Есенното слънце все по-рядко пече, а БУРГАСката дружина стяга се за по питие 90

• 31 386
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • Burgas, Bulgaria
ееее Радос4е  Hug,гледаме онзи ден в един сайт и ми вика
-Женке ,аз си харесах подарък за Коледа,ей това якенце (Дизел 350лири)-естествено му обясних,4е тази година не е слушал и баба Коледа ще го подмине..... Mr. Green

# 601
Лошотия такава, няма да тормозиш Хана, да не идвам с точилката. Вземи му якенцето на човека какво толкова 350 лири. Да беше лирата 3лв че да се дърпаш, пък тя 2.20 няма вече що се циганиш значи  Mr. Green

# 602
 Shocked вие луди ли сте? Какви са тези цени, за вас криза няма ли?  Crossing Arms

# 603
Има има, за това и таз ирония

# 604
  • Бургас
Здравейте и от мен  Hug
Ох и аз съм се размечтала за коледа,даже съм си поръчала подарък на дядо Коледа-едно хубаво бебе   ylinfant

# 605
  • На морето!
Здравейте и от мен  Hug
Ох и аз съм се размечтала за коледа,даже съм си поръчала подарък на дядо Коледа-едно хубаво бебе   ylinfant
Той не е ли малко стар за такива работи  Mr. Green

# 606
Абе, чудя се аз коя е тая Хана, защото аз само Хана Монтана познавам...пък той бил ханът на Мария. Blush
Не е чудно, каквато съм загубена... вчера ходих на изпит, който бил онзи ден. Обаче го взех!
Днес минах по магазините да пресметна какво да ипотекираме, за да вземем на Ава подаръците за Коледа. Ще успеем да запазим апартамента.

# 607
  • тъгата в мен
Катка,не пипайте и заведението,плиййййййййз! Praynig
Тази година дядо Коледа щял да раздава само книжки  (за четиво) bowuu.Познайте как ще ми го върне тъпкано нинджата... Joy
п.п.
ай,да почва школОто,че издивЯх...
п.п.п.
И аз се зачудих коя е Хана и защо тя трябва да командори за подаръци... Wink А то за Ханът(с пълен член)идело реч...

# 608
  • Бургас
Абе, чудя се аз коя е тая Хана, защото аз само Хана Монтана познавам...пък той бил ханът на Мария. Blush
Не е чудно, каквато съм загубена... вчера ходих на изпит, който бил онзи ден. Обаче го взех!
Днес минах по магазините да пресметна какво да ипотекираме, за да вземем на Ава подаръците за Коледа. Ще успеем да запазим апартамента.
Я разкажи как така се вземат изпити със задна дата  Mr. Green че ми предстои един пък нещо така съм се надула, само подаръци пазаря в ибея и не съм прочела два реда, пък то неделя ей я на - дошла  ooooh!
Аааа, и още - ти апартамента ще запазиш, ама с цената на какво? Ипотечния заем какъв ще е  Mr. Green застраховка на заема направи ли, в предвид на кризата  ooooh!
Ще взема да спра с пазаренето за празниците че ще останем на улицата, или ще ходя да искам увеличение от шефа (ама-ха от две години все с кризата се оправдава). Обаче имам един проблем... Мимка си пожелава коледно бебе ама не знае цената му  Twisted Evil Колкото повече пораства толкова се оскъпява.  ooooh! Мимка имам си един новогодишен подарък (баткото е роден на 30 декември) - мииии да ти кажа все е недоволен.  ooooh! Щото си получава подаръците накуп и не усеща тръпката ... Предложих му тези за рождения ден да получава през лятото  Mr. Green

# 609
  • Бургас
Поправих се, да не всявам смут  Joy.
Кате, искаш да кажеш, че забрави на 14-ти, или мислеше, че вчера е 14 -ти?  Hug
И ние вече мислим за коледните подаръци, за детето предимно. Не е рано, нека се планират нещата!

# 610
  • у нас
В тоя ред на мисли да попитам - тази година ще се събираме ли на коледно детско тържество? santa2

# 611
  Аз подаръците за Коледа ги взех, обаче ... финансите ми са силно застрашени по повод моя навършващ 5 години коледен подарък и именния ден на същия тоз един подарък  Rolling Eyes Не е истина какъв списък си изфабрикува диването  Shocked и го сменя по около 10 пъти дневно. Вчера му викам реши най-накрая какво искаш за РД и какво за именния, пък той ми вика "Мии най-добре всичко ми вземи да не се чудя повече"

Да взема и аз като Шушоната да му преместя РД-то лятото  newsm78

# 612
Ох, и аз съм на тоз' хал. Коледа, рожден ден, имен ден/малкия/.  Money
Това за преместването на Р. Д е добра идея - де да можеше и да се осъществи  Whistling

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 22:01 от The Tulip

# 613
  • Burgas, Bulgaria
 hahaha hahaha ханът,Жужу,Жу или дедо както искате така (само да не про4ете)....
отивам да спя

# 614
... вчера ходих на изпит, който бил онзи ден. Обаче го взех!

Mr. Green Браво! Само не ми казвай, че учиш в БСУ, защото по мое време нямаше такива екстри... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт