Време до НОЕМВРИ не остана, скоро аз ще бъда мама - 45

• 26 683
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро!!!!

Вчера ми шиха пръста.. Е стават и такива сакатлъци, като режеш картофи и си с две леви ръце като мене...

Днес съм на тонове и ще гледаме бебо колко е тежи...

Хубав и усмихнат ден на всички!   bouquet

# 151
Добро утро и от мен!

Деси, Мария, Аннтония - Благодаря за кафенцето и закуската  Hug

Аннтония - Ужас! Дано сега бързо да зазрдавее пръстчето!

Деси - Много ми е странно на пост в 5:50 да напишеш, че при теб е обяд, но така става с часовите разлики hahaha

Хайде хубав ден!

АААААА, МАМИ, КОИТО ЩЕ ХОДЯТ НА ЛЕКЦИЯТА В БЕЙБИ МОЛ-а КЪДЕ СТЕЕЕЕЕЕ????!!!

# 152
  • home!sweet home!
Добро утро!Хич немога да спяяяяяяяяяя, тази нощ от 2 до 5 пак се пулих и тъкмо заспах и трябваше да ставам да приготвям сина ми за детска градина  smile3507

# 153
Добро утро благодаря за кафенцето малко свободно врема ми остана и седнах да ви попро4ета и да разгледам някои нещица от пьрва страни4ка за новородените маи доста неща сьм забравила от пьрвото ми раждане.Да ви се похваля  ще празнуваме два рожденни дни заедно малкта я родих на 14.10.2009 а баткото е роден на 15.10.2004 него в 3.00 4аса през ноща.4ао за сега слад малко ще папкаме милата каква е мьрзелива яде по половин 4ас но няма на4ин трябва да расте.

# 154
Хеййй, Лари - мн се радвам, че се отбиваш... За рожденните дни - за сега добре, ама после малко соленичко ще ви излиза 2 поредни дни рожденници. Да са ти живи и здрави и много да растат!

Фантичка - Аз съм по същия начин, само че обикновено се будя към 3 и край до сутринта  #Crazy

# 155
Добро утро мамчета.

Антония - доста си пострадала щом до шеф се е стигнало.
Успешен ден на всички.

Айде за кадем един готвач от мен.

# 156
mama_AJ - Ах ти какъв сърцетуп ми прични, просто не е истина  Crazy  hahaha Joy

# 157
Добро утро!!

Да се оплача на нашето тати му се поду врата ... не е от заушка предполагам защото вече е боледувал , но се притеснявам ... Трябва да ходим до ДКЦ да видим какво и как. Иначе по план график трябва да съм при гинеколожката си нали днес влизам в 9 месец и утре трябва да ходя на изследвания  Simple Smile за последен път ...
Като се върна ще се отчета за всичко - като ходим на лекар заради него ще проверя дали мога да запиша при някой от педиатрите бебо, че още не съм го направила ...

Да ви се оплача и от Софийска вода  #Cussing out
Вчера цял ден нямаше в блока и аз си помислих, че съседите ни правят ремонти . Оказа се централно, а никой не си е направил труда да съобщи , че 3 дни няма да имаме такава и не се бяхме запасили... Добре че бебо още не е излязъл иначе какво щяхме да правим #2gunfire #2gunfire още повече че в магазина до нас водата снощи беше изкупена #Cussing out #Cussing out..

Приятен ден от мен!!!
И само усмивки да има днес   bouquet

МММММММММ многоо възбуждаща закуска Мама Джи  Wink Wink Wink

Мерси за кафенцата момичета   bouquet

# 158
mama_AJ- с тези сочни готвачи ще получим контракции и ще вземем да родим преждевременно  Mr. Green ИМАЙ МИЛОСТ

klodia - вчера по радиото казаха за ремонта, но това не те топли в момента със сигурност. Много неприятна ситуация. Ела да си налееш от нас  Laughing

ВЪПРОС - искам да ви питам нещо за зърната на гърдите. В гънчиците на моите се събира едно такова беличко или с цвят на зърното и се отделя като го пипаш или си седи в гънките. Та......това няма ли да го поглъща бебето като суче или от кърмата ще се изчисти....или ние нещо го правим  #Crazy newsm78 Не знам дали го обясних правилно, но моля някой да изкаже компетентно мнение.

# 159
ДОБРО УТРООО!

Мария,на мен не ми се е случвало поне засега такова нещо на зърната,но съм чела,че е нормално да има някакъв секрет вече,нали и пролактина си вдига стойностите,аз вчера си купих крем Лансинох(една нюню тубичка Shocked) и там пише да се мажат сърната,преди да сме родили по 2 пъти дневно без масаж,за да се подготвят и ,че е хубаво да се мажат преди душ,за да не се изсушава кожата Rolling Eyes

# 160
Добро утро момичета,как сте? Аз да ви се оплача какво стана вчера-бях полегнала на обед и като ставам и се почват едни болки в коремната област,но аз си викам,''нищо някакъв дискомфорт'',е да ама се усилват и наподобяват вече контракции,викам си '''аааа не рано е още'',да ама от болка чак се потя и на рев ме избива и реших да засеча оказа се че болката се повтаря на 7-8 минути и много ама много прилича на контракции(нали ми е за втори път си имам представа)викам си ''ще се ражда'',обадих се на мъжо след работа да не се отбива никъде,че му бях задала едни задачки,и да се прибира по най-бързият начин,а той милия вземал разстоянието около 20км за 15 минути,влиза с гръм и трясък и вика ''къде си какво става'',а аз му отговарям''в банята съм с разтройство''ама казвам ви такова разтройство,че направо нее истина,то задръстих wc Embarassed ,ако не беше ме избило докато се прибра направо беше ме закарал да раждам,оо срам аз с разтройство,а отивам да раждам при все,че ми е за втори път и би трябвало да различа стомашния дискомфирт от контракции  Embarassedама на какво да се прави.Не знам дали тази случка е предвестник на неща, но от тогава няма никакви изгледи за раждане Laughing
Засега лек ден от мен,много добри пожелания за всичка,а за Диана много стиснати палци(щастливка е тя ще пропусне най-трудният момент от бременността,направо благородно й завиждам) Heart Eyes

# 161
Мария - ми то кой слуша радио ... гледам телевизия ..освен да съм пропуснала новините  Mr. Green Mr. Green
а и вода пуснаха нощес  Mr. Green Mr. Green и казаха че ще я спират към 9 часа ...
успях да се окъпя  Mr. Green Mr. Green и сега съм в по розово настроение  Laughing Laughing Laughing

# 162
Klodia -да кажеш какво става след прегледа. Успех. А за водата наистина е много кофти. Когато я няма човек осъзнава колко е зависим от нея.
Мария няма страшно - със или без готвач ще се ражда така че. Hug
tetka123 - аз преди 2 седмици бях така, но и с повръщане. Случват се и тези неща. Изкарала си акъла на мъжо а.

Като гледам на всички Ви остава толкова малко, а аз чак накрая на ноември. Още в 9 не съм влезнала.

# 163
tetka123 - тъкмо четях за предвестниците на раждането и там пише, че това със стомашното разстройство може да се случи ден преди или в деня на раждането. Организма от самосебе си се прочиства. Дано не съм ти вкарала муха в главата излишно  Hug

# 164
момичета искам да ви питам нещо.
Най- вече мамите, които имат по едно дете.
Как обличате детето от първия му ден? С какво?
свекървата и майка ми разправят, че се повивало а нагоре някаква камизолка с връзки и не трябвало за първите дни да има нищо, което се обличало през глава.
Искам да ви питам относно и бодитата с копчета отпред до долу, дали обиват на бебето.

Общи условия

Активация на акаунт