*Израел-47*

• 39 210
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
 Добро утро !

Мента, първото линкче много сладурческо - като лодка е  , да не се  търкулва бебенцето за начало.  Иначе холовото перде днес ще го ремонтирам аз ...  #Cussing out Раменила съм шарките на двете завеси - не вървят в линия цветята . Ще се чивъркам да го оправя, че ми вади очите . Никой май не го забеляза от тези, които са били у нас  след слагането ....Аз обаче искам да си е както трябва , 'щото кат' го погледна и ми иде да го дръпна на земята  hahaha Иначе обичам пискюли , дантелени възглавници , извивки и чупки по метал, дървения , силни цветове .Ако не са подредени с вкус има голям шанс да стане кич. Не ми харесват прекалено ръбести, голи , геометрични и изчистени студени форми. Усещане ... А дървената маса ще я  боядисате ли нещо или поне лак ?

Мимкис,  Party поздрави на България !!!  Grinning Хубаво да си изкараш! Кога се връщаш ? За малко на гости ли си там ?

Лек ден на всички , аз се запътвам да оправям пердето , че ми вади очите и съм станала от рано , седнала съм в хола и мисля от 'де да режа та хем да не стане късо, хем да стане както трябва.  ooooh! Grinning

Hug

# 511
  • На дивана, под юргана
Добро утро !

... аз се запътвам да оправям пердето , че ми вади очите и съм станала от рано , седнала съм в хола и мисля от 'де да режа та хем да не стане късо, хем да стане както трябва.  ooooh! Grinning

Hug

Петя, внимавай да не стане "Три пъти режа - все късо идва!"  Wink

# 512
Пете, много ми хареса вече готово, съвсем друго е да се види така готово отколкото на плат - имаш творчески таланти и не само  Peace ,а пискюли или щипки зависи от останалите мебели и обстановка, личен вкус и предпочитания не се съмнявам, че ти ще избереш най-подходящото.

Ето малко информация за IKEA в София и в България  Grinning - ще се уредиме и ние.
http://citybuild.bg/news/posle-magazin/10963

Обичам петъците, пожелавам на всички весел и успешен ден!

# 513
Добро утро в този Розов петък  Grinning!

Мимкис, кога замина ти, там ли ще срещаш празниците? Какво става с ученето тук, документите?

Бубе, първи приятелки сте вече със свеки  Laughing, много хубаво че се разбирате. Кажи как върви общуването в работата, с колеги, с клиенти, сигурно много си напреднала.

Мента, колко хубави емоции са свързани с тези покупки  Hug. Аз много обичам да пазарувам и да разглеждам и да обикалям, избирам... ех че хубаво! Ментов ме разсмя, като голямо момче вече се замисля и за играчките  Grinning.

Пете, браво за мераклииската работа. Това харесвам в теб- каза и направи. Няма 6-5  Hug. Аз също преди няколко месеца смених пердетата, но точно в обратна посока. Не исках "тежки" пердета, имах воалени, но с шарки- китки разни, които в един момент все ми се набиваха в очите. Затова ги смених с "прости и чисти" леки органзени. Децата пък са с мотиви от Мечо Пух. Падат свободно, на тази материя не отиват пискюли. А за тежките пердета аз харесвам клипсовете и разните закачалки от типа на кръг с пръчка и т. н. Има много елегантни решения и съм сигурна че и ти ще си избереш нещо красиво.

Като казах децата- трябва да ги похваля последните дни много видоки оценки донесаха и двамата (сигурно дава полза и стимулирането с 20 шек. за всяка 100%) Даже по тора имаше 105%, защото беше писала и по въпрос- бонус  Hug.

Със здравето съм вече доста по- добре. Благодаря ви на всички за милите думи и вниманитето по всички телекомуникационни канали  Hug  Hug.

Танче от кога тръгват сладурките на детска, и аз съм любопитна за новата работа? Къде, какво... разказвай.

Съничка, дано наистина направят Икеа в Сф. Въпреки, че вече има няколко строителни хипермаркета, Икеа си е Икеа. Да отварят вече ришонската  Grinning

Да споделя- решила съм да ставам брюнетка. Аз отавна го мисля, но все не ми стига смелост. Вчера обаче си купих боя- шоколад. Така че днес или утре ще се "ъпгрейдна".

# 514
     Мента, мерси за пожеланието, много сладурски покупки Hug
        Бубе, розов уикенд ти пожелавам
      Тали, Пете престоя ми не се знае все още колко време ще е, ще ходя на изпити и като се посвестя ще докладвам Wink

Слънчев ден желая на всички Hug

# 515
Влязох да ви видя ,разгледах заведението спуснато от Петя....заблеях се ,ама ме заболя главата от разсъжднеията  на Криси...хич ме няма в тази област ....шЪ мЪ прощавате,а сега съм и в особенно състояние на духа ....сезонна депресия ли е ,незнам ...ама ми е шантаво.... Banghead
Пете,профеисонал си ....Аз такива умения не притежавам и много се радвам на другите ....Браво! smile3501

Ментичка ,хубавки неща.показвай още и кутийките също  Laughing

Суничка ,супер за ИКЕА в София и не до там супер за картите ни.... Crazy

Цитат
Децата пък са с мотиви от Мечо Пух.
Това ми е мечтата за детска стая ...незна дали аз не обичам повече Мечо Пух от децата ....сякаш аз съм най-запалена ....

Тали,радвам се ,че вече си добре и никакви болести  Praynig

Мимкис,до кога си тук?

# 516
Бърборанке, горе главата я каква хубава слънчева есен имахме до сега. Я се усмихни и се огледай около себе си какво нещо си създала ти направо си няколко гърди пред нас  Hug дечицата ще свикнат в градината и ще ти стане малко по-леко като са там. И като тръгнеш на работа ще ти стане по - разнообразно.

Тали аз имам спомени, че гледахме твои снимки в някаква програмка беше с черна коса или кестенява -  много ти отиваше  Peace

Я ми кажете Израелките има ли захарен памук при вас за децата. Качвах си снимки и ми хрумна да питам
http://suni4ka.snimka.bg/holidays/borsova-gradina-1yuni.445882.16061175
голяма радост за децата е  Grinning

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 13:53 от suni4ka

# 517
  • T"A
Криси, интересна информация, аз дори не бях чувала името на тази спортистка, но ето, че на преклонна възраст ще получи признание  Peace
Моя приятелка се върна от Дортмунд, беше там гостуващ студент в програма по американска литература (тя това учи) близо 3 месеца и каза, че в Германия изобилства от антисемитисъм и антиизраелтизъм (макар и да се избягват подобни прояви умишлено) и то точно сред младите хора, на нея лично не и е било лесно да се сблъска с подобни явления, а тя иначе обожава Германия (не случайно замина там точно). Стана ми мъчно да чуя такива впечатления  Confused

Я ми кажете Израелките има ли захарен памук при вас за децата. Качвах си снимки и ми хрумна да питам
http://suni4ka.snimka.bg/holidays/borsova-gradina-1yuni.445882.16061175
голяма радост за децата е  Grinning

И за порастналите  Mr. Green

Има захарен памук и при нас и се казва с много смешно име - сеарот савта = бабини коси  Laughing

Тали, ти малко скромничиш, но си също много оправна и чевръста  Grinning А и за отличниците ти - да им е честито, но и на теб браво, защото съм 100% убедена, че заслугата е и твоя  Hug

Пете, на количката има една ръка лак, на снимката не се вижда обаче... Няма да я минаваме и ние, освен ако не видим, че е трудна за поддържане така...   Thinking Много е компактна и хем ни пести място, хем побира доста - иначе ние сме с една кухня, малко като бокс  Crazy

Черпя ви с домашно приготвено суши:

Приятна съботна почивка!

# 518
 suni4ka, Има , има захарен памук . Някъде го продават в кутии - пластмасови , не само на пръчка. Тя Мента ме изпреварила ... ама , че име де има тук !

Мента, много готино станало  сушито. Все ми напомня за сватби и празненства , защото по принцип преди да се влезе в самата зала за празнуване , още вън (може и в градината ако е топло) се похапва на крак - бюфет. Аз не съм правила сама суши. Кажи повече.

Тигрисhahaha нагласих шарките , няма страшно. Скъси се малко, но е точно зад дивана. По-добре така. Моят за капак ми казва "За мене пак си е същото".К'во ли ви обясняваме на мъжете ! Я сЯдяйТе на дивана и се кефете , пък интериора  много не го мислете , само кесията отворете  hahaha В рима даже ! Донесл е  душата боя за хола, но кога ли ще се емне да маже -  2 цвята някакво си ориенталски пясък и какво друго беше . Това накрая избрах за комбинация .

Танче, смяла съм се днеска като си представих да доведеш 500 българи на сватба  в  този ресторант - градина  и кат' влязат в тоалетната да оберат кърпичките. Там няма  сешуари за ръце или хартия за ръце , а има навити малки кърпички - хавлиени, хубави. Взимаш , бършеш се и пускаш в един кош за кърпички.

Тали,   Hug Хайде , вече да си все по-добре ! Бравос на децата! Кажи на 105 % как ще изчислиш сега бонуса на детето , не го ощетявай  Mr. Green Ще ставаш  брюнетка, а ? Ми ' що не ...разнообразие да става !  Flutter

Шабат Шалом! Ние сме на КУББЕ , почерпете се :

http://petia911.snimka.bg/other/hrana.251467.16142058.big

# 519
 Shocked Леле какво суши къса ми се сърцето като гледам, Ментичка браво аз мисля че много трудно се прави, а и трябват много специални продукти.

Присъевинявам се към Петя, Ментичка да обясни как го направи това суши.

О о Пете мерси за почерпката.

П.П. Да сте живи и здрави пак да почерпите
А пък от мен мнооого целувки  Joy
  преследва ме треска за сладко Crazy

Пожелавам Ви да си починете през уикенда да се забавлявате и после да разказвате  Grinning

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 17:09 от suni4ka

# 520
Мента,по повод приятелката ти,ще кажа само 4е тук им втръсна от конфликта в Близкия изток.Отдават го пове4е на нежелание да се разреши,отколкото на каквото и да е друго.И тъй като вашата старана  е по силна,нормално камъните да са във вашата градина.
Не желая да влизам в подробности 4е току виж се разразил нов конфликт и не се знае дали някой няма да се захване затова и да направи от мухата слон.

# 521
  • T"A
Ооо, бързам да уточня, че сушито е дело на мъжа ми - той навремето правеше за гости често, беше се специализирал с една книжка, а и в Япония специално питал (от там носи и някои продукти), после му мина меракът, че е голяма играчка. Но сега нали ми угажда на капризите, страшно се е разготвил - от сутрин до вечер не се спира  Crazy

Съничка, тук продуктите за суши ги има във всеки супер, а и не са толкова скъпи, както в България (като съотношение с други цени говоря). Достъпни са  yes (отделно има и магазини, които се специализират в това)

Ако някой се навие да прави, ще питам Ментов за точната техника, стъпка по стъпка да обясни  Peace

Криси, тя с други впечатления е останала - дали им е писнало - едно на ръка (задавали са и въпроси, така че не са се държали като хора, на които им е писнало), но сподели за неинформираност и предразсъдъци, които не е очаквала - все пак е била в университет, сред образовани хора, не става дума за анкетиране на случайни минувачи по улицата  Wink Както и да е Peace

# 522
  • София-България, Израел - където си поискам
Съничка, страшно обичам целувки, даже 2-3 пъти съм правила вкъщи.Мерси за почерпката  bouquet
Мимикис, не си разменихме телефоните, ти докога ще бъдеш в София?Аз другата седмица сряда-четвъртък съм свободна и може пак де се срещем на кафе Peaceдокато децата са на градина и училище. Ако има и други желаещи супер Hug.

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 19:46 от jakinik

# 523
  Жаки, Танче- до Коледа съм си в София.
  Жаки ще ти пусна на лични номера ми Peace

# 524
Здравейте,дами и господа! От няколко дни съм се зачел във вашите теми и съм много впечатлен и развълнуван. Научих много много интересни неща за Израел,юдеите,историята им,празниците...И понеже причината да се разтърся за информация по форумите е предстоящата ни екскурзия с приятелката ми по Нова година в Израел и Йордания,бих искал да ви помоля да ми помогнете с отговор на един въпрос,ако сте наясно с нещата. А именно-някъде бях прочел,че не се допускат в Израел лица,които имат в паспортите си печат и туристическа виза от Египет. Миналата година бяхме там и в нашите паспорти тези "атрибути" присъстват.Знаете ли нещо по въпроса и можете ли да ми отговорите. Благодаря ви предварително...ако е вярно,май ще се наложи да сменяме в последния момент паспортите с нови...засега все още има време...Simple Smile Късмет на всички вас...много сте готини:)

Общи условия

Активация на акаунт