FARM VILLE - част втора за върлите копачи, сеячи и берачи!

• 53 848
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
Премахвам приятелите директно от ФБ профила ми.

А за синята лента, ами те така са направени все пак, затова и нивата са 70, не за един ден да вземем всички ленти.

Като ги махеш от приятелите автоматично ли ги трие от съседите във фермата.
А за 70 нива ми е много интересно след тях какво следва продължаваш ли да играеш?

# 631
  • Варна
Премахвам приятелите директно от ФБ профила ми.

А за синята лента, ами те така са направени все пак, затова и нивата са 70, не за един ден да вземем всички ленти.

Като ги махеш от приятелите автоматично ли ги трие от съседите във фермата.
А за 70 нива ми е много интересно след тях какво следва продължаваш ли да играеш?
аз ги махнах от профила , НО ми стоят съседи във фермата!! и сега ги махам от играта!!!

# 632
  • София
Здравейте! Много моля някой, на когото е отворено 35-то ниво да напише лилията за колко време цъфти. Освен това нека някой, който има три звезди от дадена култура да напише дава ли след това растението XP и ако дава, дали е еднократно. Благодаря предварително!

# 633
  • София
Здравейте! Много моля някой, на когото е отворено 35-то ниво да напише лилията за колко време цъфти. Освен това нека някой, който има три звезди от дадена култура да напише дава ли след това растението XP и ако дава, дали е еднократно. Благодаря предварително!

Лилията цъфти за 1 ден.
На другия въпрос не мога все още да отговоря.

# 634
Аз пак ще питам- Задължително ли е да се обикалят всички съседи всеки ден?

Лилията цъфти за 1 ден. Купува се за 195, продава се за 369 и дава 2 ХР.

# 635
  • Варна
Лилията цъфти за 1 ден дава 2хп купуваш я за 195 а я продаваш за 369 Simple SmileSimple Smile
аз нямам много с три звезди имам на житото на всяко 10 квадратче дава по 6хп, динята я имам но чакам да стане , но знам че дава по 8хп и зелето дава по 4хп.

писали сме заедно с мимозка Simple Smile

# 636
  • Варна
Аз пак ще питам- Задължително ли е да се обикалят всички съседи всеки ден?

Лилията цъфти за 1 ден. Купува се за 195, продава се за 369 и дава 2 ХР.

не е задължително да минаваш всички съседи , всеки ден,но нали така си правиш по-бързо  медалчетата  Grinning

# 637
набирам си съседи-работливи, торящи и подаръчета да дават, защото аз съм такава galimira@mail.bg

# 638
Цитат

Ами аз се пусках на 70 то ниво. Изписва - "Поздравления, вие победихте" и после може да си играеш на воля колкото си искаш, не съм погледнал дали може да минеш в ниво 71 ако трупаш още ХР. Според мен е време за пускат по-големите ферми 22х22 и 24х24 (и да подготвят 26х26) , че взе да ми писва.

# 639
А ето ня някои вече им е писнало и няма да дочакат 70-то ниво !

# 640
  • Bristol
Хаха, предполагам, че не са фермери в истинския живот  Laughing

И аз да попитам, как се правят снимки на фермата с помоща на фотоапарата във Farmville? Аз пробвах, натискам го, избирам какво ще снимам, кликвам, дава ми да accept-на и после ... къде отива снимката?!  Thinking newsm78

# 641
разбрахте ли какво дава котето- кълбо  Laughing малко не ми се вързва. но е факт!!!

не бе-прежда давало котето,въпреки ,че и едното и другото звучи еднакво тъпо,ама явно не разбираме контекста  tooth

на мен  ми е любопитно от къде излиза тва кълбо Simple Smile

# 642
  • Карлово
Мери, там където са ти и другите снимки от ФБ - има папка Фармвил.

# 643
имам едно въпрос4е Simple Smile

искам да събера медалите за декорации, а в момента не ми трябват огради и тропита Simple Smile

колко време мога да не приемам подаръка,  и дали тия хора могат да ми пращат още подаръци през това време

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 16:09 от LILI_321

# 644
  • Варна
имам едно въпрос4е Simple Smile

искам да събера медалите за декорации, а в момента не ми трябват огради и тропита Simple Smile

колко време мога да не приемам подаръка,  и дали тия хора могат да ми пращат още подаръци през това време
аз имам към 80 неприети подаръци и пак ми пращат, така че няма проблем!, но незнам колко време стоят.

Общи условия

Активация на акаунт