Акушер-гинеколози- Варна 3

• 191 864
  • 797
  •   1
Отговори
# 240
flufi ,kremmito  може ли повече подробности за д-р Христова? Добре ли води консултациите, отделя ли достатъчно време? Пуска ли всички необходими изследвания и направления? Спазва ли часовете, чака ли се много? Плаща ли се допълнително за ехографа и колко?
  bouquet
ПП Досега не съм попадала на лекар с вагинален ехограф  Rolling Eyes

Разбира се ако искаш да се регистрираш при нея ще те помоли (накара) да платиш мисля че беше малко над 300 лева абонамент за бременност - неща които включвали ехографите и феталните морфологии, допълнитени консултации последните месеци и подобни. Удобно е че в МЦ Санита има лаборатория, консултацииите й са в часове в които не приема други жени и често в друг кабинет, не се чака , само в екстрени случай, задължително съветва за БХС или амнио, ако не е сигурна дава инфо да се обърнеш към друг специалист, доколкото рабрах се съобразява и с терапии назначени прмерно от доц. Конова в Плевен, с две думи има всичко което е необходимо за следене на нормална бременност. Обаче само нейните консултации не са достатъчни , смятам че специалистите по фетална морфология във Варна с само няколко, както и че бхс е задължителен .

# 241
300лв за ЖК по ЗК ?  Shocked Shocked Shocked
 Какви ехографи и какви ФМ!? За ФМ признавам само Балев, при него е 60лв. Един преглед на ехограф е 20лв, както и да ги смятам, няма да се съберат 300лв.

# 242
  • Варна
 Какви ехографи и какви ФМ!? За ФМ признавам само Балев, при него е 60лв. Един преглед на ехограф е 20лв, както и да ги смятам, няма да се съберат 300лв.
Нейната математика , обаче е друга явно.
За златни кокошки ги имат бременните гинеколозите.Ще снасят в името на детето.

# 243
  • Варна
Нейната математика , обаче е друга явно.
Май има нещо такова  ooooh!

# 244
  • ВАРНА
Така е, когато всеки си мисли, че от всичко разбира.

За ФМ - доц Балев, БХС - в Терапията.

# 245
Доктор Скочев Peace

# 246
  • варненка от София
Христова ми следи първата бременност и бях доволна от нея като цяло, но в края на бременността ме караше да си плащам ехографите, което ми направи лошо впечатление, но бях се хванала на хорото. Спазваше си стриктно това, че по ЗК се полагат 3 ехографии и останалите си ги таксуваше, но касов бон за това не съм получила де. Преди 3 години и кусур Христина Христова все още работеше в Окръжна и не взимаше пари за ЖК, но сега се е посветила само на това, напуснала е болницата и вероятно поради тази причина си е сложила такава тарифа. Първата ни дъщеричка родих при Надя Тодорова в Окръжна и втората си бременност проследих при тази лекарка и съответно родих при нея в МД, ами това за мен е страхотен човек и специалист. Не ми е спестила направление за изследвания, всеки път ме гледаше на ехограф и не ме е карала да доплащам. Не съжалявам, че не се върнах при Христова, въпреки че бях с добри впечатления от нея.

# 247
  • Варна
flufi ,kremmito  може ли повече подробности за д-р Христова? Добре ли води консултациите, отделя ли достатъчно време? Пуска ли всички необходими изследвания и направления? Спазва ли часовете, чака ли се много? Плаща ли се допълнително за ехографа и колко?

Извинявай, че чак сега ти отговарям. Аз бях при д-р Христова на ЖК по ЗК през 2008 год. и тогава нямаше такова допълнително заплащане, за което сега казват майчетата. Наистина спазваше платената бройка ехографии по ЗК и всички други се заплащаха по 20лв. Касов бон издаваха на регистратурата. Към края започна да ме гледа на ехограф без да ме е попитала, което не ми направи особено добро впечатление, но както и да е. Аз паралелно си ходех всеки месц при д-р Николов, при когото раждах и той не преглеждаше на ехограф и нейните не ми бяха много необходими. При доц. Балев също ходих и на трите прегледа, но не по нейна препоръка. Наистина насочва към БХС. За спазване на часовете дума не можеше да става. Чакала съм и повече от час след записания ми такъв. Няма проблем за издаване на болничен, ако ти се налага или по твое желание. Удобно е, че имат лаборатория, но чакаш паралелно с много възрастни хора. По това време работеше и в Окръжна ( не знаех, че вече не работи там) и май не и се понрави, че искам да раждам в АГ. Като цяло съм доволна, мила е, обяснява, но ако трябва да заплащам такъв пакет, едва ли бих се записала там. newsm78
Лека бременност  bouquet

# 248
  • варна
тези 3 ехографа на които имаш право за какъв период са???

# 249
flufi , благодаря за подробния отговор.
Те даже сега май са 2  за жени под 35г. Няма значение кога ще ги ползваш. Така или иначе те гледат всеки път и просто 2 не плащаш, а ти пресмятат 5 или 6 /зависи в кой месец си се записала/. Но съм чувала че има и такива които не вземат допълнително пари.
А за Бойка Терзиева, МЦ Младост някой нещо да е чувал?

# 250
  • ВАРНА

от 3-тия месец до края на бременността

3 са прегледите на ехограф по ЗК

# 251
  • варна
че 3 за къде по напред доста умно са го измислили само парички да лапат

# 252
  • варненка от София
че 3 за къде по напред доста умно са го измислили само парички да лапат

Всичко е въпрос на лекарска преценка и етика за мен. Както писах по-горе бях на ЖК с втората бременност при д-р Тодорова, всеки месец ме е гледала на ехограф, пари за това не ми е искала, за разлика от Христова, която ми следи първата бременност и искаше за си плащам.

# 253
  • варна
впрочем в кои месец на бременоста се регистрирашза жк,аз сега сам6-7 седмица и ходих само да потвардят бременоста

# 254
Към 12,ако няма промени .

Общи условия

Активация на акаунт