Клюки (щастилви, тъжни днес) 10

• 33 981
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Мадмоазе, я пази докато сме топли, че после всички ще се откажат  Laughing

Аз чаках да стане време да си пия лекарствата.Е, стана и ви изоставя.
Лека от мен!
И Мадмоазел, внимавай с масиите, че в четвъртък най-големи издънки стават  Laughing
Мередит, лека!  Hug

# 676
Лека вечер и от мен момичета  Peace

# 677
  • Italia
Аз все в списъците, да не мине нещо без мене Simple Smile)

Стара Загора (официално, в момента съм в Испания, след месец се надявам на по-централна Европа Praynig )
15.02 - година няма пък да пиша

Все си мисля, че най-добре ще е или в Пловдив (най- по средата ми изглежда) или от където са болшинството. Даже ако е след 3-4 месеца, мога да подскажа на софиянките един софийски татко с кола  Laughing . Иначе по масите не съм се качвала скоро, ама пия и пея (умрЕ ми циганката, че сама си се хваля). По караокитата ме пускат да пея към 4:30 - 5:00 сутринта, иначе плаша клиентелата. А да - слушам сръбско, тъй че съм малко трудна по кръчмите, освен ако не са в София/Шоплука или Северна България Simple Smile)

# 678
Добро утро, момичета! Отдавна не съм ви посещавала по ред причини, които няма да коментирам сега, но по-важното е, че не съм ви забравила! Радвам се на добрия дух в темата и обещавам да се присъединявам по редовно!

Малката се чувства добре, половин година от както се разделихме с баща й, тя вече започна да свиква. Баща й е обяснил, че с мама не се разбираме и тя го възприе, но сега е на вълна да иска сестриче или братче и много обстойно си обясняваме как за целта трябват и мъж, и жена, които да се разбират и обичат помежду си. Мисля, че ме разбира Simple Smile

А с БНДто почти стигнахме до единомислие за споразумението и се очаква съвсем скоро да го подадем. Не ми е дал още нито една стотинка, за да ми помогне, но се справям. Колата не можахме да продадем и аз реших да я взема на изплащане (половината де).

Целувам ви всички! Лек ден!

# 679
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро утро!

Аз нямам нищо против една срещичка в Бургас! Само каквато и да е среща, моля да се организира около 10то число на месеца!  Mr. Green
Аз проблеми с качването по масите нямам, но имам проблем със сръбското (и изобщо чалгата) - не слушам изобщо, та ще помоля като се избира кръчма, независимо къде е, музиката да не е еднотипна. Нека има за всички!  Peace

Аз не съм инкогнито, много съм си наяве даже, ама не ми пука особено.

Пате, за сега добре върви курса, а онзи ден ни дойдоха на проверка от ДАИ, ама си бяхме изрядни. Сега в събота ми е вътрешният изпит, ама кога ще е другия не се знае.

Ууууууууууууу да! За списъка - София, 22.11.1981 (очаквам големи подаръци от всички, на които по някакъв начин съм обавила заветната дата).

# 680
Добро утро и от мен!

Мамчо, добре завърнала се и ти!   Hug  Радостно е, че стигате до единомислие с БНД.Това. поне според мен е едно от най-важните неща, щом вече е настъпила раздялата.

Не съм, и аз не слушам чалга и сръбско, но след няколко питиета може и да ми хареса.Затова не се обаждам  Laughing

# 681
Оооооо ....Добро утро мами !!!!
 Hug Hug Hug Hug

Какво сте обсъждали докато ме няма ? ...Бургас  нещо чувам тук .... Нямам против Бургас ( родителите ми живеят на 30- 40км от Бургас ) ...така  че ....  Peace Peace Peace

А  newsm78 ето ми ги ноктите с вградените перца от яребички  Flutter Flutter

на живо изглеждат малко по-тъмни ...

# 682
УУУ чудно среща гореща се заформя, и аз съм ЗА!   Drunk Не съм излизала от ....първи клас  Mr. Green
Моя малкия се дере второ денонощие, не съм спала, направо нИнам как ще изтрая още докато пробият и четирите зъба  newsm45.
Даже забравих какво щях да пиша... Хайде, че пак ревтуни .. Лек ден

ПП Stels ноктите са много гоЦки  Flutter

# 683
Stels, дай яребички насам да им взема някое и друго перо и аз, че утре съм на поддръжка   Mr. Green
Много са хубави  Hug

# 684
Стелс - уникални са  Peace Да си пазиш да издържат повечко.
Горката яребичка - какво ли прави без пера в този студ  Mr. Green
Аз пък две-три нощи подред все сънувам бнд newsm78 - уж все иска нещо да говорим. Какво ли означава? Май се повреждам Laughing
Хайде весел петък на всички.
Не съм - покрай теб и аз се запалих за щоф. курсове, но напролет. Иначе съм гола вода -в колата мога само да пусна уредбата Rolling Eyes
И ако не е тайна - кажи грубо как са цените - изпити, курс?

# 685
 baby_neutral Joy на моята  маникюристка съпругът и е ловец  и я снабдява с такива  нещица .... И баща ми е ловец но ми е далечко...

# 686
И бнд е ловец, ама не, мерси, ще мина и без тях   Mr. Green  Имам едни сухи естествени цветя, ама нещо не ми е сезон за тях  Hug

# 687
Уу, Стелс, супер са! Много ми харесват!

Слънчасала, бързо избиване на зъбките. На колко е?

неЗемна, на мен шофьорският ми излезе около 850 лв с всичко ( изпити, документи, издаване на книжка). Имаше и други разходи, но с тези проверки, ако ги започнеш пролетта едва ли ще ти се наложи да ги даваш и тях.

# 688
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Стелс, много са яки яребичките!  Peace

А за шофьорските, ми много е - 550 е самият курс, 40ч теория и 31 кормуване, 10лв е вътрешния изпит по теория, 20 по кормуване, 40лв БЧК, отделно са изпитите пред ДАИ, абе ако всичко си вземеш от първия път около 800лв някъде излиза май. Аз тепърва ще разбера. На мен всички ми казват, че е най-добре сега да се карат, на трудното, че после щяло да ми е по-лесно.

Да ви черпя с една песен дето много точно ми отговаря на състоянието - http://vbox7.com/play:2a528de1&al=1&vid=
Тези дето са ми видяли фейса днес, предполагам вече са наясно за коя песен иде реч.

# 689
Пате, на 8 месеца е, има два зъба и сега избиват 4 горни едновременно  ooooh!

Не съм   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт