Близначе или Раче - ЮНСКО съм юначе!

• 27 435
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Забравих да пиша, че термина ми според календара е 25 юни.

# 61
Много съм раздвоена и незнам кога да отида на преглед, вече нямам търпение, но и не искам да ме връщат. Мисля че най-добре ще е да отида в края на другата седмица на 30ти, тогава ще съм в 6г.с и 6дни, това е почти 7г.с и мисля, че ако има сърце трябва да се види със сигурност тогава  Praynig

# 62
len4eto78 честно да си призная хич не ми се иска да ме гледат на вагинален, предпочитам коремният  Grinning

# 63
Зависи от ехографа,мен ме гледа на вагинален,и е уж най-добрия лекар в града.Обаче здравна каса поемала по 1 безплатен ехограф на тримесечие,че днес си платих 24 лева,следващия път като ходя пак трябва да си платя.Миналата година при същия лекар ходи и една приятелка,за нея всичко беше безплатно.Явно кризата ги е погнала.Да попитам,на някой друг изписаха ли му вече витамини?Днес ми изписа Матерна,но аз се чудя дали да не изчакам да мине 3 месец,сега все още има пресни плодове и зеленчуци.

# 64
  • Пловдив
Киди, моят термин е 10.06., т.е. днес съм в 6с. и 6д. Днес ще ходя на лекар и ще кажа дали ще чуе сърчице. Но все пак не е сигурно, защото това е по календара, а кога точно съм забременяла и в коя точно седмица съм изобщо не е ясно. Grinning

# 65
katjushka чакаме резултати Киди аз мисля в петък да си направя първия преглед тогава ще съм 6сед 4дни и ще пиша чуло ли се е сърчице Praynigно наистина това са си изчисления на калкулатора по някакви си базирани данни а кога сме забременяли точно поне в моя слуцаи Господ знае понеже не съм следяла овулация на новата мама добре дошла сред нас Hugи аз предпочетам коремния ехограф един въпрос към мамите гледани на магинален процедурата като за преглед ли е магаре разтваряне Blushнай-неприятното нещо за мен Sad

# 66
Киди, мен ме гледаха точно 6та седмица и 3 дни и се видя много ясно ембрионът и как тупка сърчицето.
Но мен ме гледаха с вагинален ехограф, не знам на коремен дали ще се види.

# 67
Stefani_Stefi, при мен за прегледа с вагинален ехограф ме качиха на магарето, както и при нормален преглед. Не беше неприятно, обикновеният преглед е по-гаден от ехографско изследване.
Нямаше разтваряне с инструмент обаче, ако теб това те притеснява. Само се пъха накрайника на ехографа, слагат му презерватив и гел  Grinning

# 68
Моята гинеколожка спомена, че е против вагиналния при бременни, а май не се поема от касата. При положение, че има нещо в мен и на мен няма да ми е приятно. А относно прегледа: гледали са ме преди на такъв преди по други поводи и е като на преглед: съблечена от кръста надолу, на магаре и се започва едно разбъркване на вътрешности с един накрайник, обут в презерватив. Не ми беше особенно приятно, но пък ти правят хубави снимки Simple Smile

# 69
Благодаря ви момичета, katjushka ще чакаме да се похвали, а й по тебе ще се ориентирам дали да ходя тогава и аз. Относно вагиналния - не е толкова страшен, мене са ме гледали първата бременност, stefani_stefi поне моя преглед тогава не беше на магаре а си лягаш нормално като за коремен, сложи ми едно параванче някъде около пъпа и тя седна точно пред монитора, както седят и като те гледат на коремен ехограф. Вкара вагиналния с израза "Не се притеснявай, сигурна съм че не е по-голям от на мъжа ти" и това беше, не ме е оглеждала отдолу като на магарето да ти се бъркат. Дори го вкара много бързо почти без да гледа и след това си гледаше само минитора а с ръка си го въртеше вътре и това беше. Като цяло въобще не е страшен този вагинален ехограв, но все пак коремния си е за  предпочитане.

# 70
Добре дошли на новине мами!
Ети, katiushka, стискам ви палци за прегледите днес.
Аз съм в понеделник на преглед и ще ме гледат с вагинален ехограф.

# 71
Е, сега като прочетох и при другите как е минал прегледа с вагиналния ехограф означава, че всеки лекар си практикува различно, така че зависи на какъв лекар попаднеш.  Grinning

# 72
И при мен беше на легло.Доктора въобще не те гледа като на преглед,а си гледа в монитора.В теб влизат около 4-5 см,не те бъркат по-навътре.Освен това е тънък накрайник.Всмисъл,секса може и да е по-опасен отколкото накрайника Peace

# 73
pepa_25, по линийката ти изчислявам че в понеделник ще си в 5г.с и 3дни мислиш ли, че толкова рано е възможно дасе види сърце или ти просто отиваш за потвърждаване на бременността?

# 74
 киди,
ами аз мисля да ходя при тази при която ходих до сега защото съм доволна за сега.И двата пъти като ходих ме гледаха на коремен ехо граф и си имам снимки.Като за това само съм платила за снимките по 0,50 ст.на снимка и така като чета не знам кой каза че са му вземали пари за ехо графа не знам май ще си ходя при тази лекарка

Общи условия

Активация на акаунт