Scrapbooking & Cardmaking- 9

• 59 451
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
Tandoori , нямаше ме известно време и не съм разбрала че не си добре.Уж четох ,ама съм прескочила , пожелавам ти много скорошно оздравяване , да мислиш само положителни неща , нищо че ти е трудно в момента и да не се отчайваш в никакъв случай.Ще оздравееш много скоро и пак ще ни радваш с красивите си неща. newsm51

# 451
Момичета, это и последните ми картички,правила съм ги две седмици и чак тази вечер приключих.Ако някой,преди няколко години бих ми казал че ще правя картички, бих му се изсмяла в лицето, ама  нали знаете какво казват хора....никога не казвай никога.... и мен ми постигна това, правя ги и съм болна на тази тема.Обожавам да се занимавам с хартия, направо съм влюбена в нея.Преди няколко дена моята половинка, който ми глези много, даде ми  при априори и съм си направила поръчка на някои  неща от Слънчоглед, нещата са много хубави, ама пак имам проблеми с тях, ако някой го вълнува този предмет да ми пише на лични.

Това са нови картички:
http://aset.medipharmwiki.com/index.php?option=com_datsogallery& … atid=7&id=968

# 452
НЕВЕРОЯТНИ СТЕ!!!

# 453
Ау, 3-та страница чак намирам темата.. Simple Smile
Значи е време да я повдигне някой  Laughing

Тъй като тази чест се пада на мен, освен похвалите - ще покажа и какво направих вчера..
Не е точно картичка, но се надявам да се брои. Simple Smile

http://fairy-inspirations.blogspot.com/2009/12/hankie-box.html

# 454
Светулкова кутииката е един път Peace И аз като Ваня да кажа :Може ли за малко да съм ти брат'чедка Simple Smile"

Тандоори бързо оздравяване ти желая  bouquet

Ето и от мен 2 карти4ки (още наваксвам със обработка на снимките). :

http://kariluis.blogspot.com/2009/12/blog-post.html
http://kariluis.blogspot.com/2009/12/very-simple-christmas-card.html

# 455
Момичета! Не мога да повярвам, че картичките ви са ръчно правени. Такова съвършенство!

# 456
Ble6tu4ka, кутийката е свръх сладка, а мишката на kariluis направо ще ти проговори  Grinning
Много се радвам на творенията на всички ви! Hug

# 457
картичка и украшалки за елха
http://ra4eto-ra4etogeorgieva.blogspot.com/

# 458
  • Бургас
Поздравления! Предстои ми много да разглеждам.... Peace

# 459
Отново прекрасни неща!   bouquet   bouquet   bouquet

Аз в момента "творя", но сигурно утре ще качвам, защото с това темпо, с което го правя днес (междувременно почивайки, готвейки, хапвайки, мързелувайки и пр.)  Joy едва ли скоро ще приключа ..  Mr. Green Но е неделя, и ми е коледно, и лежерно, и се наслаждавам на всяка секунда от почивката, че утре отново на бързи обороти се почва ..  ooooh!

Между другото обмислям поредната коледна изненада за колегите (естествено съвсем символична) и ще съм страшно благодарна за вашето мнение.  Heart Eyes
Та, миналата година за коледното ни тържество във фирмата, бях подготвила тези кутийки с късметчета, като за самите късметчета бях изрязала (от списания) подходящи съчетания от думички, образуващи интересни пожелания (от заглавия, разни рекламни апели и пр., като сега се сещам, че имаше Владей стихиите, Живей цветно, Съвършенство и хармония, Любовно предизвикателство и пр.), а идеята за кутийките краднах от миналогодишните глобулски кутийки с късметчета, които подаряваха на клиентите си, вътре дори и с бонбонче.  Mr. Green  Получи се наистина страшно ефектно и всички много им се радваха. Дори скоро като си говорехме за късмети, коледа, тържества и т.н. се оказа, че някои още си пазят моите кутийки с пожелания.   Mr. Green
За тази година пак имам намерението да подготвя подобна изненадка, но тъй като ми се иска да е нещо по-различно съм решила да се пробвам в тортоправенето.  Mr. Green Тук се нагледах на такива красиви торти, и от кога чакам удобен случай да заформя нещо подобно.  Mr. Green И тъй като трябва да е в духа на нашата фирма, украсата за съжаление няма да е такава, каквато на мен ми се иска, а "по историческа"  Laughing Ще кача снимки в блога ми, нека само да я "сготвя" изцяло.  Mr. Green
Много мислих за късметите и при тях също ми се искаше да има нещо ново, различно, изненадващо, нестандартно поднесени и затова се спрях на стихове от български автори, включително и познати като песни. Затова от няколко дни търся и се ровя за подходящи като пожелания и събиращи в себе си някакво послание, което всеки би могъл да си изтълкува сам за себе си и да съотнесе към идващата година. Избрала съм вече няколко, но все си мисля, че може да съм пропуснала някой стих, който би бил повече подходящ.
Засега съм се спряла на Черната овца на Ахат; Мой свят на Сленг; Дар на Теодора Вълева; Високо на ФСБ; Дни мои и Стихии на Багряна; Кръстопът на Дебелянов; естествено класиката Две хубави очи; Когато си на дъното на Дамянов; До последен дъх (Тангра); няма как да мине и без Слави - Забрави за правилата; Детелини и Да уловиш мига на Лили; Докажи, че можеш ти и още няколко други на Силвия Кацарова и Сигнал. Ако някой се сеща за нещо подходящо, да казва.  Heart Eyes

От друга страна пък сякаш ми се иска късметите да са в духа на забавлението, някакви хумористични, забавни, смешни. Но пак стихове на български автори, съдържащи някакво обобщено послание. Нещо от рода на Грешка на Джанго Зе.  Joy
Но тепърва трябва да търся подходящи текстове за тази цел.

Дълго стана, дано някой да го прочете  Mr. Green и наистина ще се радвам да споделите мнение.  Heart Eyes

Ей, и честит имен ден на всички празнуващи!   bouquet

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 15:32 от Creative

# 460
Момичета, да ви почерпя! Днес нашия татко и съпруг има имен ден!

# 461
Момичета , здравейте  Simple Smile
Следя темата от месеци , макар да пиша за пръв път . От малко повече от година и аз се опитвам да правя картички , въпреки че моите далеч не могат да се мерят с вашите . Правите невероятни неща  Hug Като задобрея още малко ще ви покажа моите творения . Всъщност вклювам се , за да ви попитам от къде си поръчвате материали? Търся някой изгоден онлайн магазин , трябват ми печати , хартии и някои дребни елементи . Препоръчайте ми магазинче , моля  Hug

# 462
Раче, много сладки украшения за елха си спретнала! Тамън такива харесвам аз!  Hug

Creative, захласнах се по невероятните ти идеи за изнанди! Винаги много са ме радвали такива изобретателни ентусиасти... и истински ме е яд, че не съм ти колежка! За песничка .. изведнъж ми щукна Честно в Очи - на Графа.. Емблематична и носеща смисъл песен според мен. А ако се сетя за още непременно ще дам идея. Simple Smile
И с нетърпение чакам да показваш тортени парченца! Simple Smile

Арабела, да ти е жива и здрава половинката! Много семейно щастие и взаимност Ви пожелавам!  bouquet

Tonivil, знам, че доста сме поизписали  вече в тема номер 9, но това, което ни питаш вече е обсъждано и то около 10-тина страници назад в тази тема. Прочети я от начало и съм убедена, че ще намериш много полезни линкове и магазини, които сме споделяли от опит с момичетата. Simple Smile А ако има нещо неясно - пак можеш да питаш. Wink

# 463
  • София
Първо, много да благодаря за това, че сте гостоприемни!
С радост ще показвам сътвореното от мен.
Напоследък съм доста заета и не остава време да пиша, но съм възхитена, вдъхновена и впечатлена от вашите творения.

ВИЕ всички сте неизчерпаеми и вдъхновени.
Толкоооова ви харесвам!

Желая на всички много признание и успех по Коледно време.

Creative,
Страхотна си! Този ентусиазъм, сръчност, идея и внимание, които бликат...направо. Изумително!

Сетих се за песента "Има дни" на Такси.

Поздрави за всички!

# 464
  • в страната на чудесата
здравейте, искам да се похваля с две нови картички:
http://media.snimka.bg/5014/016283385.jpg
с детайл: http://media.snimka.bg/5014/016283386.jpg
и любимия ми едуин:
http://media.snimka.bg/5014/016283383.jpg

не мога да достигна висотите тук, но ми доставя много удоволствие. пожелавам ви хубава и спорна седмица...

Общи условия

Активация на акаунт