Близначе или Раче - ЮНСКО съм юначе!

• 26 913
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Аз също вече имам малко коремче, все си мислех, че е още рано, но определено в профил се забелязва лека издутина под пъпа и панталоните, които доскоро можех само с колан да нося вече ми стягат. Това ми е първа бременност и всички ми обясняват как е невъзможно да се подуя толкова рано, защото съм и доста слаба по принцип. Но си е факт, коремчето е там. И не е от запек, защото откакто почнах да хапвам редовно пресни сливи или сладко от сливи забравих за него.
Качила съм вече 1,2 кг, а преди 15 години си стоях на 45 кг, ама какво да се прави, не спирам да ям, вярно че предимно плодове и зеленчуци ама явно и те трупат...

Гърдите са доста наляти и при мен, лекарката ми каза да си взема сутиени без банели и подплънки и сега съм много доволна, че я послушах.

Между другото, много хубава ни е станала новата темичка. Успех на всички момичета и повече положителни мисли.

# 46
Много съм щастлива момичета:)Днес бях на доктор и малкото мишле си има сърчице,а и си е наваксало онова изоставяне от 2 седмици,както ми беше казал доктора.Порастнало е с 7 мм  Crazy
Изписа ми и витамини Матерна,но не съм сигурна дали ще ги пия:)Исками се да викам,да ска4ам,да кажа на всички.Следващия преглед е на 20.11,тогава ще прави изследвания за синдром на Даун.Желая ви хубав,слънчев и усмихнат ден с много положителни емоции.Дано да има нови мамчета:)

# 47
честито мамче би било хубаво да си сложите линийки за да може като пишете самптомите и резултатите от прегледа с близки седмици дни са се сравняваме сега ми е интересно tenderseducer в коя седмица е понеже аз не съм ходила още на първи преглед чакам да отида за сърчице а тя вече го е чула за което и честитя  bouquet ако се лъжа eliiordanova днес е на преглед Ели мила дано всичко е наред Hugчакаме резултати аз бях споделила че съм много изнервена  и една мама ме пита за причина-ами няма такава и това е притеснителното че без нищо само викам мъжо вече не иска нищо да ме пита че само съм викала а за съня постоянно ми се спи сутринта в 8 заведохме малката на ясла и съм задпала и сега ставам а сутрин алармата ме буди 30мин по рано за да успея да стана и много зле се чувствам сутрин но от първата бременост зноп че сутрин трябва са повърна и после ми е дпокоен деня и засега така се справем с този проблем които го шмам идва от 2дни ХУБАВ ДЕН МОМИЧЕТА   love001

# 48
stefani_stefi ,док каза,че съм в 6 и 5-6 дни.Simple SmileТермина ми се измести за 08.06.

# 49
Май трябва да се запища и в новия форум.
Аз утре съм на изследвания за кръв и урина. Вече си взех талона от ГП-то за записване за ЖК. и утре ще Ви споделя за всички необходими документи и как е минало.
Хубав ден!

# 50
  • Манчестер
Честито на виделите сърчица  Crazy newsm44 Чудесни новини , много се радвам за вас момичета  Hug
Ей, всички ще видим и чуем сърчица, и ще имаме най-сладките, здрави и пухкави бебета  Hug Heart Eyes Дай Боже  Praynig

И, аз не спя спокойно, ама това е защото заспивам рано и после в 4ч.  newsm57 гърдите ме болят  bombs , и коремчето едно твърди и подуто #Crazy. Прилошава ми на няколко пъти, но все още не се повръщала Heart Eyes А, също имам леки болки, подобни на тези при цикъл Confused 2-3 на ден за по 10-та секунди  Whistling За кратко и не са чести, но всеки път ме притесняват като се появят Tired

# 51
Здравейте, на мене днес ми е много лошо, чувстваме се като болна, така ме боли главата, лекичко ми се гади, но това е защотооще не съм яла нищо. Аз по принцип като стана изяждам една ябълка и си правя една кана айран 2л. и цял ден пия айран вместо други течности. Но днес така ми беше лошо, че от както съм станала съм се простнала на дивана в хола и само лежа и гледам малката как си играе, по едно време съм заспала и като се събудих видях че тя милата легнала до мене и тя заспала. Ама си викам чакай да ставам, да я будя че стана време за обяд и после да спи, та и аз с нея. Относно ходенето до тоалетна, аз нямам този проблем, дори за разлика от преди съм супер редовна, дано да е така до края.
Относно женската консултация да кажа на мамата която питаше, че трябва да си избере един акушер-гинеколог, който ще и води бременността, да си вземе направление от личния лекар и да се запише при гинекологът. Той ще ви направи картон, в който ще отбелязва всеки месец резултатите от прегледите и също така изследванията които сте правили. Той ще ви дава направления за изследвания, а не личния лекар и накрая на беменността като дойде време за раждане в болницата ще ти искат този картон. Незнам дали го обясних много точно, но горе долу е това.

# 52
Хайде и аз тука. Днес видях двете чертички. Втора много чакана бременност след момче на 2 год и половина. Родом съм от Русе, но живеем постоянно в дома ни в Германия, Бранденбург. Мъжа ми е морско чадо.

От една седмица съм с големи болки в кръста ниско долу, а се осъмних когато 9 дена след овулация имах зацапване. Гърдите ме боляха, но спряха и ме притеснява, че не болят както първия път - тогава не можех да ги пипна. Все пак вярвам, че висчко е наред. Раждах секцио и ще говоря с лекарите тук за възможно нормално раждане.

Мили Ванили и аз като тебе ще си чакам за лекар. Моят час е чак на 7 декември.  Hug Ще се подкрепяме.

# 53
Искам да питам има ли мами, който са видели сърце в 6г.с и 3дена, за тогава съм си насрочила преглед, но почнах да се двоумя дали да не изчакам още малко, защото искам със сигурност да се види сърце, а не пак да ходя на следващата седмица примерно.

# 54
TOPTYNA ПIЛE Z_ПАN"(тортуна пиле жоапан) добре дошла при нас и честити две чертички.
Относно гърдите и моите бяха така преди една седмица ми бяха подути и ме боляха, но вече спряха и сега не ги усещам нито надути нито болезнени, за разлика от първата бременност, когато наистина не можех да ги пипна. Явно всяка бременност си е индивидуална и не може да се сравнява. Поздрави.

# 55
Благодаря за обяснението Киди,че аз едва вчера разбрах че трябва пак да ходя при личния лекар за да ми издаде някакъв талон и чак тогава да си избера гинеколог . А аз си мислех че вече като мие дал направление и вече не трябва да ходя при него,но едва вчера ми каза лекарката че личния трябва да ми даде талона и тогава ще ми назначат изследвания. Ох дано ме разбраяхте какво исках да кажа стана малко дълго

# 56
deluxsa ти избра ли си вече лекар, който ще ти следи бременността и ще ти води ЖК.

# 57
  • Манчестер
Тортуна, добре дошла  Heart Eyes Това с гърдите, то при всеки е различно, и от бременност до бременност също  Peace

# 58
Добре дошли на новите мами  newsm51 !!! Киди аз бях на лекар в 6 г.с. и видяхме само точка колкото грахче. Тя спомена, че за нея има пулс но след две седмици ще е по-ясно. Писаха ме в талона с бременност неубедителни показания, та затова аз още не мога да се зарадвам и чакам с нетърпние другата седмица, та да са убедителни. После се връщам със заключението, че съм убедително бременна (надявам се Praynig) при ГП -то и тя ми издава направление за 9 месеца и повече не ходя при нея по този въпрос Simple Smile

# 59
Та 3 дена мисля че са от значение какво се вижда. И зависи и от ехографа...на вагиналния се вижда по-ясно. Мен ме гледаха на коремен. Мисля, че е възможно да видиш пулсация.

Общи условия

Активация на акаунт