва да си направя един график кога какво да пия Crazy.
Ако някой спазва белтъчна диета да пише, аз започвам да търся повече информация, защото разбрах само за мляко, риба и яйца.
Лек и приятен ден!
Тук така се е усмихнало слънцето, че е "грях" да си стои човек вкъщи!

# 179
  • Пловдив Белащица
Имам честта да ви съобщя за още едно ново попълнение в нашите редици  newsm44

radost24 (Радостена), днес в 5:50 е родила своята втора принцеса - Натали, 3170 гр 48 см.
По нейни думи - и двете са добре засега, предстои захранване.

Общи условия

Активация на акаунт