Акушер-гинеколози- Варна 3

• 191 865
  • 797
  •   1
Отговори
# 255
  • Близо до морето :)))
Здравей E.L.
Съжалявам че толкова късно се вкльчвам с отговор относно Д-р Христина Христова
Първо искам да кажа че няма никакви такси от 300лв. както беше споменато по-назад в темата. Миналата година бях на ЖК при нея. Предлага ти ПО ЖЕЛАНИЕ ако искаш да си заплатиш допълнителна такса от 150 лв. която ти вкльчва допълнителни ехографии , т.к. тези които се полагат по ЗК са недостатъчни. Не те задължава с това, всеки си преценява.  Пуска всички необходими изследвания, които се поемат от ЗК. Хубавото е както вече сте споменали че МЦ си има тяхна лаборатория. Работи винаги и само с предварително записани часове, не си спомням да съм чакала доста след даденият ми час.
За съжаление бремеността ми стигна до 5месец и не мога да кажа дали взима допълнително пари за ехограф в последните месеци. Като цяло съм много доволна от отношението и.

# 256
  • Варна
впрочем в кои месец на бременоста се регистрирашза жк,аз сега сам6-7 седмица и ходих само да потвардят бременоста
След 3-тия месец ще те регистрират  Peace

# 257
  • Варна
че 3 за къде по напред доста умно са го измислили само парички да лапат

Всичко е въпрос на лекарска преценка и етика за мен. Както писах по-горе бях на ЖК с втората бременност при д-р Тодорова, всеки месец ме е гледала на ехограф, пари за това не ми е искала, за разлика от Христова, която ми следи първата бременност и искаше за си плащам.

Аз също съм при д-р Тодорова сега и ме гледа всеки път, без да ми иска допълнително пари. Има място в наредбата да се искат още пари, но не всеки лекар злоупотребява с това.

# 258
  • варна
аз смятам да сам при доктор крумовски добре се отнася и обяснява,но лошо впечатление ми направи това че когато отидох да потварди бременоста ми бях отишла с направление което беше по тип 9 т.е за регистрация на бременост,а трябвАло да е по тип1 за състояние различно от останалите типове-така се кава,нз за6то моята лична го е пуснала така,но тои ми казва че е невалидно и трябва да го семня викам нп др пат ще ви го донеса и тои :''да ама трябва да го отразя този преглед" и така хоп 25 лв долу на регистратура .Разправям на личната и тя ми жика аз винаги давам такива направления и си карат цялата бременост тои просто рекитира .кои прав кои крив нз съжалявам за дългите писания Wink Blush

# 259
  • варненка от София
Мименце, да си призная препотих се, докато ти изчета писанията и ти поразбера от тук, от там мисълта  Blush  Tired Ако имаше точки и запетайки щеше да ми е къде, къде по-лесно. Разбрах само, че при Крумовски ще си на ЖК.

Мама Инка, перфектен избор. Родих при тази жена и за мен това е Лекарят с главно Л.

# 260
Mimenceto123, за установяване на бременността ти трябва обикновено направление за преглед при гинеколог, а не това, което ти е дала личната, защото ти си отиваш на преглед реално.Това, което ти е дала е за записване на ЖК, което се прави след 11-та седмица

# 261
  • Варна
marulka_s , Мама Инка д-р Тодорова е добра само за ЖК или като цяло? Искам мнение на 2ри гинеколог и се чудя дали да не я посетя  newsm78.

# 262
Аз си ходих на ЖК при д-р Тодорова , но се отказах от нея. Единствено това, че всеки път гледа на ехограф, друго нищо не ми хареса. Никога не влизах навреме и то доста след часа ми. За всеки проблем който питах , отговора беше , че е нормално при бременността. Не и се обяснява много много.
Това са мой впечатления, всеки има различни критерий и е доволен от различни лекари  Peace

# 263
Уф, аз така и не мога да си избера лекар за ЖК.  ooooh!

# 264
Аз незнам дали съм споменала,понеже преди време и аз разпитвах за лекар който да води ЖК.Та аз се записах при Д-р Красимира Желязкова и до момента съм доволна Peace

# 265
Моята бременност също я следи Желязкова и съм много доволна.

# 266
Моята бременност също я следи Желязкова и съм много доволна.
Къде е кабинета й?

# 267
Вторник и четвъртък преглежда на ул.Битоля, до Пикадили център, а понеделник,сряда и петък на Тодор Влайков/до бившата фабрика Христо Ботев/

# 268
Далече ми е, за съжаление  Confused Иначе и тази, която ми следи предната бременност е много кадърна, и тази при която мисля да раждам, ама все са ми далеч. Няма как с малката с количката и с големия корем да се лангъркам в автобусите. Най-вероятно ще се принудя да се запиша при Христова  Rolling Eyes

# 269
E.L. наистина щом си и с детенце ще ти е трудничко.Но защо да се принуждаваш...за Христова,на мен също ми я препоръчаха  и ако не ми беше пък на мен толкова далече най-вероятно щях да се запиша при нея.Ще ти кажа че специалист по репродуктивна медецина препърчва именно нея PeaceЕдвали е случайно  PeaceУспех.

Общи условия

Активация на акаунт