*Израел-47*

• 39 149
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
  Довечера да гледате " Господари на ефира ".
 Трябва да излъчат репортаж за една фалшива фирма за работа .
 Трябваше и мен да ме снимат, но аз като никога се изплаших , то малко под натиска на майка ми , и накрая не ме снимаха, а момичето, което беше с мен я снимаха в гръб .
 То...луд умора няма .... тогава писах да всички медии , освен до "господарите " , звънях и при Милен Цветков -тогава все още имаше "Часът на Милен " и  говорих в ефир  Mr. Green
 Както казах...яхна ли метлата , да не ми се пречка никой   bash

Ето повече за "фирмата "

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=367421.msg9970206;topicseen#msg9970206

http://www.karieri.bg/forum/job.php?topicid=997284&view=1

# 76
Тали, ти к'о праЙш сутрин вкъщи? Да не би да не работиш ? Една сутрин  - шиши (петък) се засилвам кат' нищо.  newsm01 (без  рЪчКатА , нЪл' съм автоматична мацка  Joy). И аз искам иначе да взема на Саги нещо като бюрце малко ... Искам да му сложа компютъра там и да си има ъгъл някак си  за книжки и това , онова. Ще  се карат за компа , но ранко е за  2 различни на всяко дете , айде да не прекаляваме. Един за двамата стига сега. Искам някакво си нещо в цвят по-детски. Да кажеш после какво си харесала. Има едни , които са не само бюро , а и рафтчета  ..като малка секцийка с шкафове до бюрото ...свързани със самото бюро. Има и отделни . Много далече Икеа бе !Кога ще отварят  тукашната ....проточена работа!

За който се интересува от обзавеждане,  цветове и т.н.

http://www.tambour.co.il/צביעת- … 1506;ר.aspx Набързо  хвърлих един поглед аз ...

Перах , неприятности  само ... Ако искаш да ти дам телефон на едни батковци , дето помагат по домовете на изпадналите в беда . Хем са ячки , хем си вършат добре работата. Може да ги пратиш до наемателите да им помогнат в решението , в тоЗ кръстопът в живота дет' се вика ...  Whistling Ама най-добре да  се  хвърлят в уплах от тебе наемателите , по-здравословно ще е - ментално и физически  Whistling ...  Mr. Green

Boryana, ти и ти си в групата на  малките гаджета . Аман от вас !  fight bambam     Joy Mr. Green

# 77
  • Някъде там...
Много са сладурски стаите  Grinning Имам позната която се занимава с тези рисунки по стени,правят се от специален материал, който подлежи на миене  Peace Отделно изготвят картини от канава май се казваше зад които има лампа или пък картината е разделена на три отделни картини.Мога да я питам за сайт където е изложила нещата си Пете ако си решила да правиш голяма промяна, но да кажа от сега тези неща били много скъпи (незнам точно колко)

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2527551  Shocked

# 78
Лоша работа, какво е това на 11 год. майка  #Crazy... аз на 10 още с кукли си играех  ooooh!... родителите по чужбина, като нищо може да са ни набори  Tired...

Пете, бачкам но имам една сутрин свободна. Хубаво, че Саги така бързо се оправи, юначета на мама  Heart Eyes!

# 79
Тали,може дори да са по-млади от нас родителите на момичето.Ако майка й е родила на 14-15 .В тази общност така се женят,не се учудвам.

Пете,като заговори за бели коли и се сетих за една песен от близкото минало   http://vbox7.com/play:de935e34  хем и превод на английски има  Joy  И аз не си падам по бели коли,ама хич...но ако ми подарят нещо по-така ,няма да го връщам сЯ ,че е бяло. Mr. Green

Пуснах "Господарите ...."

Цитат
  Boryana, ти и ти си в групата на  малките гаджета . Аман от вас !
Много сме ,силни сме  newsm18

# 80

Е това щях да кажа и аз  Laughing. И Ментичка е в на`шта група  Grinning.

Танче, мен бебенцето беличко ми се видя, ама то верно "братята" в Сливен са много...

# 81
Цитат
Танче, мен бебенцето беличко ми се видя, ама то верно "братята" в Сливен са много...

Аз видях майката ....искала да си тръгне след раждането ,защото днес била сватбата й ....беше дори на фризура.Ама не я пуснали,та като изпишат бебето ще донаправят сватбата .....ихааааа!А майката и бащата защо не са дошли за сватбата - не разбарх.Името на детето -майка беше нещо латино ....Клариса ли или нещо такова  newsm78

Последна редакция: пт, 23 окт 2009, 23:52 от Татянка-бърборанка

# 82
  • T"A
Сега се връщам от вечеря (все още вечеряме навън в двора, не е за вярване, а?!  Grinning), отварям форума и първо ми се наби на очи линка за 11 годишната майка  Shocked Хич не ме интересува от кои е, щом момчето е пълнолетно, според мен подлежи на съд. Дете на 11 - какво му разбира акъла  Crazy

Перах, значи така - имаш борбен дух и сте стигнали до телевизията   thumbsup
Това с наемателите е кошмар  Sad И ние сме пълни с примери - и от Бг, и от Израел. Тук не можеш да изгониш наематели при никакви условия почти, и хазаяите много се шашкат да не случат на неплащач... Ние оставяме 12 чека, всеки от които носи първа дата на месец и хазяйката ги осребрява всеки месец. Сметките ги е прехвърлила на наше име и, ако не платим, последствията биха били за нас. Има много, които изискват и подписи на двама гаранти, на нас ни го спестиха след проучване на мъжа ми, но за новодошли това е едно от по-трудните изисквания (то, и хората не се навиват лесно да станат гаранти в днешно време).
Живи и здрави - дано нещата се обърнат във ваша полза, пиши какво е развитието, от мен имаш стиснати палци  Peace

Отивам да гледам снимките на "децата"  Mr. Green (ще се приспивам с вашите образи) Танче, голяма си, нали знаеш  Hug
                       - нееее, не в този смисъл "голяма"  Naughty а голям човек, както казват по тези земи  Wink

Лека нощ, ако е останал някой буден да чете в този късен час! Simple Smile

П.С. Татянка-бърборанка, а ти как си объркала Борисовата градина, нали и с Талинда там ви беше срещата? Еееех, големи вълнения да ще да са били...  Hug

Последна редакция: сб, 24 окт 2009, 03:02 от Mentha

# 83
  • Някъде там...
         Nature Sunny Добро утро   Nature Sunny

# 84
  Добро утро!

Хаххаа , хубаво е , че мнозинството  от  групата на силните подхващат от мОиТе майтапи  Simple Smile !

Боряна, дай сайта да видим . Аз не искам рисунки по стените. Интересно ми е обаче да погледна. Иначе и аз имах идея да си правя една картина  в 3 рамки, сякаш  накъсана , но една . Може централната да е голяма , а страничните д аса малки , даже триъгълни. Може трите да са вертикално или хоризонтално разположени. Може дори декоративно да се свържат с някакво красиво въженце ако са вертикални (сякаш висят една  под  друга).Може и със синджир красив , старинен някакъв. Много картини съм си наслагала изкъщи .Страхотно е това хоби! Мислех за спалнята да си направя такава тройна картина  или една , но много голяма . Първо да видим на коя стена какво ще слагаме ,'щото LCD -то може да е "висящо" или на стена срещу леглото. На мене ми се иска  на стена. А то като е на стена  до него не върви картина хич !Ей такива работи  Crazy . Мисля си за хамсова стена  Mr. Green . В много домове гледам един кът с различни хамси - стъклени, дървени, керамични . Ако се направи с вкус може да стане добре , но доста хора го превръщат в ужасен кич и шарения - ужасно става! Едната ми етърва пък имат стена с чинии , стенни. От всяка държава , в която са били си носят или им носят . Интересно се  е получило , но то е някак само за трапезария, за кухненски ъгъл.

За младата майка какво да кажа .... Нямам думи !

Танче, ох !  Joy Тая песен е  абсолютно перлено - бисерна !  Joy  ooooh!

# 85
ДобрЮтро !

Мента няма ли някаква опция да си вземете апартамент  на лизинг или как му се вика...
Четох някъде ,че имало сега голям наплив араби да купуват земи и апартаменти  Rolling Eyes Не знам колко е вярно , ама човек без гражданство да си купува апартамент , земи и т.н. .. че това позволено ли е , от друга страна пък защо не ако има пари .. оф.. объркана работа.

# 86
  • София
А добър ден и туканата.

Тигъра между другото къде се е скрил - някой знае ли ?2

Пропуснах да ви кажа, че от Тунис си купих една керамична хамса (нал тъй им викате на ония ръчичките). С магнитче е и съм я лепнал в коридора срещу входната врата. Има да даже едно око нарисувано на нея. Иначе и хладилника съм го олепил с една маска на арабин и едни фигурки предимно на морски животни уж тип мозайка (твърдяха че били берберска традиция ама много ме съмнява).

В София времето вече омекна, но така или иначе есента си дойде с пълна пара. Ноември щял уж да бъде топъл но никой нищо не казва.

Мента аз и на трите дати съм си в София, но на 7-ми няма да мога да ходя никъде. Тогава е голямата задушница и тука в рода ми си имаме един куп задължения и традиции, които спазваме на този ден. Но вие там си се разберете, не е задължително да се съобразявате с мен.

# 87
  • T"A
Бокер тов и да живее Интернет!  Mr. Green

След като започнах да си свалям български филми от Замунда-та  Party , вчера се проведе поредния успешен експеримент - да качим израелско предаване в  Транзит и съответно да мога да си го тегля от България, така че да не пропускам нищо, докато съм там. Подобно нещо правихме и преди време, когато пътувах заедно с г-н Мъжа ми, но сега го светнах да ползва транз.ит, с което всичко става за 5 минути - кликам си на файла и след минутка и половина си гледам израелска телевизия на комп-а  Hug Пристрастена съм, признавам си  Blush

Ние в Икеа ще ходим след средата на ноември. Трябва да си вземем две шкафчета (трябва да ги навържем комплект към библиотеката) и разни дреболийки. Home center и ACE са ми скучни, идват ми твърде строителни, а и не са толкова добре организирани, докато Икеа си е вътрешно обзавеждане нето и там ми е по-приятно да се шматкам + удобствата, когато купуваш. Ришонската ще бъде отворена февруари-март, така съобщиха, и по това време горе-долу ще навлязат и конкурентните вериги - една японска и една австрийска (забравих къде строят, май пак е около Нетаня).

Иначе и аз имах идея да си правя една картина  в 3 рамки, сякаш  накъсана , но една .

за такова нещо вече 4 години в един шкаф пазим 3 платна 25Х25 мисля... вече забравих какво трябваше да бъде нарисувано на тях, но беше измислено, де...  Laughing идеите се сменят, но рисунки все още няма  Whistling  А рисунките по стената ги правят в детски стаи по принцип, или вие за друго говорите? На мен в детска стая ми харесва, на няколко места сме виждали, всеки различно ги оформя, но някои стаи са истинско произведение на изкуството  Peace Ние, живот и здраве, като стигнем до това да имаме детска стая, също сме решили да я изрисуваме, но няма да викаме художник, защото си имам един в наличност  Mr. Green

Наина, напоследък не пишеш... а тъкмо за ремонти и обзавеждане става дума, дето на теб ти е съвсем прясно  Wink

Анди, на кредит  Peace Има, разбира се, и ще го направим, само че в Израел имотите са едни от най-скъпите в света  Sad
Вече сме започнали да проучваме, вероятно още година ще живеем под наем, а после ще купим  Peace В Бг сме свикнали на висок процент собствени жилища сред хората и аз много се впрягах, че живеем под наем, но тук си е така - младите са под наем, докато съберат някакви пари и като минат 30 год. възраст, се устройват в живота, и се търси да се купува.  Peace
Пазарът на недв. имоти тук е уникален по интензивност, търсенето винаги надвишава предлагането  Rolling Eyes
Това, което си чела, не ми звучи, нещо са преиначили май...  Thinking

Дядо Хаджия, аз още чакам заявки, но ми се иска да е удобно на максимум хора, на мен ще ми е най-лесно да се съобразя, 'щот ще съм на почивка - свободен човек, без задължения  Grinning

# 88
  Добро утро и от мен  Hug
     Мента къде ги беше намерила онези билети за 250$, без сандвич и т.н. Аз си търся билет( сестра ми се върна за кратко и ми се ще и на мен да си отскоча  Peace), мислех си и за дака 90, но ми се струва много несигурно Thinking. Някой пътувал ли е в 90 минута?
          Днес е доста топло тук, но аз така или иначе не мога да излизам, защото като Борянка ми излизат 3 дни без виза, заради претоварените около празниците мисрад апним.

Хубава и мързелива събота ви желая  Grinning

# 89
  • София
Мента това с tranz.it е само да качваш нали файлове и после пращаш линка на друг да го изтегли. Даже ако не се лъжа файловете се пазят определено време. Та като как успяваш да гледаш директно израелска телевизия през този сайт не ми стана ясно.

Общи условия

Активация на акаунт