FARM VILLE - част втора за върлите копачи, сеячи и берачи!

• 53 848
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Трябват ми още 9 съседа. Разпратила съм покани на 5-6.
Изобщо не мога да  се занимавам със 100 наторявания дневно.
Изключено.
Аз имам 25 съседа, защото дава да изпращаш по 24 подаръка дневно. Хем си ги наобикалям всеки ден, хем всеки ден подаръче. Ако няма подарък от мен, значи този ден не съм влизала Simple Smile

# 616
И на мене ми трябват съседи  Praynig
...ще използвам Зната и ще ги прикоткам нейните  Flutter

# 617
  • Варна
Изключено.
Аз имам 25 съседа, защото дава да изпращаш по 24 подаръка дневно. Хем си ги наобикалям всеки ден, хем всеки ден подаръче. Ако няма подарък от мен, значи този ден не съм влизала Simple Smile
нали за синия медал ти трябват 50 броя съседи , ти не ги искаш така ли ???

# 618
  • London

Може да искаш да ти препоръчат съседи.

# 619
  • Spain
Изключено.
аз например не о4аквам от вси4ки всеки ден подаръци и не праЩам на вси4ки , напоследък даже гледам да праЩама на тези които са на ниските нива , 4е да напреднат . .. ..за торенето ...4етох назад ..ако на някого все оЩе не му е ясно .... дава  да се тори само на засяти ниви и такива които не са за обиране ... ако ве4е е станала реколтата не може да се тори .... допълнително като торите ви дава 1 ХР . имам въпрос може да сте го обсъждли но темите вървят много бързо и не мога да ги проследя ... когато се обработва земята отвреме на време прехвръква една пари4ка , какво трябва да се направи ? трябва ли да се вземе и как , опитвала съм но се полу4и само веднъж слу4айно.. незнам как ,може и да ми се е сторило но ми даде 100 пари4ки ... има ли неШо такова ?

# 620

Може да искаш да ти препоръчат съседи.

Ми кажи им на твойте какъв съсед- мечта съм, де  Flutter bowuu

# 621
  • London
Ама и на линия трябва да си все пак.

# 622
  • Варна
Цитат
аз например не о4аквам от вси4ки всеки ден подаръци и не праЩам на вси4ки , напоследък даже гледам да праЩама на тези които са на ниските нива , 4е да напреднат . .. ..за торенето ...4етох назад ..ако на някого все оЩе не му е ясно .... дава  да се тори само на засяти ниви и такива които не са за обиране ... ако ве4е е станала реколтата не може да се тори .... допълнително като торите ви дава 1 ХР . имам въпрос може да сте го обсъждли но темите вървят много бързо и не мога да ги проследя ... когато се обработва земята отвреме на време прехвръква една пари4ка , какво трябва да се направи ? трябва ли да се вземе и как , опитвала съм но се полу4и само веднъж слу4айно.. незнам как ,може и да ми се е сторило но ми даде 100 пари4ки ... има ли неШо такова ?

нищо не трябва да правиш , автоматично се добавят 100 парички към твоите

# 623
sysi_mysi_bysi@abv.bg-търся съседи

# 624
  • София
разбрахте ли какво дава котето- кълбо  Laughing малко не ми се вързва. но е факт!!!

не бе-прежда давало котето,въпреки ,че и едното и другото звучи еднакво тъпо,ама явно не разбираме контекста  tooth

# 625
  • London
разбрахте ли какво дава котето- кълбо  Laughing малко не ми се вързва. но е факт!!!

не бе-прежда давало котето,въпреки ,че и едното и другото звучи еднакво тъпо,ама явно не разбираме контекста  tooth

Да кълбо от прежда.

# 626
  • Карлово
И аз от днес съм предприела разчистване на съседи и приятели. Съседи, които имат от седмица изсъхнали посеви. И приятели, на които съм изпратила по три напомняния. Странно ми е, че аз отдавна не поканвам никого, а хора, които са поискали да станем приятели заради играта, после не ме искат за съсед. Хайде, тези които са на високо ниво се предполага, че имат и излишък от съседи, но тези, които са в началото на играта не разбирам.

# 627
Здравейте.
Искам да ви кажа, че взех синият медал за торене два 4000 coins и 250 ХР.
Но синият медал за цветята е малко фантастичен според мене защото иска да обереш 25 000 бройки. Ужас, направо съм потресена.

Е, логично е да са 25 000. Като се има впредвид, че за посевите е 50 000.

Еми не е много логично, защото 50 000 посева може да са само боровинки за 4 часа и разни други за по 8 часа през ноща.
А тези цветя са за по 1-2 дни и колкото и да смяташ по 250-300 на ден, дори само това да седиш отиваш на няколко месеца.

# 628
И аз от днес съм предприела разчистване на съседи и приятели. Съседи, които имат от седмица изсъхнали посеви. И приятели, на които съм изпратила по три напомняния. Странно ми е, че аз отдавна не поканвам никого, а хора, които са поискали да станем приятели заради играта, после не ме искат за съсед. Хайде, тези които са на високо ниво се предполага, че имат и излишък от съседи, но тези, които са в началото на играта не разбирам.

И аз съм така, кажи как да ги изчистия моите.

# 629
  • Карлово
Премахвам приятелите директно от ФБ профила ми.

А за синята лента, ами те така са направени все пак, затова и нивата са 70, не за един ден да вземем всички ленти.

Общи условия

Активация на акаунт