Scrapbooking & Cardmaking- 9

• 59 466
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
Ооо, разбирам  Blush Ами така е, като не четох много назад. Извинявам се много (а иначе, смятам да поръчвам, да - вероятно от първия посочен от нея линк, който иска нещо, да пише на лични, да видим можем ли да измислим нещо заедно  Peace)
И още един тъп въпрос - в Гърция има ли случайно такива магазини (допускам,че по-скоро не)?

Шуши, и аз не схванах, че за картички питаш..то е логично, де.  ooooh!

# 286
В тази тема още не съм писала...но това може да се поправи Simple Smile. Тук ако някой иска може да види моите квилингови картички
http://te4eto101.mylivepage.ru/image/2653_%D0%9C%D0%BE%D0%B8%D1% … D0%BE%D1%82%D0%B8 - може би в понеделник ще добавя коледните, които са ми готови до момента.
И още една идея за Никулденска картичка http://www.flickr.com/photos/10624223@N06/2617551133 . Може да се направи и само като апликация и например рибата да е закачена на истинска кукичка и свободно да си виси на нея, може и да е "златната рибка" и да предлага 3 желания или пожелания...

# 287
Момичета, пак много готски неща показвате! Simple Smile
А тези морски идеи направо ми стоплят варненското сърце.. Simple Smile

Аз пък днес съм рожденничка..    ura Ставам на цели 29 годинки...  newsm38
И понеже не мога да Ви почерпя реално, затова ще Ви почерпя виртуално.  Tada

И за финал една картичка, която направих за моят съпруг, който пък има рожден ден точно 3 дена след моят. Много е забавна, а когато се мести, човечетата се целуват.. Heart Eyes

http://fairy-inspirations.blogspot.com/2009/11/peek-boo-card.html

# 288
Те4ето, добре дошла, много са ти хубави картичките,
ще се радвам ако си редовна, тук е много забавно  Hug

Блещучка,  Shocked Shocked Shocked влюбена съм в тази картичка  #Crazy

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 13:20 от rony5174

# 289
Блещучка, честит рожден ден,
пожелавам ти много здраве и щастие,
любов в огромно количество, усмивки
и нестихващ творчески порив !!!

един скромен виртуален подарък  Hug

# 290
Честит рожден ден!!!  Hug Пожелавам ти от всичко хубаво, да имаш по много  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 291
 Блещучи, честит рожден ден и от мен! Много много любов и моменти които да те вдъхновяват в живота и хобитата!   bouquet

Те4ето, добре дошла и при нас!  Hug

Рони, ще те бия... Mr. Green

# 292
Heart Eyes що бе Нана, как може такива работи да правиш  Mr. Green

# 293
  • Варна
Ble6tu4ka, Честит Рожден ден! Много здраве, късмет и още много красиви неща да създадеш.

Картичката ти е просто чудесна.
nana_cool, благодаря ти за отговора. Искам да мога да печатам бяло, без да правя ембосинг, защото нещо не се справям с него.

# 294
Блещучка , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!    bouquet
 Да си жива и здрава , много любов да получиш за тази хубава картичка , да продължаваш да ни радваш с красотите си , много усмивки и всички най-хубави неща да ти се случат.

# 295
Блещу4ке Честит Рожден Ден!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
И тук да напиша 4е карти4ката е невероятна и мъжката ти половинка е щастливец.

Опитах се да на4ертая схемата (не можах да я открия в нета) за карти4ката, оба4е обясненията хи4 не ми се отдават (сори):
http://kariluis.blogspot.com/2009/11/sliding-card-schema.html

# 296
Rony, Шуши, Nana, Despina, Alneon, Kariluis, много мерси за милите пожелания!  Hug Hug Hug
Донесохте ми много усмихнато настроение! smile3531

Kariluis, благодаря ти за труда, който си положила заради мен! Схемата е супер! И не е вярно, че е неразбираема! На мен всичко ми просветна и непременно ще я опитам таз картичка!   bouquet

# 297
Ble6tu4ka, честит рожден ден и от мен! Hug Много хубави поводи за още по-красиви картички!  bouquet

# 298
Ble6tu4ka , newsm51  love001 nbirthday newsm59

# 299
Блещучка, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много обичана, вдъхновението никога да не те напуска! Сътворяваш страхотни красоти  Hug

И моето малко момче днес става на цели 2 годинки! Кога мина толкова време, не знам... Около това събитие не успях да изчета съвсем всичко, което сте писали, но ще наваксам вдругиден, че утре всъщност ще е партито. Ето и от нас една виртуална почерпка:

Общи условия

Активация на акаунт