Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 93

• 70 221
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
_Пепи_ - ъъъъ... зИлИЕно!!! Пфу! Много ми харесаха цифрите на първата торта. Ефектни и рошави, в тон с прическата!!! Втората украса, как ще се сложи върху рула, че нещо не схванах идеята???  newsm78

Не бе Ванче, не върху рула. Върху правоъгълни сухи торти- само вкусът им е като на руло.

silrai, пънчето ми е една от любимите твои торти. Аз и другите разгледах- хич не си поплюваш - супер са всичките Simple Smile

# 46
Радвам се, че ви харесва тортата, момичета - това ми дава кураж да вървя напред. Благодаря за отзивите!

Ти с хранителен маркер ли рисува или с четка. ?  А какво е покритието на тортата!?
Ами малко ме е срам да кажа Embarassed, но все още не съм си закупила сладкарски бои-прекалено големи  ми идват разфасовките на този етап. (Използвам случая да попитам, ако има желаещи да си делим...?) Действам с бои за яйца, разтворени в спирт. Получава се различна наситеност, в зависимост от количеството боя и течност. Лично на мене много ми допадна, че има възможност за постигане на акварелен ефект. Рисувам с четка. Покритието е марципан Варна. Слагам малко боя във водата в началото, за да даде малко сивкав нюанс на  естествения жълт цвят на чаршафа. И есенция - по идея на Антоан    bouquet

# 47
  • Vaudreuil Canada
Ивейн тортата ти е забележителна - браво продължавай да ни радваш с красоти от този вид.
silrai супер е тортата - толкова е жива - нямам думи. За съжаление не ми остана време да погледна в галерията.
Пепи страхотни торти както винаги си показала, но смея да отбележа че тази с уредчето е много идейна.

# 48
Момичета помогнете ми да реша ,коя от двете орхидеи да използвам за сватбена торта newsm78 newsm78 newsm78

http://www.facebook.com/profile.php?id=1042420388&ref=profil … amp;id=1042420388

http://www.facebook.com/profile.php?id=1042420388&ref=profil … amp;id=1042420388

# 49
МАЛИНСКИ много са хубави,но предпочитам тези с розовкото,не тази дето я държиш,а дето са много . А тези торти, хелоуинските,твои ли са и ако да,защо не ги показа,страхотни са  Hug

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 16:24 от sisi7510

# 50
Малински розовите определено са по-добри

# 51
Привет, влизам набързо да ви се оплача защото знам, че само тук ще ме разберете....

Случвало ли ви се е да гледате как покритието на поръчкова торта се топи пред очите ви и нищо не можете да направите? Или по-точно, нямате времете да направите каквото и да е....

Това изживявам в момента....
Досега кърпих, мазах, пльосках и какво ли още не...

Моля се само да издържи още 2 часа за да духне детето свещичките...

Сега отиваме на рождения ден със злополучната гадна торта...

Не смея да надникна в хладилника да не намеря само вадичка и удавени перлички и звездички вътре #Cussing out

После като се приберем ще разправям и ще се жалвам с приложен снимков материал...

Хем да помъдрувате върху моите неуспехи и да заключите защо стана така...(причината не е в липсата на маслен крем)

после ще гледам и красотите ви

# 52
  • София
Koпривке,  Hug Що така стана  :  33uu: чакам подробностите, дано междвременно тортата е стигнала благополучно да местоназначението!

# 53
Доня Коприва ,не се коси ,ще мине и замине .. Случва се и на най внимателния  сладкар .Бас държа че хлапенцата ще
си оближат пръстченцата  Party

Ето резултата от сглобения букет с орхидеите ,благодарско за мненията тук и на лични Hug

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30729818&l=a647edcb51&id=1042420388

# 54
Колко е пусто тук....
Явно всички са в Предизвикателството вече...    Mr. Green

Пепи,и двете торти са чудесни.Със Цептера отлично си се справила,само дето се притесняваше...

Малински,ти вече си решила,аз бих казала ,че зависи от основния цвят на тортата...

доня Копривка,защо така бе...и аз чакам подробности!Дано е стигнала поне невредима...   

И аз днес ще довършвам предизвикателната...и още една.Ама така е ,като чака човек последния момент...

# 55
Цитат
От Ивейн....И есенция - по идея на Антоан  

Много се радвам,че съм помогнала. Embarassed

# 56
Моля за помощ! Вчера и днес се опитвам да направя фондан Варна, но всеки път като стигна до момента омесване и започвам да слагам захарта всичко се разтича , защо ?
В момента съм спряла , всичко е в хладилника и очаквам вашата помощ.

# 57
Цитат
Моля за помощ! Вчера и днес се опитвам да направя фондан Варна, но всек

Пареното тесто трябва да изтине НЕПРЕМЕННО  и чак тогава трябва да започне измесването.Понеже топлото тесто втечнява пудрата захар и тя просто се разтваря в нея както в кафето ни например.

# 58
всичко съм спазила , ще пробвам трети път и ако не се получи сменям рецептата

# 59
Тогава бих те посъветвала да продължиш да слагаш захар!Просто поема ужасно много и дори в един момент,тестото изглежда много меко,но после като продължиш да добавяш-постепенно ще се оправи.ще видиш!

Общи условия

Активация на акаунт