Време до НОЕМВРИ не остана, скоро аз ще бъда мама - 45

• 26 680
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Добър вечер,мамчета!
Радвам се и аз да се включа в новата тема!
Относно стриите аз към момента нямам никакви нови освен тези от пубертета по гърдите,но за разлика от тях имам кафеникави петна по лицето!
Приятна вечер!
П.П Аз съм си сама вкъщи и като ви изчетох разбирам,че и аз имам май контракции?!

# 136
Здравейте, момичета Hug!
Честити бебчета на новите майчета  bouquet! Да са ви здрави бебчетата и много жизнерадостни newsm32.
На Дианка късмет за утре  fingerscrossed и на всички.

Аз днес щях да ви пиша, но после заспах разбира се  Embarassed. Добре сме иначе с бебчето, но нещо тези дни ми е много замаяно,много често ми става лошо след хранене, а и се будя и аз като повечето от вас по никое време.
Днес ви четох, а вие сте изписали още няколко странички, но после ще ги чета, че сега пак има риск да заспя  Laughing, затова по - добре да ви пиша, било то и за кратко. Когато ми е по - добре пак ще ви пиша.
Имам и един въпрос - някоя от вас беше споменала легло на Бертони - Тренд, но не помня коя точно, и че ще купува отделно матраче. Моля тази мама да пише, защото и аз имам ендо въпросче за мтрака.
Много ви благодаря за отговорите на всички. Аз навреме благодаря, то в предишната тема беше, когато сте ми отговорили, но все пак  Hug.
Портокалчо, моите съболезнования.
Neya, много благодаря за хубавата темичка, нека е пълна само с добри новини.
Засега това е от нас. А щях да забравя, записала съм се за утрешната лекция, но ако ми е лошо едва ли ще се класирам. Този път се надявам да се запознаяа вече с някои от вас.
Желая ви лека и много приятна вечер.

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 00:14 от LiloAndStitch

# 137
  • София
Привет и от мен!

Честити бебчета на Нана, elist , Лари и izabela® bouquet! Да са им живи и здрави и много да ги радват, а на мамите бързо възстановяване!

Portokalcho - моите съболезнования.

За стриите - и аз си ги нося от пубертета по дупето та сега не мога да разбера там нови има ли, няма ли... Иначе на кръста са ми се появили новички сега, но аз така и не се мазах сериозно ....
Boyannа,Разковниче   - и аз имам такива брадавички и петънца, дано се махат после.

Стеле защо не им кажеш направо, че няма да раждаш скоро та да спрат или е късно вече? Така следващите дни/седмица и да се ускорят нещата поне няма да те притесняват. Аз на моите все казвам че има цял месец, да не спичат от сега (едната баба искаше да идва да седи в къщи с мен да ми (си?) пази страх Simple Smile ), пък иначе контракции си имам от време на време, но само с мъжа си знаем ...

Да се отчета след днешната консултация - госпожицата е станала 2700гр. и няма изгледи да излиза скоро ( ще се разпиша ноември явно Simple Smile). Взеха ми секрет за изследване, но най-вероятно имам гъбички каза док.
Тонове ще ми слушат веднъж седмично от тази седмица.

Мария. Крумова - и мен ме боля на прегледа днес.

И последно един въпрос - на някои от вас мерили ли са му таза и как се прави туй? На мен по здравна каса са ми писали някакви мерки в обменната карта без да ме мерят, пък при другия док нищо та взех да се чудя?

Diana - стискам палци за утре, както и на всички останали мами който са с планирано и непланирано раждане Simple Smile  Hug!

Лека вечер на всички!

# 138
Добър вечер, момичета  Hug

Яничка, много се радвам, че сте си удома и сте добре и тримата!
pisihrisi, благодаря за пояснението. Записах си всиччко  Mr. Green
Нея, ти ме разби  Shocked Ева много пораснала бре! Да е жива и здрава само, пък ако трябва и под ножа ще лягаш... няма как. А и наистина секса е най-доброто решение в тази ситуация  Peace
Благодаря за инфото за жълтеницата, акото и напрегнатите гърди. За акото не го знаех, иначе помпата съм я приготвила за болницата вече и за жълтеницата знаех.

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 20:32 от steysi86

# 139
Margaritka79 - Да, виж може и така да направя

ЗА УТРЕ - На линия съм.

10:30 във фоайето - Бая, Елвиресте? Още кой? Хайде хайде!

# 140
  • София
Здравейте,мамчета!
Днес с нашия татко ходихме до Вис виталис. Купихме гумирана подложка за легло на Бебето, уау как гадно мирише!Изнесох го на простора дано се отмирише. Много просторен магазин, но не знам защо продавачките не бяха на кеф, две се караха и отделно всичките бяха намусенки леко.... Исках едно одеалце да видя, ама не можело да се отваря. Е, ама ако бях отворила подложката и едва ли щях да я взема.
Диана, успех утре! Ти си минала първия път с баткото, утре пак.... няма по-голямо щастие от малкото човече,което ще живее чрез теб, твоята любов и грижи    bouquet   bouquet    bouquet

# 141
  • Варна
Здрасти мами  Hug
Дияна, успех утре Heart Eyes Щом екипът е същият, значи всичко ще е ок  Peace
Днес си направихме една мини срещичка - аз, Слънце, Слънчогледче и Силвиньо  Mr. Green Ето снимки
http://noemvri2009.snimka.bg/baby/nashite-sreshti.406783.15535453
http://noemvri2009.snimka.bg/baby/nashite-sreshti.406783.15535454
А със Слънце през деня си снимахме коремите един до друг  hahaha, ето ги
http://noemvri2009.snimka.bg/maternity/koremchetata-ni.347172.15535294
http://noemvri2009.snimka.bg/maternity/koremchetata-ni.347172.15535296
Ето и снимка на голямата ми бебка, които направихме тази сутрин на прегледа, да видите какви големи бузи има  Crazy
http://noemvri2009.snimka.bg/baby/p-rvi-snimki-na-bebchetata-ni.352872.15535470
И да не кажете после, че не качвам снимки в албумчето ни  Mr. Green

# 142
Добър вечер,
Снимките на варненските мами са супер и бебката е много сладка!!! Днес питах личния док за тези ваксини против тетанус по време на бременност, тя каза че са напълно безопасни и имало наредба за тях но  не успя да си спомни точно къде мога да я прочета! Голямата ми дъщеря я върнаха от училище с температура 39 градуса и сега милата е изолирана и не мога да си я гушкам!За съжаление е лепнала вирусната инфекция, която е покосила половиния им клас Cry

Спокойна вечер на всички!

# 143
До варненските мами:
Ще се радвам да се запознаем, ако се организирате за среща пишете във форума, сега съм по-свободна и бих дошла с удоволствие!!!

# 144
  • Варна
pamino, пиша ти на лични, но пощата ти е пълна. Изпразни я малко да мога да ти пиша.

# 145
Neya извинявай за глупавия въпрос, Rolling Eyes но на коя поща ми пишеш!Не съм много на "ти" със всички възможности на форума!

# 146
  • Варна
Когато си във форума, на страницата горе в ляво трябва да имаш 3 малки прозорчета, в първото от които да пише нещо подобно:
Здравей, Neya
имате 7 съобщения, 0 са нови.
Нови отговори на моите публикации

Кликни върху 7 съобщения /моите са 7, твоите незнам колко са  Wink/ и ще ти отвори пощата. Изтрий си от там няколко съобщения.

# 147
Да благодаря вече го направих!!!

# 148
Добро утро, мацкиииии!  Flutter

Днес съм на консултация и ще ми мерят таза. По-късно или утре ще мина да се отчета...

Знам, че при вас е още нощ, но при мен е вече обяд почти, та... ето ви кафенце!!!

Хубав ден от мен!!!  Hug

# 149

ДОБРО УТРОООО на мамите с бебенца- кафенце и за тях  Hug

Общи условия

Активация на акаунт