Акушер-гинеколози- Варна 3

• 189 926
  • 797
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Искам да попитам някой има ли впечатления за доктор Йорданова?
Ако е тази, която преглежда в "Еквита" (или поне преди 2 години преглеждаше там), имам - негативни.

# 721
Ох, тя е. Няма да ходя при нея тогава Sad

# 722
Някой знае ли къде е новият кабинет на д-р Ваня Кирилова, която преглеждаше в МЦ Младост - Варна? Сега там преглежда д-р Пенчева, за която няма никаква информация. Ако някой знае нещо, ще съм благодарна да сподели.

А за д-р Бойка Терзиева някакви мнения?

Много благодаря предварително!  bouquet

# 723
  • Варна
Д-р Ваня Кирилова напусна Варна, мисля че замина за Плевен и работи в екипа на проф. Горчев.
Д-р Терзиева според мен е посредствен гинеколог, ехографа в МЦ й е набор, имайте го предвид. Има нова гинеколожка на мястото на д-р Кирилова, но нямам отзиви за нея.

# 724
Д-р Ваня Кирилова напусна Варна, мисля че замина за Плевен и работи в екипа на проф. Горчев.
Д-р Терзиева според мен е посредствен гинеколог, ехографа в МЦ й е набор, имайте го предвид. Има нова гинеколожка на мястото на д-р Кирилова, но нямам отзиви за нея.

Много жалко, че Д-р Кирилова не работи вече тук..много любезна и много загрижена, бях много доволна от нея. Другата седмица имам час при новата лекарка в МЦ Младост, на мястото на Кирилова, казва се Пенчева, доколкото разбрах. Ще споделя мнение след прегледа. Така като гледам май ще се ориентирам към Д-р Христина Христова в МЦ Санита накрая.

# 725
iv.elina, един съвет от мен - избери си в коя болница ще раждаш. После и лекар, който да работи в съответното родилно отделение и след това да води раждането. Всичко друго е лъскава фасада, 4 д-та и куп измишльотини. Оставам на разположение ако искаш да ти кажа как постъпих аз и съм изключително доволна от избора, който направихме със съпруга ми.
Споделям мнението ти. С първото си дете си водих ЖК при един, родих при друг и не останах никак доволна. Сега не искам да повтарям тази грешка. Искам максимално естествено раждане с минимална лекарска намеса, с лекаря който следи бременността.
Би ли споделила какъв беше изборът ви и как протече раждането?

# 726
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Била е при Скочев.

# 727
  • ВАРНА
Kisa05 , д-р Скочев установи бременността ми. Изпрати ме на ЖК при негов колега от Окр б-ца д-р Евгения Георгиева. При д-р Скочев поднових прегледите в 7-мия месец.
Родих супер бързо и леко. В 21ч ме приеха с 1,5см разкритие. В 00ч разкритието вече беше 5см. До този момент си бях в стаята (бях във ВИП стая). Дежурната акушерка ми каза, че е добре да се обадя на д-р Скочев да дойде и да си води раждането. Той пристигна в 01ч. Докато дойде бях в предродилна зала. Ставах, лягах, разхождах се. Д-р Скочев дойде, пукна мехура, включи система окситоцин за 10мин. След това ме преместиха в родилна зала и родих за няма и 10минути  Grinning
На кратко е това.

iv.elina Simple Smile

# 728
  • София
според мен първо избирайте лекар, който да ви изражда, защото не е важно в коя болница раждате, а кой ви изражда. Условията са важни, но не са от първостепенно значение т.е. липсата на лукс се преживява за 3-5дена, няма да се нанасяте там за постоянно  Peace
Раждах при д-р Скочев и съм много доволна.

Успех на всички  Hug

# 729

И аз раждах при Скочев и определено не се вмести в критериите ми за "естествено раждане с минимална лекарска намеса"
Все пак като цяло съм доволна Peace
Отидох в 3ч сутринта с 3см разкритие, до 7ч сутринта можех да се разхождам и разкритието ми беше станало 4см. После пукане на мехура и на легло със система окситоцин за 2 часа до пълно разкритие. От системата се бях изтощила и напъвах неефективно. След 1 час напъни, бебето се роди, а аз заспах на родилната маса, докато ме шиеха, тъй като не се мина и без епизотомия Peace

# 730
  • Варна
според мен първо избирайте лекар, който да ви изражда, защото не е важно в коя болница раждате, а кой ви изражда.

Peace абсолютно правилно. Първия път прдпочетох лукса - тъжна история се получи. Но както и да е, знам, че Скочев е много добър, ходила съм на прегледи при него, но е израждал приятелки - всички са доволни. За себе си избрах д-р Танев - първо защото е един от най-добрите във Варна и второ защото е в АГ  Peace
Успех на всички нас, дано да сме взели правилните решения  Praynig

# 731
Не е ли в Окръжна?Такава ми е последната информация,не лична но.......В смисъл,че не съм ходила да проверявам в болницата.

# 732
  • Варна
Не е ли в Окръжна?Такава ми е последната информация,не лична но.......В смисъл,че не съм ходила да проверявам в болницата.

Скочев е в окръжна, Танев в АГ.

# 733
прасунчо, iv.elina благодаря   Hug
И аз раждах при Скочев, не съм доволна и определено няма да повторя  no

# 734
А-у недейте да ме разочаровате.Насочила съм се към него,уж.

Общи условия

Активация на акаунт