Време до НОЕМВРИ не остана, скоро аз ще бъда мама - 45

• 26 659
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро!
ЧЕСТИТО НА МАМА ИЗАБЕЛА! ДА И Е ЖИВО И ЗДРАВО БЕБЕЧЕТО И МНОГО ДА ГИ РАДВА!   bouquet

Стриите и при мен са само на задните части Embarassed. По корема нямам засега и дано така да си остане. Иначе се мазах с Мустела първоначално, а сега се мажа с Гарниер червеният и Кокона. Но от мустелата бях по-доволна, въпреки, че си е доста скъпичко. 

Благодаря за темичката! Само с добри вести да я изпълним!  Peace

Дианка стискам палци и вярвам, че всичко ще мине по вода в сряда! Кураж и положително настроение! Hug

На всички, които са на прегледи успех!

# 61
  • София
Срамежливка: Контракции са  Simple Smile Но си влязла в 38г.с, защо се страхуваш толкова! Успех мила, няма страшно бебе си знае работата Crazy Peace

А ако се притесняваш, звънни на наблюдаващото АГ  Peace

# 62
  СРАМЕЖЛИВКЕ, според мен е най-добре да звъннеш на Док.,но аз мисля че са си контракции,а и бебо може да е на път!Без паника,опитай да засечеш интервал между контракциите-смятат се от началото на 1вата-засечаш по часовник като спре стягането почиваш и засичаш при следващо стягане.Интервала се засича от начало на 1 до начало на друга контракция.Не знам дали ще помогна-СТИСКАМ ПАЛЦИ,дано си спокойна и скоро да ни се похвалиш!!!

# 63
  • София, жк. Борово
Изабела, честита радост!   bouquet Много да ви радва, да е здрава и щастлива!  Hug

Диана, успех утре, стискам силно палци!  fingerscrossed

Портокалчо, моите съболезнования!  Flowers Rose

Стриите засега ги отървах, благодарение на крема на Palmers, пък дано задържим положението...  Praynig

Срамежливка, според мен най-добре опитай да отскочиш до ЖК или поне им звънни по тел.

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 10:22 от nadunka

# 64
maymunski,
след секциото почти не тече кръв - само след самата операция може да изпадне някой съсирек, иначе лохии няма. Поне при мен беше така, просто по време на операцията почистват матката.
Днес съм досадна.

# 65
  • София
Добро утро!

Честито на мама Изабела!    bouquet

Дианка, стиснаци палци, ама много, и от мен  Hug Всичко ще е наред, екипът ти е много добър  Peace

Срамежливка, и според мен са контракции  Wink

Маймунски, при мен кръвотечението след секцио беше доста оскъдно, но го имаше (благородно завидях на Янечек  Wink) Според мен е строго индивидуално  Peace

Портокалчо, съболезнования  Hug

Аз отивам да полегна, че и мен май нещо ме присвива тумбака  newsm78

# 66
Добро утро!
 Честито на всички мами!Да са ви живи и здрави , много да ви радват и слушкат !
Дианка стискам палци!

За стриите - нямам  Crazy поне за сега, мажа се само с маслото на Икаров.
Контракции- имам неболензнени по няколко на ден, и отделно бебона се врътка вътре  Rolling Eyes
 Да се очета от вчерашния преглед - бебето е 2800г и е главично разположено, плацентата е 2-ра степен на зрялост и док ме успокои че няма ехохрафски данни бебка да бърза да излиза. Все пак искам да остискам до термин, то от нашта дата вече половината са мами нека да останем поне няколко за ноември Blush Crazy А и бебето да стане поне 3 кг  Whistling все си мисля че ще като котенце малко  ooooh!
Хубав ден от мен, дано да е като вчерашния Simple Smile Hug

# 67
Привет от мен!
Срамежливка, това са точно контракции. При някои жени се усещат като бъбречна колика, ако си имала ще направиш сравнението. Можеш да си вземеш топъл душ, да се разходиш из дома, да си пуснеш музика, която да те успокои и същевременно да засичаш тези болки на колко време са, както Писихриси е описала. Не се страхувай, докато не станат 3 за около 10 мин. няма опасност да родиш у вас!  Peace По-добре не бързай с ходенето в болница. Обади се на гинеколога от ЖК, но не ходи в болницата, защото ще те сложат да лежиш и мърдане докато родиш няма да има! Затова използвай времето да се движиш! По-лесно ще родиш. Пък не се знае - може и фалшива тревога да е! Само не се панирай! Пожелавам ти успех!

П.П. Може да се разровиш в предната тема за (или май Васи каза, че е качила в блога ни) поста на Нея, в който описва техниите за дишане. Пробвай ги!

# 68
Честити дъщерички на мама izabela® и мама elist! Да са живи и здрави, да растат умни и послушни Да носят много щастие на родителите си!!!

Нея,мерси за темичката!
klodia,мерси за кафенцето!

За стриите-аз имам на двете гърди отдолу по 2-3,а по дупето са много CrazyГледам и от задната страна на краката имам малко Crazy

За контракциите - имам си от 6-ти месец насам, но неболезнени.Пия си Магнерота и сега са по-рядко.

# 69
  • София
Слънчогледче: Е така го обясни, че сега мисля че и аз ще раждам Laughing аз ги имам тези дърпания от 2 седмици( специално в кръста )ДОБРЕ ЧЕ СЪМ НА ТОНОВЕ ДНЕС   Mr. Green но не съм готова за беба, с този ремонт си скъсах нервите, дано си седи на топло до 12.11.

Ох станах досадна, днес повече няма да пиша  Mr. Green

# 70
Честито на мама Изабела  Hug Пожелавам й едно здравичко и послушно детенце!

Я, аз нещо не разбрах за засичането - като започне контракцията, "пускам хронометъра" и така да началото на следващата  newsm78 Леле, аз до сега си мислех че се засича от края на едната до началото на следващата...  Embarassed Добре че стана на въпрос.
Срамежливка, стискам палци всичко да мине добре. Успех и чакаме новини  Praynig

# 71
Благодаря на всички за сега съм добре в момента изобщо няма и помен от
стягането такаче ще изчакам да видя дали ще се появи отново и след колко
време.
Със сигорност пак ще ви пиша

# 72
И днес започваме с добра новина  Heart Eyes Честито бебче на мама Изабела!  newsm51 Много радости ви пожелавам покрай него!

Мерси за новата темичка на тези, които са се постарали   bouquet
Кло, мерси за кафенцето  Flutter И аз така им викам на обебилите се - да се поспрат малко, че ноември сама ще пиша в темата   Wink  Laughing
Арпи, е сега вече се събудих  smile3521 И хич няма да се помайвам да си взема двойната порция от готвача  Mr. Green
Диана, стискам палци за утре всичко да мине по вода  fingerscrossed
Портокалчо, много съжалявам, питай док кои билкови чайчета за успокоение можеш да пиеш. Мисля, че ментата ставаше, но не съм много сигурна  newsm78
Контракциите - нормално е да ги имаме след 30гс. Даже и болезнени получавам, подобно на тези, дето е описала Срамежливка, но болката в кръста при мен е доста силна и обхваща целия корем. Предимно вечер или рано сутрин ме будят 4-5 и после минават. Ходих на ехограф, но казаха, че всичко е нормално и затворено и просто организмът се подготвя  yes Срамежливке, на твое място щях да се радвам  Hug
Кики, безсъние ли пак те мъчи? Чувала съм, че към края пак се връща, дано да е било само за снощи  yes Трябва да си отспим преди да дойдат бебоците  Heart Eyes И по-малко ядове!
Отивам да хапна, че голям апетит ми се отвори след закусчицата на Арпи  Mr. Green

# 73
Честити беб4овци и от мен на мама Елист и мама Изабела! Hug
Малко им завиждам 4е ве4е вси4ко е минало, Tired,това всекидневно о4акване направо ме съсипва!Още в събота ми падна тапата,ама засега на моето жаб4е никак не му се иска да излиза май newsm78.Вси4ко ве4е съм из4истила и подредила в нас,наистина няма какво да правя!не ми се 4ете,не ми се гледа тв,,не ми се и излиза,4е то времето едно такова никакво,а и по-дебелите дрешки,които имамм не ми стават Blush.Вие как организирате дните си?Не ви ли е ску4но?Направо се 4удя днес цял ден пак какво ще правя... newsm78

# 74
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМЧЕТА КОЙТО ВЕЧЕ ГУШКАТ БЕБЕНЦА.
толкова е хубаво сега като влезнеш да четеш колко хубави новини има.
Ние сме се захванали с едни ремонти на балкона, а и майка прави ремонт и горката половинка го разкъсахме. Надявам се всичко да е готово за бебка, че както лекаря каза няма да се забави много. Важното е да влезна в 9 месец пък после ще се успокоя.

Общи условия

Активация на акаунт